valearusaam seotusest Vectraga on tingitud sellest, et suure hurraaga (nagu sealmail kombeks) hõisati välja "superLada GT" tulek
mille kaasajastatud "uskumatult võimas" mootor ning "ülitõhusad pidurid" pärinesid Vectra B-lt, kuna esialgu plaanitud vankelmootorit siiski ei suudetud korralikult käima saada (vist mõned korrakaitseüksused siiski said omale selle mootoriga varustet sõidukid lõhkumiseks)
Lada ise sellist hullu EcoTec tuuningpüssi aga kokku ei suutnud panna (mõned eksemplarid olla siiski kuskil garaazis ehitatud)
Õnnestus seda isendit oma silmaga näha ja võin ausalt öelda, et elamus oli võimsam, kui oleksin arvanud. Loodan, et pilt ei ole väga raske. Vihjeks võin öelda, et see auto on minu teada juba siit foorumist läbi käinud.
Olen stabiilselt jälginud seda autodest mälumängu foorumit ja pean tunnistama, et uskumatud mehed on siia kokku tulnud :)
Tõesti on tegu Mega Trackiga ja oma sõnade kinnituseks lisan ma veel ühe oma pildi kust on näha, et nimi väärib masinat - ta on ikka Megalt suur ning võimalus seda autot näha on väga-väga väike, sest neid tehti ainult 5 tükki. Võrdluseks paistab GMC Yukon XL.
Muide, sportlikust huvist küsin, mille järgi Sa B_E_N auto ära tundsid?
Esimene asi, mis pilti vaadates silma hakkas oli see omapärane ukselink, mis viis mu mõtted kohe Alpine A610 peale, kuid selle variandi välistas kohe tagumise külgakna kuju, selle kohal katusel kerest eemalduv moodustis ja ka auto iseenesest oli kuidagi väga lai, mis muidugi teades asjaolu, et just Alpine-si armastatakse laiaks ehitada oleks olnud isegi mõeldav. Sealt sai edasi mõeldud kohe muudele Prantsuse autotootjatele, mis oleks võimelised niisuguse asjaga valmis saama, esimesed, mis meelde tulid olid Venturi ja Mega, ning mõeldes, et Mega Track on üks paras lai elukas ja arvestades, et omab ka suuri õhukogujaid tagumiste külgakende taga, siis leidis vastuse ka küsimus katusel kerest eemalduva moodustise kohta ja nii see vastus pildile tuligi.
Uus pilt siis ka, see kas osutub kergeks, või raskeks.
Paraku ei ole siiski tegu kuulsa Tartu AutoRemondiTehases A Gaz-53-e blokist ehitatud ülelaadimisega super V-8 mootoriga. Mootor pärineb hoopis üsna tundmatult väiketootjalt Tatra.
Näpud nigu nisad:)
Mis seal pildil muud ikka on kui üks tavaline traktor :)
Kõikse esimene Lambo 350gtv peaks see olema. Ja see on auto mis tõesti traktoritega samal liini kokku pandud, no nii palju kui seal üldse liini tööd oli.
OT, aga ei saa vaiki olla:). Kodanik huuuuu-le teadmiseks, et Tartu AutoRemondiTehases A Gaz-53-e blokist ehitatud ülelaadimisega super V-8 mootor ei ole tegelikult kuulus. Kui päris aus olla, siis ma mõtlesin selle ise välja. Silumaks post varem tehtud kirjaviga. Uskumatu, eks! :)
kuulge suured autospetsid, sorry et teemat risustan, aga kuigi ma olen noor ja loll, aga isegi mina tean Tatrat, kui kuulsat autotootjat. neid masinaid on ise oma silmaga nähtud ja käega katsutud ning ka Tatra muuseomis käidud. te peaks nägema milline sära tuleb tsehhidel silma , kui oma maa autost räägivad :) Pakun ka väikse lingi http://en.wikipedia.org/wiki/Tatra_(car)
Oi rampppppp, jätke järgi! Palun! MA TEGIN NALJA, NALJA TEGIN. Skoda ei ole tundmatu tegija, samuti ei ole olemas kuulsat Tartu Autoremonditehase ülelaadimisega V-8-t.
Vahel asjade läbi huumoriprisma kaemine ei teeks paha.
PS. Ei, seda ei saa ostajaekaubanduvõrgust. See on kujund.
