ei leidnud teda ei inglismaalt ega ka hispaaniast, metroo on ju ikkagi inglismaal, ju siis ta seal peaks olema, ja pilt tundub nagu mingist videost, oeh
Tegelikult, su lauset lugedes, oled vähemalt õigest kohast otsinud, ühel nimetatud juhtudest siis:P
Ja pildid on tõesti videost, sest ma ei viitsi siin paremate piltidega igasugu kuugeldajaid poputada :D
Ma kaldun arvama, et keskeuroopa aparaat see. Ka jäin toppama stange taha. Kas ma eksin palju kui ütlen, et 90-datel oli Eestis suht populaarne selle aparaadi sedaan versioon
Nujahh, kuna südaöösel ajud kiilusid juba kinni peale 600km päevast sõitmist, siis jäi täpsustus otsimata. Ega poleks kohe kiirkorras miskit põnevat pilti ka leidnud. Nüüd, nagu aru saan, hr.udu. saab miskit põnevat panna. Ma vahepeal hommikuvõimlemiseks puid õue laduma ;)
Ahjaa! Peibutusnimi pildil ju hoopis indiaanlaste maale sihtiv! ;) Äkki hoopis Irokeeside mustang hobuste sõnnikuveok? ;););) Nali naljaks, aga kas uskujaid ka on?
Segan veidi vahele. Kui Toyota või Honda olid õiged vastused aga mitte veel nii õiged, siis ehk Lexus või Acura?
Oota, oota- ehee, naljanurk! Aga nüüd ta tuleb: Er kann, Sie kann- Nissan! Ehk siis quest.
Enamiku seda marki mudelite disainimine ja tootmine käib väljaspool n-ö. kodumaad, mõeldes vastava turu eelistustele. Ja pildil olev concept on valmis tehtud Uues Maailmas.
Ametlik edasimüüja Eestis seda mudelit ei paku (vähemalt kodulehel mitte). Firma on rohkem tuntud väiksemate sõidukitega, kuid on näiteks osalenud ka autoralli WRC sarjas.
Kuna pole praegu kiiresti võimalik google-kindlat pilti panna, siis vabandan ja annan pildi panemise võimaluse edasi kellegile, kellel hea pilt varuks. 98
Kindlasti saab pilte google-kindlaks teha, kuid ise pidasin silmas pigem seda, et pole käepärast pilti mida netist otseselt ei leia. Igasugused lõikamised, värvimised jne pole üldiselt minu teema, seega pigem annan pildipanemise õiguse üle.
Vana Maailm või Vana Manner on geograafiliselt määratletud manner, mis hõlmas Aafrikat ning Euroopat ja Aasiat 15. sajandil. Seda piirkonda võib nimetada ka Afro-Euraasiaks. Vana Maailma vastand on Uus Maailm, mis koosneb Ameerikast ja Okeaaniast. Mandri Afro-Euraasiat (välja arvatud saared nagu Jaapan, Madagaskar, Briti saared ja Malai saarestik) on nimetatud Maailma saareks.
---------
Ühesõnaga kõik va Ameerika ja Austraalia. Roolil oli logo mille muutsid või tal ongi seal selline noolemängu süda seal roolil?
Nii totakat logo ei tea küll isegi ühelgi arengumaa garaažis kokkuklopsitud üksikeksemplaril :P Loomulikult on see ise joonistatud.
See sportautotootja on igale autosõbrale ülituntud, pole mingi eksoot.