Küsimus "Miski Phaeton?" sobib sellele rohkem kui pakutud Goli- ja Jettataolised :D
Rool ja lülitid oleks nagu Cadillacilt pärit, aga Caddy see pole. Eks siis tuli järgmine suur auto ette võtta, liiati sellepärast, et too kasutab sellist näidikute valgustust. Imelik, olen väga paljusid seda marki autosid uurinud, aga konkreetse mudeli olen osanud ikka täielikult maha magada :P
See on "magus tükk", eksju?:) Selle mudeli kohta on interneeduses hämmastavalt vähe infi. Võiks olla rohkem, kuna tegemist on ühe tänaseks väga levinud margi eelkäijaga. Või vähemasti ühineti mingil hetkel tolle tuntud tootjaga. Segane värk, nagu eespool öeldud- infot on vähevõitu. Sugulust briti autodega ei oska kommenteerida. Näeb sedamoodi välja küll. A Hiinast ta pärit pole.
Tuntud tootja, millest juttu oli, müüb tänapäeval Eestis peamiselt nelikveolisi ja nelikveolise look`iga sõidukeid.:)
Lasin juba Suzukiga seotut peast läbi, kui meenus midagi veidrat. IMCDB'is ühel päeval Bondi-filmides tuhlates sattusid ette mitmed Datsuni ja Nissani nägu sõidukid, mis olid nimetatud Prince'ideks.
See pildil ju ka see müstiline Prince? http://auta5p.eu/lang/en/katalog/auto.php?idf=Prince-Sedan-A
ISH-12215
Jah, said sabast kinni. Aga Explorer see pole, seda ostsid need, kes Explorerit liiga "veoautoks" pidasid :D Faceliftiga - viimaseks jäänud faceliftiga - vahetus mudelinimi, seda soovikski teada.
Paganas, seda ma vaatasin jah, et Explorer nagu ei ole, et Flex siis äkki (aga Flex ikka natuke teise kujuga), et mis see siis nüüd on. See Taurus X ei olnud mul üldse meeles, aga samas, ega teda eriti ei suudetud teha/müüa kah...
Kui nüüd jälle mingi konks pole, siis on tegemist ihva veokaga. Olen omal ajal tolles kadunud riigis kusagil seismas näind. Egas ma siis veel ei teadnud, et ta just ifa on.
eks see vastuse korrektne vormistamine olegi see, mis i-le täpi paneb.
barkas jah. lisada võib veel ehk nime framo. aga hiljem kogu kupatus ifa kontsernis.
Võldase teadmised agraarikutest võib kokku võtta järgmiselt: väike traktor- Belarus, suur traktor- Kirovets.
Too pildil ilutsev aga oleks justkui koorunud samas pesas G-auto ja "Moogiga"...
See baseerub ühel vanal Euroopa mudelil. Sedaaniks selle autokese vägistanud hiinlaste variandi puhul on algupärane mudel äratuntav, aga konkreetsel juhul on kõvasti maskeerimisega tegeletud. Luukpära näeb samas algupärasega kõvasti sarnasem (ehk pea samasugune) välja.
Vihje: eelviimasel pildil olevale näidikuplokile juhiks tähelepanu :P
See ilmselt on miski L-Ameerika värk. Renault ju toimetab seal, Cliot pole aga hiinlased "kaunistanud". Peukarid 2.. ja 3.. on läbi käinud nii Hiinast kui Brasiiliast. A küsitav pole ei üks ega teine. Euroopast on ju veel üks "kähmakas", mida üle maailma lõputult piinatakse...
Lõuna-Ameerika jah. Aga senininimetatute hulgast see tõesti pole. Originaalis liigub selle generatsiooni sõidukit meiegi mail, kui rooste pole viimaseid eksemplare lõplikult nahka pannud.
Huvitav, et keegi pole veel näidikuplokki ära tundnud....
Pean ütlema, et ka mina ei tundnud neid näidikuid ära. Pole selle mudeli rooli taga kunagi istunud. Küll olen üht seda Euroopa marki autot omanud, seda viimast tagaveolist, mille tootmine lõpetati aastal 2003. :)
Näidikuplokk meenutab Opel Meriva esimese põlvkonna oma, kapotialune aga Astra F ja G ning Corsa B oma. Arvan, et tegemist Corsa B derivaadiga. Rohkem ei oska esimese hooga midagi arvata.
