Siiski-siiski :D
Niiöelda sugulus on täiesti olemas :P http://dons-neatstuff.com/brewster2.htm
Fordi põhjale ehitatud, nagu ma aru saan. See radiaator sai saatuslikuks tuvastamisel :D
Märkasin nädalapäevad tagasi sihukest "putukat". Enne lähemat uurimist proovisime autohuvilise kolleegiga välja nuputada millega tegu on. Ja peab ütlema, et jõudsime üsna lähedale õigele vastusele, arvasime pildilkujutatu tema sõsarmudeliks.
Tõsijutt, eksikülalise ninas ilutses Daihatsu logo. Ei mäleta, kas päras oli kirjas Sirion või Storia. Teeb sama välja. Meie arvasime teise Subaru Justy'ks, mis meite maal ilmselt veelgi eksootilisem oleks.
Sama marki sedaan kasutas samasuguseid (või väga sarnaseid) tagatulesid. Sellenimeline mark tegutses mõnda aega peale Teist Maailmasõda. Ja on siin mängus mitme teise mudeliga läbi käinud.
See nüüd küll ühtki tuntut autot ei meenuta. Kuidagi vägistatud välimus... Tagaosa meenutab 80-ndate Subarut, esiosa veidi Mitsu Starioni, tuuleklaas kuidagi püstine, tagatuli väega vana pemmisarnane... Ilmselt miskine kodukootud?
Parem pilt oma raalis olemas, aga sinna jõuan alles pühapäeva õhtuks. Proovin siis niisama mõne vihje anda! Uksed avanevad nagu kajaka tiivad. Tehtud endises Toyota tehases (mitte Jaapanis) ja Toyota on selle firmaga ka ennem koostööd teinud.
Tesla elektrimaastur jah. Aga siiski mingi eksemplar on vist ikka valminud ka. Ei julge praegu kinnitada ja otsida pole ka hetkel mahti. Uus Voldaselt!
Mul peaks "ettemaks" olema. Kui mode abistav käsi kaardi, mille nädalake-paar tagasi üleliigsena välja käisin, nüüd lauale laoks... Oleks hästi. Ise saan seda pilti tšeerida alles esmaspäeval.
See, ligi paarikümne aasta tagune concept vaatas tulevikku. Alumiiniumkere (väiksem mass), tilllukesed mootorid suures autos (vähem õhusaastet), sinised näidikud jne. Rõhutati materjalide taaskasutamiskõlbulikkust. Seda marki autosid on maailmas massiliselt, üks tuntumaid kaubamärke "à la Coca-Cola".
Välimus ei jõudnud 2010. aastasse, kopiti kohemaid Scorpiotele-Taunustele üle, muud ideed aga enam-vähem küll :D
Ford Synthesis 2010 on see aparaat. Uus pilt eetrisse!
tegelikult on see mäng niikuinii rohkem selle peale rajatud, et ausad inimesed dopingut ei kasuta :-)
antud pildi puhul on ju selgelt näha, et tegemist on ameerikamaa 30-date viimase lõpu kupeega (ornamendi järgi võiks olla Buick?), mis on mingi kerestaja käest läbi käinud
... kahjuks aga esiosa kujustus on täiesti tundmatu kätetöö...
To: n
Peegelpilt või mitte, see ei muuda taoliste autode puhul nii ehk naa midagi.
Kui sa, hoolimata minu "püüdlustest" asja segasemaks ajada, suutsid selle margi/mudeli kindlaks teha, siis anna teada ja saad võimaluse ise vähem või rohkem keerulise pildi siia nuputamiseks panna.
To: ts
Ilmselt Ameerika ja 30ndate lõpupoole polnudki keeruline, aga edasi... :)
Tegemist ei ole Buickiga vaid täitsa iseseisva firmaga kellel küll oli aegajalt probleeme majandusliku poolega.
Aga näiteks mootori juures oli neil üks suht tähtis jubin täitsa ise arendatud ja kasutasid nad seda jubinat nii 8 kui ka 6 silindriliste jõuagregaatide juures.
