nujah, seda ma kahtlustasin, et siia on segatud britid ja land down under rahvas ka, sest pilt sul peegelpildis ning asja nimeks Austin Kimberley. Auto nr on QJD274
Jäi külapeal silma sihuke pilt. Pildi autoriks on proua Võldase kaugel välismaal resideeruv vanatädi. Võldas tuiutas pool minutikest pilti ning näitas seda siis küsiva kulmukergituse saatel vanadaamile... kes Võldase suureks hämmastuseks autopedeliku soravusega andis ülevaate pildil kujutatud masinast ja selle tootjafirmast.
Seda ma´gi mõtlema jäin, et kodanik qp pilt oleks loogiliselt pidanud ilmuma...
Uutel piltitel ei katnud midagi kinni ka, niiet MG´d otsida ei tasu, sest pole see sõiduk saareriigist pärit, kuigi, jah, logo paistab MG moodi küll :D
noh- tegelikult on Busso V6-tega varustet Vertigosid nelja -viie eri kujustusega seega... kui sisupilti poleks siis oleks võinud eeldada mingit teist marki (kuna Vertigo juba küsitud oli...)
Väga kahtlane. Nõuka-aegne praktika oli selline: kingiti mõnele kuulsale nõukogude kangelasele või sportlasele läänest auto, võeti see talt võimude poolt ära ja anti mõni Volga vms. asemele. Üks väheseid, mis alles jäi, oli Paul Kerese Rambler.
Panen kohe uue pildi ka.
Täpselt nii mu tuttavaga tehtigi. Sugulased kinkisid Lääne auto(marki ei mäleta) ja saatsid raudteetsi siis N Liitu, kuid mehele eestis anti üle kaks uut Volgat... 80-ndate algus oli siis. A kuhu kadus(kellele?) siis lääne masin?
See näeb välja nagu hiinlaste super-mini, a taustal olev massin meenutas, et aasteke tagasi oli miski jutt Lamborghini väikeautost. Nagu Aston Martin Cygnet vmv. A see pole küll seda nägu...