Mnjah, mitte et ma oleks lootnud, et ma ikka mõne vihje saan ka panna... :)
Tegemist 54 aasta Woodill Wildfirega.
Vägagi eesrindlik sportautoke. Plastist kere juba aastaid enne Corvette-i.
Väidetavalt 9 tk ainult järgi neid (300 valmistatust).
vuoeldas - sinu kord
Njah, ehistriibud vihjaksid just kui Packardile aga Ameeriklased sel ajal kui ilmselt antud auto on valmistatud, väga enam ei kasutanud tagurpidi käivaid esiuksi. Need triibud näikse samas olevat veel piisavalt käsitöönduslikud, et et tegu võiks ka vabalt olla venelaste nägemusega ameeriklaste ilustandardist aga on öeldud, et tegu tuntud mudeliga, siis ilmselt mitte, neil miskit sellist ei olnud. Ehk siis miskit hoopis brittidelt? Peab veel mõtlema.
Eee, R.i.h.o, väga bueno arutluskäik.
Mikiauto ta tõesti ei ole.
Poolenisti käsitöönduslik on.
Venelaste eest saad ka veerand punkti.:)
Viimane ja praegusel hetkel tootmises olev auto, mis sama margi- ja mudelinime kannab, on meile tuttav. Õiguskuulekatele kodanikele on ehk vähem tuttav...
Škoda Superb on õige vastus. Kui korrakaitseorganid huligaanitsemise eest sihukesega sõitu teeks, oleks kuus Bocki juba sees ja silmad vilaks pooliku tellise järele...
No ütleme nii, et see tootja on üks kolmest, millest Sa esimeses pakumises kaks ära nimetasid juba. Lihtsalt seda tüüpi autode peale mõeldes oleksid just need kolm mis esimesena meelde tuleksid.
Täpsemalt on siiski tegu GT4 klassi autoga Ginetta G50. Kui valdavalt on see toodetav juba tehasest võistlusautona, siis on sellest olemas ka tänavasõidu variant, mida on tehtud küll vaid mõned väga üksikud eksemplarid.
Mnjah.
BMC Mini põhjale ehitatud sportautoke.
Peab vist hakkama väljastpool meie päikesesüsteemi valmistatud
4-rattalistega proovima, äkki nende ära arvamisega läheb sutsu kauem kui tunnike või kaks :)
r.i.h.o. paneb siis uue pildi ka.
Eks selle Unipoweriga oleks läinud ikka kõvasti kauem aga mõni päev tagasi sai just neid mini baasil autosid uuritud ja ma lugesin kokku suurusjärgus 70 erinevat "tootjat"/"garaaz"/"kuuri" jne. milles Minidele huvitavamaid kleite selga ehitati.
Rool on kuidagi väga tuttav. Kas osad sisujupid, ka rool, on laenatud miskilt levinumalt seeriautolt?
Too seadeldis on tõenäoliselt ehitatud Euroopas, pakuks Saksamaal. Ütleme aastal 1993?
Mina pakuks ka 90-ndate esimest poolt, aga hoopis Inglismaad.
Need pagana ukse küljes olevad näidikud on VÄÄÄÄGA tuttavad, aga mitte kuidagi ei meenu, et kus ma neid näinud olen.
Olen siin natuke juba tuhninud, aga siiani edutult....
Ma ise pole eriti pädev Googl'i pildiotsingut kasutama, sestap ei viitsinud ka pilti Googl'i-kindlaks tegema hakata. Siinsed asjatundjad teavad seda autot nagunii...
Tahaks öelda, et keegi on Ferrari Daytona:st teinud mingil ime põhjusel universaali (siin vist oleks "Shooting Break" õigem väljend), aga esiosa on kuidagi vale selle auto jaoks....
See sama ta on, ehk siis Intermeccanica Murena GT.
Kere koostatud Itaalias intermeccanica poolt, mootor ja muu käitis Fordilt ning kokku monteeritud Murena Motors OÜ poolt Ameerikas. Kokku toodetud ca.11 autot.
chrüüsler Atlantic ja see eelmisel pildil olnud bemmi kohta oli ühes 95.a ajakirja Auto-revüü numbris pisike nupuke ja mina, kui sellel ajal just avastanud enda jaoks "locoste" imelise maailma, pidasin seda buumerit absoluutse täiuse tipuks mis puudutab auto disaini ja sõidurõõmu.