Mingi aeg hiljem kui nende autotööstuse pool sai ühele "suurtest" maha müüdud, siis nad läksid hoopis teise sfääri ja suutsid mõne väga kuulsa tehinguga hakkama saada.
Minu meelest vägagi laheda esiotsaga aparaat.
Mulle üleüldse see 30ndate lõpu ja ka näiteks 50ndate alguse auto disain sealt poolt lompi meeldib.
Otse kuugeldades ei saa eriti õigetele jälgedele, paadund kuuglipede susserdaks pildiga edasi, siis leiaks küll. Selline jutt sellepärast, et kuni tänase päevani ei teadnud ma, ignorant, kuidas pilte üldse kuugeldatakse :P Nüüd, kus see selge, ei kavatse ma rohkem selle nõmeda afääriga tegemist teha.
Aga see mark on siit foorumist kunagi isegi läbi käinud vist...
Ohh ma pime, ei taibanudki, et olen ise ka kuuglipede :D Kui hasarti sattun siis kaevun sügavale! Ja tänu kodanik udu pedejutule kaevusin kiuste veel sügavamale ja.................avastasin miskit!
Ma lihtsalt sportlikust huvist lasin enda poolt viimase aasta jooksul mängu lisatud pildid otsingust läbi, et näha, mis kuuglikindel, mis mitte; selle käigus proovisin selle viimase pildiga ka. Ja leidsin Grahami üles kah muidugi, seetõttu ei vastanudki. Ja, nagu öeldud, tulevikus ma enam selle räpase tegevusega aega ei raiska.
See samune selleks samuseks, aga oma piľdi panemise aparaadini (raalini) jouan alles reede ohtul voi laupaevaks. Kui keegi omab head pilti, ¯pange! Naiteks kodanik udu oli ka pildil leiduvaga kursis
Hästi valitud pildid, valge värv ei lase mõningatel sellele mudelile iseloomulikke jooni esile. A kui tagastanget hoolega vaadata, loeb sealt Accordi välja. Honda Accord.
Kui Sa nüüd niiviisi küsid, on raske vastata. Uurisin just vanemate Accordite pilte, ja tõesti- ei miskit erilist sarnasust. Väga lähedane on kõneks olev tagumik aga eelmisele sedaan-Kiivikule. Mõttekäik oli umbes selline: ahaa, sellist pära olen ma kuskil näinud... miski Honda... suurust ja salongi vaadates mitte Civic ega ka Legend... seega- Accord? Näikse päris uus mudel olevat... Toksisin Kuuglisse "Accord 2013" ja kohe kargas ekraanile küsitava auto tumehall vend, mis osade joonte poolest, eriti aga tagastange poolest, miskit seninähtud Hondat meenutas. Nõndaviisi lahmides see vastus tuli.:)
Mnjahh............! Kenasti vastasime küll :D
Aga siiski mu oma raalis toiteplokk otsustas sigaretisüütajat mängida ;) Ma pole pildi panekuks hetkel kuidagi võimeline.
Selles kohas, kus ma italjaanode kerestajaid ja sealhulgas ka Boano asju vaatasin, sellist polnud :( Lähim sarnase nimega (ja teistsuguse välimusega) oli Abarth 207A Spider.
Aga eks ma siis otsin mingi uue pildi.
Hmmm... Mõtlesin, et lihtne pilt on...
Hea küll. Põhimudel, millel pildilolev baseerus, läks Euroopas, s.h. Eestis suhteliselt hästi kaubaks. Aga sellest tuletatud derivaat, mille tagumik pildil, kukkus oma koduturul haledalt läbi.
ГАЗ Сайбер e Volga Siber on eelmise küsimuse vastus. Õnnetu projekt. Kui õigesti mäletan, polnud asi turu puudumises. Autode tootmise seiskas allhankijate leppimatus Venemaa ärikultuuri eripäradega.:)
Onju hirmsasti Volkarite moodi? Tutkit. Tootmises oli eelmise kümnendi teisel poolel ja käesoleva esimesel aastal. Algusaastatel pakuti ka üle 200kw ja 400 Nm välja andva V-8 mootoriga. See peaks tee kätte juhatama.