Ütlen veel, et auto on ehitatud Fordi põhjale ja mootoriks on Fordi 3 liitrine.
Kuna netis on selle auto kohta suht vähe infot, siis õhtul või homme hommikul ütlen ka õige vastuse :)
Natuke aega saate veel otsida.
Ok, et midagigi pakutud oleks, pakun märksõnadeks Basil Green ja Perana. Ehk jäi BGM-is eurofordide tuunimisest mõni kolmeliitrine Granada/Consuli plokk üle... :)
Tahtsin just sama küsida. Kuskil 90ndate alguses oli üks selline väga väga sarnane raamat pidevalt piiri taga käiva onu raamaturiiulis. Korra sai seda nähtud ja juba järgmine kord kui tahtsin seda omastada või vähemalt laenata, siis oli see juba kadunud :(.
ma ei ole 100% kindel aga see ei olnud vist mitte raamat aga iga-aastane kõvade kaantega kataloog (sellist kujustust olen nagu näinud veidi uuemate masinatega... nii haruldane asi oleks kindlasti meeles)
Noo, loeme õigeks, kuigi ootasin, et keegi teab ka algset nime, loodi see elektriauto Tropica EV nime all Renaissance Cars Inc. poolt, hiljem müüdi auto tootmise õigus Zebra motorsile.
vueldaselt puhas tõde. Aga googeldades leiab pilte "Daihatsu Applause Break" kohta, mis tundub olevat mõne firma poolt pakutav valmislahendus, nagu Tartus ringisõitva Volvo 440 Toncar tagaluuk.
Ok, kui nüüd tõsiselt rääkida, minul ideed puuduvad. Meelel mõlkus, nagu r.i.h.o-lgi, seos Fordiga.
PS. Mille kirevase pärast valida just Volvo mootor? Iseäranis Austraalias?
Panin paar tundi tagasi nats infot selle auto kohta koos pildiga, ent piltidega postitamise süsteem imeb siin vilinal, vahest läheb kohe läbi, üks päev panin pildi kella 11 ajal ja pilt ilmus nähtavale õhtul 7 ajal.
Eks enamus väiksed autotootjad teevad autosid kusagil kuuri all, mingid GM kontseptid selle poolest muidugi laisale inimesele mugavad, infot netis palju, ent need pole üldse nii huvitavad, kui sellised autod, millest igal pool ei pasundata.
Triad on tõesti õige vastus. Infot väga palju selle auto kohta pole, miks nad Volvo mootorit kasutasid, ei tea. Auto kohta tean niipaljukest, et valmistas selle firma nimega Hi-Tech Car Co, mis asus Smithfieldis, New South Walesis, loojad olid Cliff Trefry, Wal Hadley ja Bob Hadley. Mõnes kohas öeldakse auto kohta lihtsalt Triad supercar, mõnes kohas Triad Smithfield.
Pilte olen leidnud 2 autost.
Pane uus pilt.
Hmmm, kas on võimalik, et sellest autost on olemas mudel? Ma oleks justkui sellise pilti ühes väääga vanas mudelikataloogis näinud. Õhtul tsekin üle...
Vot päris mudelautot temast ma ei tea. Tean, et tema tegemisel kasutati üht maailma kuulsaimat-populaarseimat kultusmarki. Ja eelmise pildiga on seos............!
Annan veel vihje.
Eelmisel äraaarvamis autol oli kolmelt eri mandrilt tootmine, mootor ja nimi. Ka sellel kolm mandrit kujundanud, kuid üks neist kolmest mõlemil sama.
See meenutab mulle kõige rohkem sellist tüüpilist "nõukogude inimese" autot. Mõni meremees on Kieli sadamast saanud kaasa osta Datsun 240Z ja selle mingi mahhinatsiooni läbi suurel kodumaal ka kasutusele võtta. aga oh häda ja õnnetust, mingil hetkel on sellega juhtunud avarii ja esiots taastatud Zolnoki nimelise koperatiivi toodetud udutulede ja korraliku tsingitud pleki abil.
Muud loogilist seletust sellisele jurale on raskem väja mõtelda.
Aga tegelikult ma arvan, et tegu on mõne väike värkstoa tuuning paketiga, mille sihtturg on ameerika. Peale koleduse ei hiilga ilmselt see auto mitte millegi välja paistvaga, vastaseljuhul poleks see ununenud ajaloo prügikasti, mida tõestab siine suhteliselt pikk vaikus äratundmise osas.
Mida rohkem ma toda autot vaatan, seda tuttavam ta näib. Just see radikaalselt "uputatud grill". A ei meenu kuidagi... Kas see on äkki tqhq äraarvamismängust läbi käinud?
R.I.H.O räägib tõtt koleduse ja Ameerika kohalt, aga tsingitud plekk mitte. Kere peaks olema klaaskiud. Ega tema saatus pole ajalukku vast rohkem jälge jätnud kui eelmine mõistatusauto.
See aparaat on esinenud vene äraarvamis foorumis.
Ei leidnud tqhqh-s seda aparaati.
Ameerika (kokkuklopsia) oleme kätte saanud. Veel kahel maailmajaol on käpp sees sellel aparaadil- euroopa ja aasia. šassii klasskaliselt euroopa kultusautolt. Kolmandat osapoolt olen kaudselt juba eelnevalt vihjanud.
Ja nüüd äkki ütleb keegi välja selle mis on tal ühist eelmise mõistatuse aparaadiga? Siis on meil 80% vastust käes. Lõppu võin siis ise täiendusega punkti panna. Kui hoolega viimast pilti vaadata (valemiga: lammas all paremas nurgas), siis saaks ühe nime osa kätte.
Minu pildi juures oli küll nimeks "Kaiser Manhattan", aga kasutada olev mittespetsialisti silm vahet ei leidnud. Niisiis, see vastus on tõde.
Järgmine, palun!
Cadillac Allante. Vaatasin netist pilte, pagana sarnased armatuurid on Lebaronil ja Allantel. Isegi täpselt sama imelist värvi sisuga oli võimalik Chrysler tellida.
"Carozzeria", kust küsitav pärit on, ei vaja siin rubriigis kindlasti tutvustamist. Inimene, kelle järgi auto mudelinime sai, seondub siinsetele esmalt hoopis konkureeriva margiga. Traagilises võtmes.
Nii tahab, olgugi väiksem, teatud detailidega Stout Scarab meenutada, aga...............!
Leidsin ühe auto foorumi kus Stout Scarab ja see sama aparaat ühel leheküljel ilutsevad. Erinevad värgid siiski.