Sõidavad siin igatsugu mikro-, öko- ja elektri autod ringi...
Vanasti oli ka selliseid, aga asja ei saanud.
Loodan, et seda aparaati siit enne pole läbi käinud.
See auto valmistati Aafrikas, kuid meeskonda kuulusid ka insenerid töökogemustega mitmetes kuulsates superautosid valmistavates firmades. Jõuallikaks oli BMW V8.
T-birdiga siiski minu teada miskit tegemist ei olnud.
Sellel autol oli päris palju tehnilise poole pealt uut mida taheti proovida elektroonika/turvalisuse/ ja muu taolise vallas.
Alates ustest ja lõpetades ...
Aga Ford loomulikult õige.
Ei hakanudki velgedega vaeva nägema.
Paistab, et sai liiga keeruline auto siia pandud.
Tegemist siis 1968 aasta Ford Techna-ga.
Väidetavalt oli tollelel kontseptil üle 50-ne eri uudse lahenduse, alates uut moodi lahti käivatest ustest ja lõpetades teab millega.
Kuna ära ei arvatud, siis kes soovib, see pangu uus pilt.
Ma soovitaks selle teema mõneks nädalaks lukku panna, tundub, et mänguritel on hetkel ideed ja soov mängu kaasa lüüa otsas. Parem kogutagu energiat, tahet ning pilte ja siis uue hooga, see "ise panen-ise vastan" süsteem ei kattu küll algse versiooniga.
Küsitav on ühe teada-tuntud kupee vaid kahes eksemplaris valmistatud sõsar. Teada-tuntud auto ise oli tootmises aastatel 1968-1973, selle ajaga vorbiti neid üle saja tuhande. Ühte sihukest nägin hiljuti vuramas Kilulinnas, ja see pole ainus meite maal. Ühes tehnikafoorumis on leidnud kajastamist veel kaks projekti. Ahjaa, küsitava erimudeli lisanimega on enda "teravamaid" mudeleid markeerinud üks hiljuti suurt kõlapinda leidnud tootja. Ja viimati mainitud tootja ning küsitava auto valmistaja seos on ilmselt teada kõigil siinsetel.
Opel GT lisanimega Aero- kuigi mis pagana pärast peaks keegi panema sellise lisanime sellisele kupeele pärast seda, kui sellelt osa katust ära lõigata ...
Targakatus oma olemuselt ju on selle kere puhul kõike muud kui aerodünaamiline- kabriolett oleks vast rohkem aero vääriline
Tore, et vahepeal selliseid autosid ka pannakse, millest minu mõistus üle käib... :):):)
Aga olgu, siin siis minu poolt ehk natuke keerulisem auto nuputamiseks.
Ühe kuulsa Itaalia kujustaja harjutus ühe igati kuulsa margi kallal.
seekord mitte puusalt-> Siata sai 1970 otsa ja FIAT 850 põhjale ehitatud sportauto Spring läks edasi ORSA kätte (kusjuures kuna Fiat lõpetas 850 tootmise ära juba 73, siis viimased eksemplarid kõnealusest autost valmisid SEAT850 põhjale)
Jäin mõtlema, kus ma sihukest laivis näinud olen... Ja alles hiljuti. Ei meenu. Kaalikas hakkab ära pehastuma, näikse. Kuna see aasta eriti kodust kaugemale pole saand, tuleb arvata, et nägin sellist kulgurit Maarjamaal, äärmisel juhul paaripäevasel ringkäigul Lätis.
Siatat ega ORSA t ARK igatahes ei tunnista.
Samuti Fiati ega Seat-i all sellist asja ei tundu olevat- Läti on muidugi täiesti võimalik... samuti ka mõni lõbusõidul olev asi võis siia eksida (viimasel ajal kiputakse riikidevahelilisi reise igasugu huvitavate asjadega tegema)
Et mitte jätta muljet, et mäng välja on surnud, pean ma lihtsalt välja ütlema, et ma vastust ei tea :)
Küll aga olen ma seda seda auto pilti kindlasti varem näinud (ja ma isegi ei imestaks, et siin samas mängus) kuid nime kohapealt valitseb peas tühjus.
Vihjeks siis, et seda mudelit on nö toodetud neli põlvkonda, esimene põlvkond kandis ühte tähist, teine teistsugust ja kolmas ning neljas siis kolmandat tähist. Pildil siis teise põlvkonna prototüüp.
Ei ei Fiat ei ole, Eestis veel rohkem levinum mark. Kõik põlvkonnad olid sama keretüüpi nagu pildil olev auto, kahel põlvkonnal oli isegi kupee kere ka lisaks.
Lihtsalt selleks, et ehk veel mõni vihje saada-> seniseid vihjeid ning autot ennast vaadates võiks olla mingi aparaadiga, mis jäi Z1 ja Z3 vahepeale ... aga millegipärast ei meenu, et oleks kuskil midagi sellist üldse kunagi näinud
Jäi selline pilt ühes foorumis silma, küsimus siis nagu ikka, et mis autoga tegu, milles see neiuke istub? Kuigi juba originaalis oli pilt tsensuurselt korrektne, siis et arvajate mõtted väga mujale ei liiguks aitasin ka omaltpoolt mustade kastikestega natuke kaasa.
Kasutasin su vihjeid ja otsisin kõikvõimaliku Zagato seose Subaruga läbi... asjatult... :-) Üsna pea sain aru, et mind on jälle tillist tõmmatud- auto on hoopis Toyota.