G täht ei ole korrektne. Mainaid ehitavad nad enamvähem ühekaupa mitmeaastase vahega ja kokku on neid tulnud umbes 10 ringi :-)
Põhitegevusse kuulub aga siiski tuuning (ja mõne eksklusiivsema automargi esindamine)
ja põhjaks on sellele masinale valitud üks selle aja "legendaarsemaid" (võidu)sõiduautosid (mida teavad tõenäoliselt kõik, kes vähegi autohuvilised on)
Eelnevale lisaks, et ülal minu postis mainitud ajakirjas oli juttu viiest autost: 2 X Vision 1, millest hilisem kandis nime 1S ja oli väidetavalt laiem, 1 X Vision 2 ja 2 X Vision 3, millest hilisem oli ilma katuseta roadster.
no see NSU pole ka ju kuigi keeruline pilt, iseasi on ära arvamine kui sul uut pilti pole. ma ise ka käin siin üsna sageli aga kuna mul pilti pole (ja ei viitsi ka sellega väga mässata), siis ma jätan vastamata.
Enne mänguga poole peale jõudmist sai mängijate vahel kokku lepitud, et kellel uut pilti pole, see ka pildi lahendust ei ütle (mis seal salata- olen ka ise paar korda peale seda patustanud, kuna on pilte, mida guuglikindlaks teha ei õnnestu sellsielt, et auto veel ära tuntav oleks)
Kellel on väga tahtmist oma mälu testida (või guugeldajana uhkeldada vms) võib võtta kogu pildimängu leht-lehe haaval ja vaadata, palju sealt autosid tunneb (lõppude lõpuks ju siin mängus auhindu ja igikestvat aupaistet õige vastuse eest ei jagata- suvalistest fraasidest leiutatud kasutajanimedki on ju virtuaalselt tuvatastamatud)
Auhinnaks on ikkagi see, kui paned üles pildi, mille kallal selle mängu absoluutsed profid mitu aega vaevlevad või mille mõistatamise käigus ise tunduvalt targemaks saab :-)
Auhinnaks on ikkagi see, kui paned üles pildi, mille kallal selle mängu absoluutsed profid mitu aega vaevlevad või mille mõistatamise käigus ise tunduvalt targemaks saab :-)
Müts maha ka praeguse pildi panemise eest. Siiani selgusetu, kas tegu invakäru, cyclecar'i või commuteriga. Senine tuhnimine pole veel kuhugi viinud...
Tänava otsast seda autot märgates pidasin ka mina teda millekski selliseks. Pisut lähemale astudes, juba enne logode nägemist, oli selge- hiinlane ta pole. Liiga puhaste joontega ja viimistletud.
Elustiili pickupina annaks see kindlasti silmad ette kapitalistlike sigade poolt ehitatud international cxt-le... ja seda juba aastakümneid varem.
Kahjuks küll keretüübilt oli tegu vist siiski sedaaniga, mille põhieesmärgiks oli testida zubrjonok tüüpi haagiste kandevõimet ja käitumist maanteel :-D
Kõrgemalt poolt laekunud heakskiitva otsuse alusel lugeda seltsimees ts-i nii tehniliselt kui ideoloogiliselt filigraanne vastus õigeks ning premeerida seltsimees ts-i võimalusega postitada pilt noorsugu harivasse tehnikanurka. Uraa!
India öeldi ette... Ja see näeb välja nagu midagi, mis on algselt olnud luukpära. India tarbeks sedaaniks kohandatud Euroopa väikeauto, nt Clio, Fiesta, Corsa vmv. Kõige rohkem on Fiesta moodi, pakun: Fiesta, eee... Classic nt.
Ok, vihjed. See pole see, millena esmapilgul näib. Kaheksasilindrilist V-8-t kapoti all pole, ilmselt on seal peidus hoopis akud. Väidetavalt on tegu puhtalt elektriautoga. Sõiduriista nimigi on seotud elektriga, küll keemia võtmes. Küsitava sõiduriistaga sama nime kannab ka üks Aasiast pärit autotootja.
Oli kerge lootus, et mõni amatöör pärast pikka ajuderaginat vastuse välja mõtleb :D Aga siis teeks hoopis nii, et mina ütlen välja ja Riho paneb uue pildi. Juhul, kui ta ise nõus on muidugi.
Eeldan, et pildilkujutatu kannab nime Proton?
Proton ta tõesti on. Sündinud N-Liidu viljastavates tingimustes. Erinevalt teistest "Nõukogude inimese autodest" (va YUNA ja veel mõned üksikud) korrapäraste joontega ja ilus auto. Eraldi märkimist väärib, et tegu on ilusa elektriautoga. Suht haruldane nähtus kogu maailmas.:)
Oled tõele lähedal, kuigi pole ta kumbki nimetatutest. Seda autot küljelt nähes hüüaksid siinsed mängijad kooris ühe margi ja mudeli nime. Aga seda vastust ei saaks õigeks lugeda.:)
Väidetavalt Meerikast saadetud juppidest Changchunis koostatud Town Car. Iseasi, kui palju Hiinas näputööd tehti. Võib arvata, et saadi pea komplektsed autod, mida väikesed näpud tulede ja punaste viguritega "vääristasid".