Minu jaoks on hämmastav ka veel see, et kohe kui täna sai Jehle Artemis otsingusse pandud, ilmus sealt esile ka selle peletise Jehle Saphier pilt, mis mulle kuskilt väga tuttav oli. Natuke mõtlemist ja tuligi meelde, et pilt sellest peletisest on mulle mällu sööbinud (tänu oma koledale välimusele) ühest mul olemasolevast vanast ajakirjast Auto Zeitung 13/87. Kuna see auto nägi nii inetu välja, siis tol hetkel ei pidanud ma oluliseks sellesse mudelisse ja loomulikult ka Jehle-sse kui tootjasse süveneda, isegi mitte niipalju, et see nimi endale meelde jätta - häbi häbi mulle :), pean tunnistama, et enne tänast ma sellist nime nagu Jehle ei teadnud.
Never ever poleks uskunud, et see peletis Jehle Saphier ja minu kaua tagaotsitud mõistatus Jehle Artemis omavahel seotud on.
Aga noh, eks elu õpetab :) Ja õnneks saab alati targemate abile loota :)
Mis nüüd puudutab mälumängu ja selle ülesehitust, siis minu poolthääl edaspidi ( huvitava või googlekindla pildi puudumisel) esitada oma küsimus teksti näol on igatahes olemas. Tahes-tahtmata ma arvan on paljudel seda omajagu ette tulnud, et tahaks ju vastata, aga ei saa kuna pole väärt pilti panna.
kitsendame siis natuke vihjetena - masiat toodeti ca 200 tükki, millest enamik jäid kodumaale (mis üldiselt ei olnud eelmisel sajandil eriti sportautode poolest tuntud... nüüdseks on asi veidi muutunud)
ja paljusid põhju oli vaid arvuliselt palju (mudeleid pidi oli võimalik valida kas ühe väga teada-tuntud mudeli või siis toruraami vahel- toruraamile sai paigutada ka "natuke" võimsamaid mootorid, kui "mudeli põhjale")
antud masina edasiarenduse baasilt tekkis ühel kodanikul üks väga kiire mõte, mille tulemusena ka olemasolev nimi ajalukku pühiti ...
Riik, mis on sportautodega tuntuks saanud sellel sajandil... Esimesena tuleb pähe Rootsi oma Koenigsegg-idega. A mis seos on sel punasel autol nendega? Rootslastel oli (või on) veel miski Jösse Cars vmv, aga need pole vist ka kunagi kit-e tootnud.
Asjasse süvenedes jõudsin nimeni Sven-Harry Åkesson. Härra lõi 80-datel ettevõtte Plastinova ning tootis Silver Hawk nimelisi kit-e: http://images.forum-auto.com/mesimages/686078/386fb7960c.jpg
Küsitav aga peaks olema tolle Åkessoni teine, üheksakümnendatel loodud, auto Sethera Falcon.
Vabandan, andsin ennist eksitava vihje. Meil on levinud seda marki autod, millel küsitav baseerub. Need "seda marki" autod omakorda olid toona seotud ühe naabermaa margiga, tänapäeval pannakse sõpsi aga sakslastega.
Mõnusalt segan mulin sai. :)
PS. Ma ise pakuks ka Aerostari, kui seda pilti mingis muus olukorras näidataks.:)
PPS. E-speisiga teadaolevalt seos puudub.
405 vehitakse üle maailma igal pool toota siiamaani. Selle moonutistega tegelevad iraanlased suure õhinaga. Kuna Pesukott Parsa - ptüi, Peugeot Pars, tahtsin öelda - sisu näeb vana 405 moodi välja, siis jäi üle ainult "ülimoodne" Samand: http://gbo.com.ua/samand.shtml
Muide, sain hetk tagasi targemaks kah. Selgus, et iraanlastel on liikvel ka TAGAVEOGA 405, tehnika pärineb sellel Paykanilt.
Nüüd ma raiskasin oma googlekindlad uunikumid loetud minutitega ära. Mina teiega ei mängi enam, lähen teise liivakasti ja oma uue punase kraanaauto võtan ka kaasa!
Uue pildi saab homme õhtu minult alles aga nii vahe remargi korras pärin, et kas Marko isiklikku hoovi on siis jōudnud varasemalt mōigus resideerunud Tatra?
Mõigust ei tea midagi, selle tõin Muuga kandist paarkümmend aastat tagasi. Sildasid, mootorit pole, kere tugevalt ümber ehitatud. Teoreetiliselt kõlbaks mingi Sierra põhja peale tõstmiseks.
Mäeltan oma lapsepõlvest Kohtla-Järve rajoonis vanaisa juures suviti külas olles, et selline sealkandis ringi sõitis.
