See on mis? Esimese hooga tulid meelde Tatra 613, imeline Gaz-3105... a see ta pole. Hmmm, see auto peab üsna värdjaliku väljanägemisega olema, arvestades tagumise ratta asukohta... Miski prantsuse ekskljuusiv, hiinlaste Audi? Samas, akende all olev puitliist on kuidagi tuttav, oot-oot!
Olen dementne, varsti ilmselt hakkan lämisema. Kurb. Varem olin nii terav poiss, panin ise siia selle ZIL-i proto pilte üles ja küsisin teistelt... Blj...:):):)
Olen dementne, varsti ilmselt hakkan lämisema. Kurb. Varem olin nii terav poiss, panin ise siia selle ZIL-i proto pilte üles ja küsisin teistelt... Blj...:):):)
Mis lolli juttu ma ajan siin?! Dementsus ründab!!! Mõtlesin siin igasugu Trabide ja Wartburgide peale ega vaadanud pilti tähelepanelikult! Kurat! Nagu ma seda VW Golfi varem näinud pole või?! Nurka häbenema, tohman!
Loodan, et mind nüüd märgatakse:-P
Ühel päikeselisel päeval lisasin aknapesu vett ja pesin pagassi puhtax ning näpujäljed tulid ka kenasti roolilt maha... Mis autu mul on?
nuovo ei saa kohe mitte õige olla - nuova on see sõna millega "uusi" mudeleid tähistatakse
tegelikult on sellel siiski mudelinimeks Berlina Aerodinamica Technica 11 (esimesed B.A.T. lühendit kandvad mudelid kandsid numbreid 5; 7 ja 9 ning kuna BAT seeriat tegelikult olemas ei ole, siis ei saa seda ka "uueks" pidada )
Mõtlesin ja mõtlesin... Selge, et Jaapan ja kaheksakümnendad. Selliseid peaks me ju näinud olema, laev tõi neid hulgim omal ajal? Midagi sihukest järelikult, mida vennasrahval meile müüa polnud... Soomes vähelevinud japs? Esimesena kargas pähe Isuzu. Tark kast ütles seepeale Isuzu Piazza. Ts-ile tugrikud Giugiaro eest.:)
Üsna sarnast rooli keeran isegi :P Kuigi roolinuppude paigutus liiga all jätab soovida pluss disain ei tekita ka erilist vaimustust... See selleks.
On jah midagi suuremat muuseas :) Ja Pesukotiga tegemist pole.