Jutul on jumet, kuigi pole ta ei Packard ega Kajakas. Pildil kujutatu on prototüüp. Seeriauto nina on muuseas tolle mainitud Packardiga äravahetamiseni sarnane.
Volga kallal on tõesti imetrikke tehtud, vot ei tea nüüd, kuidas reeglid nõuavad, kas on vaja teada ka seda huvitavat nime, mis see Volga kannab või piisab ka mainitud infost. Minu jaoks on teadmine, et tegu Volgaga, igati piisav.
No ma ei tea...
Ma arvasin, et noh, et no ühe vihje (peale selle esimese) ikka peab tegema, et nii kerge see auto nüüd ka ei tohiks olla.
Esiotsa näitamisega ilmselt oleks ära arvamine hetkega tulnud.
Nägin siin vaeva igatpidi, et guugli kindlaks asja teha ja puha ja ei... Lihtsalt arvati ära.
Samas muidug härrased udu.; R.i.h.o. ja veel mõned on lihtsalt omaette klassis võrreldes siin minusuguse "teadjaga".
Tegemist jah 53nda aasta Cadillac Ghia Coupe-ga, mis väidetavalt kuulus Rita Hayworthile.
Ega miskit.
R.i.h.o.-le pildi panemise õigus ja mina lähen nüüd oma teadmisi täiendama.
Ma tahtsin alguses hüüda, et mingi Mini derivaat, aga siis lähemalt vaadates see ikkagi päris nii ei ole.
Taustal tundub olevat Fiesta/Focus lubab arvata, et ikkagi Euroopale asi lähemal.
Kuudi järgi võiks ju arendada, et kuskilt Lõuna-Euroopast pärit aparaat ja siia loeks ka Prantsusmaa (või Hispaania või Itaalia) toodangu.
Üks vanade Jeepide sarnaste sõidukite tootja aparaatidel olid sarnased näod kui pildiloleval, küllap ta siis sama marki on. Tuleks nüüd see mark kah meelde, oleks hea...
Minu teada pole selle tootja teine maastur sama näoga.
Mahindraga seos puudub.
Sihukesi sõidukeid tehti alla kaheksakümne ja ka need vähesed toodetud kutsus tehas tagasi. Olevat oht pooleks murduda või midagi säärast.
Troller neh. Kui nüüd hoolikamalt vaatama hakata, on esivõred tõesti ühe vitsaga löödud. Tolle Pantanali imelised tuled tõmbasid endale kogu minu tähelepanu ja "grill" jäi märkamatuks. :) Vabandan. Viska uus, Udu!
Täna nägin just ühe Vahemere saare kohalikus bussis sama kirjega stereot :-)
Logic Control Center vms.
Selle all oli mingi Toyota nime kandev võimendi sarnane vidin aga buss ise oli mingi umbluu.
Siin saarepeal olen päris mitu pilti teinud, mis käesolevas teemas võiksid vahel hädast välja päästa. Ise ma kuukella otsas elada ei viitsi aga jälgida on siinset teemat päris huvitav.
Fordiga küll seotud, aga mitte otseselt.
Selle auto põhjal on tehtud üks VÄGA kuulus auto.
See kuulus auto küll teist värvi. :)))
Nagu ma ütlesin, siis absoluutselt iga teise nurga alt oleks ära arvamine üli lihtne.
Nojah, nii palju siis sellest, aga vähemalt ühe vihje ikka sain panna. :)))
Nii see on - 1955 Lincoln Futura Concept.
Järgmise pildi õigus vuoeldas-ele
Siin peaks olema kaks liigat: algajatele ja edasijõudnutele. Mind nöögiti samamoodi, mis mõte on üldse pilti panna? Kuigi jah, olen märganud, et edasijõudnud on loobunud (neile) ilmselge vastuse väljaütlemisest.
tqhq-s käin harva, kui olen pildistanud mõnda erilisemat eesti nr-ga usakat - et kas on mingit juttu selle kohta. vueldase küsimuse peale viskasin kiire pilgu foorumisse, kuid ei hakanud silma ühtegi FFR teemat ...
Oleks tegelikult kohe Hondat pakkunud, aga tundus liiga ilmne, seepärast ka see hiinlase-jutt.
Üllatavalt kähku sain õige kätte: http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Airwave
Tegu on neljaukselise sedaaniga. Kui siinsed mängijad seda autot küljelt näeks, oleks neil õige niidiots käes. Tolle auto nö baasmudeli baasmudelid on veerenud ka meie teedel, mõned ilmselt liiguvad siiani. Küsimuseks olevale mudelile pakutud mootorite suurust ma vihjeks ei ütle- olgu see teile ka vihjeks. :)
Magasin siin jah oma magamisi.
Aga pildi kohta mingil põhjusel tahaks öelda, et kas äkki miskit Nissan/Datsun suunalt?
Esimese hooga tuli selline mõte.
Kuna klapid tunduvad esituledel peas olema siis meenutab mulle hoopis Hondat miskist 80 lõpp, 90 algusest.Aga otsid hetkel ei saa,sest raal vääääääääääga tõrgub
Otsiga maa alt ja maa pealt, tsiteerides Eesti filmiklassikat. Pigem maa pealt, selle maa pealt, kus vanasti Euroopas pisut vananenud mudelid enesele uue avarama hingamise said.
Mina, kui vana Senatori-fänn pakuksin esmapilgul Holden Calais, kuid mis konkreetne erimudel see on, vot selles osas jään momendil vastuse võlgu. Kuid eks uurin nati, vb leian vastuse.
Vabandan kaasnuputajate ees, unustasin pildi lisamise. Kui kellelgi midagi huvitavat on, siis võib ise siia lisada, vastasel juhul hiljemalt homseks otsin midagi. Kahjuks see google on pildi lisamise nõnda raskeks teinud, et see on paras peavalu. Seetõttu ei olegi enam mingit lusti neid mõistatusi siin ära arvata, kuid seekord Senatori-fännina ei saanud mitte ennast tagasi hoida :)
Nii, et kui kellelgi on head pilti, siis palun lisada. Kui ei siis hiljemalt homseks proovin midagi huvitavat organiseerida.