Ma olin ikka täitsa vaimustuses (kolm tuld, selline aerodünaamiline kere, mitte et ma hullult oleks siis 80ndate alguses u. 10 aastasena midagi aerodünaamikast jaganud, aga ikkagi, jne).
Aga nii imelik kui see ka pole, ma ei mäleta enam selle auto värvi.
Aga see on mul väga hästi meeles kui ma teda seal kuskil maantee peal mööda sõitmas nägin, et kuidas see mulle muljet avaldas, samuti nagu kaheksakümmnendatel see valge 65-66 aasta Mustang mille väidetavalt oli keegi meremees toonud.
Ohh olid ajad... :):):)
Mõigus, kohe Tartu mnt. ääres seisis ühe maja hoovis, nii 10-20 aastat tagasi kah üks Tatra. Oli vist restaureerimise ootel ja minu mälu mööda punase kruntvärviga üle värvitud aga nii kümmekond aastat tagasi kadus ta sealt ära. Kahjuks ei suuda ma enam mälupildi järgi mudelit täpselt paika panna.
Kuigi juba aastaid pole enam autot seal aga miski pärast ikka sealt mööda sõites käivad silmad selle maja hoovist vähemalt vilksamisi üle, võibolla lootuses, et ühel hetkel tabavad nad värvist ja värskest kroomist kriiskava Tatra mis kellegi elutööna on just valmis saanud.
Olgugi, et googlega võideldes on halvenenud pildi kvaliteet, siis kõik vajalik peaks siiski olema nähtav. Igaksjuhuks siiski lisan, et viimasel pildil (all paremal) on auto näha viisil, mil uksed on avatud.
Mälu järgi oli prantsusmaalt ja täiesti ebaloogilise nimega.
Mingi hobby oli seal kasutuses ja kuidagi oli veel seotud passiga (ja vot ei meenu, kus kataloogis seda esitleti)...
Sõna Hobby on nimes kasutuses tõesti ja ka Prantsusmaalt pärit. Seost BMW ja Passatiga mina ei tea, küll aga kasutab see auto Calibra/Vectra Turbo tehnikat, st nelikvedu, 6 käiku ja 2.0 turbo 204hj mootor.
Ei ma suutnud seda välja mõelda. Samas- palju uusi lööva nimega marke sündis ajurünnaku käigus. Brazilcar, Brasillac, Brasinac... lausa patt oleks sellist auru korstnasse lasta, tuleb copiwraiteriks hakata.:) Mudelinimed jätan enese teada, säästmaks kooliealisi tehnikahuvilisi.
Tark kast aitas lõpuks välja: Brasinca Uirapuru.
Seekordne pilt siis tuleb selline huvitav. Jäi endale see küsitav punane, noolega viidatud auto juhuslikult ühest saate/videolõigu sekundilisest kaadrist silma. Silma jäi just seetõttu, et kuigi see tundus mulle tuttav, ei suutnud ma kohe selle nime enda jaoks kindlaks teha. Järelemõtlemise aeg ja tulemi tõesuse kontrollimine võttis mul ligi 15 minutit aega. Seega peaks olema natukene ajusid ragistama panev pilt :) Ja õnneks juba algselt googlekindel ka :)
pagan jah- vaatasin seda hetkeks ja tundus olevat Daihatsu/Subaru Move koos tuuningninaga... ja ei osanud seda küsimuseks pidadagi...
Praegu uuesti vaadates- suund arvatavasti sinnakanti kuhugi jääb ... aga ei olnud teps mitte Subaru (ja siinkohal tunnistan ausalt, et see on "autode" grupp, millega kohe mitte kursis ei ole...)
Sarnaselt mõtleme :) Ka minul lõi kohe ette Subaru ja Daihatsu. Kuigi isegi Subaru mõnda Euroopa jaoks tundmatut mudelit kaalusin alguses rohkem, siis lõpuks siiski hakkas Daihatsu koitma.
Ühesõnaga Daihatsu on see küll, kuid mis mudel siis? Vihjeks veel niipalju, et sellisena tuli auto tehasest, st pole mingi järelturu lätituuning.
Lisaks veel seda, et huvitavaks tegi selle pildi just see, et mis nurga alt ja millisena on see Daihatsu pildile jäänud. Muu nurga alt vaadatuna või nö tavaseades oleks vastus kohe silmapilgselt käes.
Pm võib Mira õigeks vastuseks lugeda, kuigi konkreetne auto on Saksa turul müüdav sealset nime kandev Cuore. Lisan ka pildi, milline see Cuore täies hiilguses välja näeb. Mobile.de-s on selliseid ca 5 tükki müügis.