See ta on ja igasugune sugulus TA-6 bussi ja teiste Tartu Autoremondi Tehase leiutistega tõesti puudub. Rääkimata Tartu kuulsast bi-turbo GAZ 53 V8 mootorist, mida Tatra ei ole kunagi kasutanud. :)
Ei-ei-ei, tundub, et siiski on kasutatud Tatra 603 Sport V-8-t, mis sisuliselt on deforsseeritud kuulus Tartu V-8:) http://tatraklub.tatraportal.sk/jk2500.htm
Ok, nali naljaks, a palju neid kupeesid valmistati? Kas valmistati kolm erineva mootoriga autot, ehitati ühte ümber mitu korda või tehki lausa miski väikeseeria? Ei suuda netist leida ühtegi mulle mõistetavas keeles pikemat juttu sellest.
Ooooo, õudu! Tolle ajastu makaronijoonistajate Couped on nii ühte nägu, et kui oleks võimalus disaineritele neid täna näidata, ei oskaks nad ise kah öelda, kes millise tegi ja mis marki autoga tegu võiks olla. Isegi Panhardile disainisid sihukese auto, kut pildil:) Ei mina tea, mis pildil on, a pakun lampi Fiat Frua Coupe. Või Cunningham Vignale Coupe miskit. Või miski kombinatsioon neist nimedest:):):)
Vihjeid?
Fiatiga seos täiesti olemas. Firma omanik tundis hästi senjoore Agnellit ja võis kasutada Fiati detaile, kuid mitte selle auto puhul. Sellest masinast on olnud artikkel ka ühes Eesti autoajakirjas.
Konkreetsel mudelil on reaalne seos ka DeTomasoga ning omas klassis oli see masin ralliradadel väga edukas. Zagato on samale veermikule keresid treinud küll, kuid selle kere autor on üks teine mees, kelle disainitööd leidsid rohkem rakendust Itaaliast kaugemal.
Tõsi, pildilkujutatu on Avia. r.i.h.o-lt ootame uut pilti.
PS. Järgmine kord panen tõesti miski Hiina või Korea väiketootja käkerdise. Muud asjad arvatakse ju nanosekundiga ära:) Ei-ei, panen hoopis miskit põnevat mõnest Malaisia tuuningutoast:)
üldiselt tundub,et kõik disaininipid on aastasaja jooksul ära kulutatud ja autod ei ole enam ilusad. olgu ta kasvõi avia veokas. aga hommikul tööle minnes tahaks ikka miski ilusa asja ust avada ja sisse istuda. a noh see nii teemaväline komm :)
Ma vastan ette küsimusele: jah, seal poritiivas on tõesti küljepeeglid.
Kui siin juba mõtte arenduseks läks siis tuleb tõdeda, et mõistatuseks pildi valik on väga keeruline. Pilt peab olema piisavalt keeruline, et oleks huvitav otsida ja nuputada, ning samas ei tohi olla selline, kus peale kahte tundi neti kammimist ja raamatute lappamist sa need pauguga kinni lööd ja mõtled mida kõike sa selle ajaga teha oleksid võinud.
miski pärast oli täiesti kindel, et see siit läbi pole käinud. Minu viga! sorry
Nissan Autech Stelvio Zagato oli siis pildil, neile kes lingile ei viitsi vajutada.
khm!
Marcos .. - olen seda nime lihtsalt kuulnud.
Tegelt on inglase jaoks rool valel pool.
Saksalstest - pigem kopeerib sakslasi
Mis meil siis jääb : Itaalia + Frantsusmaa.
Itaalia välistaks lihtsalt pulli pärast.
Prantsusmaa Matra ... on ehk pildil.
huvitav kas inimesed kes loobivad suvalisi automarke vastusteks, kasvõi kordki ei viitsi googeldada ja leida kasvõi mõnda pilti nende pakutavatest masinatest, kui keegi pakub marcos mantula näiteks, siis ei ole ju tal väga raske see enne googlisse sisestada ja valida pildid, et aru saada sea ja käo vahest näiteks (kui pildi mängu panna metsea pilt, kas see inimene pakuks siis, et see on orav)
Võimalik, et seda mootorit kasutati ka mujal, kuid välja töötati see just teatud tüüpi auto jaoks. Oli omast ajast üksjagu ees, kuid edasiarendamisele tõmmati kriips peale uue omaniku poolt.
Nii lühikeseks siis asi jäigi. Paykan on õige vastus, autoüllitis Iraanist. Selle eelmise mootoriga seob neid see, et nii Hillmann Hunter, millest Paykan oma alguse sai, kui ka Commer veokid kuulusid mõlemad British Rootes Group´i. Meie teedel ei tea neid kumbagi veerenud olevat.