Aga võiks ära lõpetada selle logode juurde pookimise. Läheb ikka väga segaseks asi kätte siin ja pole naljakas ka enam, ühe korra kleebid mingile Protonile BMW sildi, ok, aga igale pildile....
Need lollid logod piltide peal on pildikuugeldajate (loe: nende mölakate, kel mõte ei liigu, aga see-eest oskavad noolega pilti Google'i pildiotsingusse sikutada ja seejärel jube tark näida) tillist tõmbamiseks, pole mingit soovi selliseid poputada :)
Aga Chevrolet Prisma on õige vastus, seega lisa aga uus pilt :)
Sellega oli miski sihuke lugu: Daimler AG müüs korealastele W124 Mersu tootmiseks vajaliku nodi, tingimusel, et tulevane SsangYong äratuntavalt 124 poleks. Ja helmuteid ei petetud, sündinud auto nägi välja hoopis nagu W220-e ja W210-e keskmine vend.:)
Vastus õige, korealaste Chairman ta on, aga huvitaval kombel toodeti ka Poolas seda, Polonezi tehastes muide, kuna Daewoo oli lühikest aega liidus nendega 90ndatel.
Kui ma nüüd ei eksi siis huvitav asjaolu selle juures oli see, et Chairman ilmus turule omajagu varem, kui W220 ja see disain oli korealaste enda mõttelend W140 disaini edasi arendamise suunas, mis siis ka tegelikut juhuslikult W220 väga sarnane oli. See muidugi ajas Daimler AG harja punaseks ja keelas Chairmani müümise (mis algselt plaanis oli) Lääne-Euroopas, seades korealased fakti ette, et vastasel juhul nad enam Mercedese käest nodi ei saa. Kuuldavasti panid paljud Ida-piiri tagused (võimalik, et ka mujal) omanikud oma Chairmanidele Mercedese märgid külge :)
Vot seda et neid lausa Poolas tehti, seda ei teadnudki.
Aga siin siis minu poolt üks pildike.
Mõtlesin, et "risustaks" ka seda siis natuke...
Aga ma ei tea kui hästi see välja tuleb.
Mingi salajane värk oli selle auto valmistamisega... :)
Tundub, et siin on varsti tähtsam "kunstniku töö" kui miski muu :):)
Nojah, ma sattusin oma "kunstniku tööst" sellisesse vaimustusse, et kontrollida unustasin...
Aga mis siin ikka.
Järgmine kord kontrollin ikka üle ka.
SiniValge propelleri kord pilti lisada.
Lugu oli aga selline, et projekteerimine algas suure saladuskatte all kui prantslased sakslaste okupatsiooni all olid ja auto esitletigi suht kohe peale II ilmasõja lõppu.
Võta või jäta, kuid seda nägu ei saa segi ajada... see peab Adler olema. Liignimed võisid olla kas kotkad või suursaadikud... Kuna vastus udu poolt nii lihtne ilmselt pole siin, siis kes teda veel tootis?
Sarnaneb jah DKW-le, a esivõre ja kapotikaunistuse järgi otsustades on pigem Horch või Wanderer. Kas seda marki masinaid pärast sõda toodeti? Wandereri vist mitte...
Auto kuju järgi peaks ta ikka enne II sõda tehtud olevat, kuigi samas sakslastel jäi ju seoses selle sõjaga nii mõnigi asi pooleli ja 47-48 jätkati sealt kuhu 39-40ndatel pidama jäädi.
Horch oleks nagu liiga esinduslik, et sellise "rahvaliku" kujuga olla. Pigem juba siis Wanderer.
Jaaa, panin rukkisse pisut oma arutlustes. Horchi tehasest tulid pärast sõda vist Sachenring (andke andeks, ma ei suuda seda õigesti kirjutada ega hääldada) ja IFA? Niiet too küsitav on siiski ennesõja-aegne Horch. Tark kast laua all kiidab takka. Ääretult futuristlik liikur tolle aja kohta, a eks fritsudel oli toona teisigi ulmelisi "divaisse". Ja nüüd vastus: Horch 930?