Ei ole replica, täiesti originaalne masin anno 1920. Samas firmas toodetud auto on ka antud foorumist varem läbi käinud. Peakorter asub firmal USA-s ja toimetavad nad siiani, kuid ei figureeri enam ammu autode tootjana.
See korrutis on suhteliselt suur vihje, kuid võin veel öelda seda, et konkreetset mudelit toodeti ainult Suur-Britannias ja brittide jaoks, kuid pärit oli see ühest teisest riigist, kus originaali esimesed visandid tehti juba 1930-tel.
Tänud. Panen uue mõistatuse. Vihjeks nii palju, et tegu pesuehtsa Euroopa autoga ning sama tootja alustas ligi 50 aastase vahe järel taas 4x4 autode tootmist.
Lisavihjeid- tegu on ühega esimestest selles riigis toodetud vaskpoolse rooliga autodest. Vanust sõidukil vaid veidi alla 70 aasta. Rehve ei kasutatud, all olid raudrattad nagu 20. sajandi alguse traktoritel.
Topin ka oma nina vahele:-) See, et raudrattad, näeme ise ka. Rool vasakul on samuti nähtav nagu ka aimatav vanus. Nii, et vihjet landylt tegelt ei tulnud.
Antud riik oli auto tootmise ajal okupeeritu aga seda riiki enam alles pole. Tootja on alles, kuid veoautosid peale II ms-i enam ehitanud pole, maastureid tootis mõnda ega veel.
See ČKD tähendab Škodat? Škoda tootis pärast IIWW veokeid edasi, see ei saa niisiis olla. Ja ühtegi riiki peale Austria-Ungari ei tule ka meelde, mis oleks tollest ajast sootuks kadunud. Või noh, Tsehoslovakkia lagunes, ja Jugaslaavia? Need pirakad rattad meenutasid paari mudelit, aga need tuli pärast vihjeteringi välistada.
Hm, enne teist maailmasõda olnud okupeeritud riik? Mingil määral NSVL koos mõne liiduvabariigiga. Teised riigid(SDV, Jugo, Karjala) okupeeriti hiljem. Selliseid riike oli, kuid kaugel väljaspool Euroopat. Põhja -Iirimaa?
Kohe huviga ootan vastust, et milline Euroopa riik oli 1930 aastatel okupeeritud ja nüüdseks hoopis kadunud?! Või on okupeerija kadunud? Siis on võimalik vaid Jugoslaavia...
Fenomenaalne!
Tõesti tegu Tšehoslovakkia auto Škoda RSO -ga.
Äkki Ren_Hoek avalikustab kuidas ta selle pähkli lõpuks katki hammustas.
Vabandan eksitava väite pärast nagu poleks Škoda peale II MS enam veoautosid teinud. Tegelikult tahtsin öelda, et 4x4 veoautosid ta minu teda enam ei teinud. Need jäid TATRA pärusmaaks.
Illustratsiooniks üks pilike Škoda muuesumist, kus masin ka katsetustel nähtav.
Tegelikult ma siin olnud arutluskäiku ei vaadanud.
Aitas pildi all olevast infost.
Alles ju oli mingi uudis, et Škoda hakkas tegema SUVe.
Ehk siis alustas jälle 4x4 autode tegemist.Ja kuna ei mäleta, et kuskil
viimase 30 a. jooksul oleks mingit Škoda maasturit kohanud...
Siis proovisingi Škoda ajalugu vaadata ja....
Ning keegi teine võib pildi panna.
Tõesti keegi ei taha uut pilti panna? Ma siis ise.
Midagi väga lihtsat ja igapäevast, ent samas välimuselt üsna anonüümset. Ca kuu aega tagasi tehtud klõpsud kusagil lombi taga. Marki pole vaja, mudelist piisab;)
A.L.F.A. 40/60 HP Aerodinamica on minu munapildi õige vastus tegelikult. Alfa&Romeo-ks muutus antud firma natukene hiljem. Udu vastuse loen õigeks kuna vastuses oli ka link, antud pildile:)
Ma vast väga mööd ei pane aga kas selle autonimi ei olnud mitte Treser või Treaser aga igaljuhul kasutas Audi tehnikat ja pärines saksast.
Ühes väga ammuses müügiajakirjas nagu DAZ oli miskit sellist müügis.