Mis tema täpne mudelinimi on, ei oska isegi öelda. Kaiser-Willys-e heakskiidul tootis neid Hispaanias VIASA ja "Jeep" neil ninal ilutses. Loeme vastuse õigeks.
suund õige, aga disainer piisavalt tuntud ja tegi lühikest aega ka enda nime all mõned masinad ning teine nimes sisalduv tegija pole ka vaid küünis ehitanud :)
kolmas nimes sisalduv osaleja pole ehk nii tuttav.
tegemist on pööratud pildiga ning tegelikult sellel mudelil polnud lisavarustust... ega ka mitte standardvarustust (kuulsaid nimesid aga oli lausa mitu)
Ja kui proovida vaadata välisest pildist veidi sügavamale on enamvähem hoobilt selge, millega tegu on ;-)
proovime edasi selliselt, et selle auto põhjaks olev mudel kogus maailmakuulsust sellega, et oli valget värvi ja tegelikult ei olnud üldse see auto :-D
Oot-oot, kas see valge auto oli päris alul musta värvi? Mustana kippus masin öösse ära kaduma ja filmimise hõlbustamiseks värviti ta valgeks. Oli vist nii?
Seda oli jällegi etteütlemiseks suti palju :) Mitte, et ma sellest hoolimata sihukesest autost kuulnudki oleks, senini :P
Vahepealsete otsingute käigus jõudsin isegi sarnase nimega pillini. Matrani nimelt. Aga küsitu on siis Baldelli Murena.
Mis seal salata, igati vägev küsimus oli :D
Äkki paneksid ise taas uue pildi? Kui on midagi sama põnevat varuks ootamas?
Kuna Aafrikas on minu mälu mööda ainus riik mis on võimeline miskit sportautot ise leiutama, LAV, siis kammmisin kõik mulle teada olevad tootjad läbi aga sellist asja mulle ette ei sattunud.
Samas oli eelmise aastasaja seitsme- ja kaheksakümnendad LAVis autotootmise kuldaeg, mil väikseid kitcar tootjaid tekkis kui seeni peale vihma. valdavalt piirdus nende tootmis arv küll paari autoga.
Kahjuks on internetis ja paberkandjatel infot LAVi kohta äärmiselt vähe.