Nii, seda concepti ma ilmselt näinud ei ole, ei tule midagi mis kellukest helistaks. Ja ka disain üldiselt on selline mitte midagit ütlevalt anonüümne.
Ma paneks oma panuse sellele, et tegu näiteks jälle mingi peaaegu surnud automargi elustamisega mingiks odav brändiks, a la Dacia või Skoda.
Aga kes küll selle taga võiks olla, mina ei tea!
Lükkan siis ise pildi ülesse, mis tehtud sõbra aknast. Auto ise pole väga eriline, kuid ehk see pildi kvaliteet ja kaugus teeb asja natukene keerulisemaks teile.
Ei ole Mini. Sellest pidi selline sportlikum auto saama, kuid trummel piduritega ja nigela võimsusega, kuna alusks olev auto ise polnud mingi püss. Lugu on üsna sarnane Delta Integralel baseeruva Hyenaga, diiler võtab mingi platvormi ja kujundab auto kere oma maitse järgi. Riik on Filipiinid, auto väiketootmine algas 1974. Nimi?
Mitte, et ma nüüd ülemäära pingsalt oleks otsinud aga kurja, minul ei õnnestusnud isegi interneedusest veel infot sellise asja kohta leida. Veel on vaja aega!
Kui sa arvad ära mille baasil ta tehtud on, siis leiad ka interneedusest selle margi. Viimased kaks vihjet: 4 tähte ja mingis keeles tähendab see sõna ka ühte neljajalgset. Võimalik, et mind pole arvuti taga jupp aega, nii et kes ära arvab, paneb uue pildi
Ega see küsimus ei olnud just lihtsate killast, ei hoia mängu kinni. Vastus on Toro. Seda tehti Põrnika baasil, 44 hj. Ega interneeduses väga palju infi selle kohta ei leia. http://www.allcarindex.com/auto-car-model/Philippines-DMG-To
ro/
Kes ees, see paneb uue pildi
Esiots assotsieerub Fiat Palioga, seega võiks vaadata brasiilia Fiati valikut. Mingi ...eee... Siena näiteks. Mispärast sel juhul tal Škoda mustriga tuled taga on, ei oska põhjust juurde mõelda.
Kontseptsioonilt on ta Palioga sarnane küll. Ainult... et see pole Fiat. Kindlale turule reebäädžitud versioon, mujal maailmas on ta teist marki. Ja see teine mark/mudel oli vanemal kujul Eestiski hästi müünud, kuniks Euroopa turult sootuks kadus. Pildiloleva nägu on samas sarnane ühe ühe päris konkreetse sedaaniga, mida Eestiski liikvel. Sealtkaudu peaks mark ka välja kooruma.
Loen vuoeldase vastuse piisavaks.
Legaalset sugulust Chery QQ-l Matizi/Sparkiga küll ei ole, aga 2003.a tootmisse minnes olnud vähemalt uksed üks-ühele vahetatavad.
Jäi mõned päevad tagasi kilulinnas silma selline imelik kaubik. Eesti numbritega muuseas. Objektiivi seda konkreetset püüda ei õnnestunud, "laenasin" netist pildi.
Siiski mitte, tegemist on vägagi autoriigiga. Praegune firma nimi on käibel aastast 1910. Oli vist nii. Ta on iludusvõistluse mitmekordne maailmameister.
Vihjeks niipalju, et sellele pakuti nii 1,5 kui ka 2-liitrist mootorit, viimasel oli 127 hj millega ta pidi väidetavalt 200 km/h välja jooksma. Päris lahe võiks olla sellise vanniga 200ga kihutada. Kiirendus pidi sellel kangemal olema alla 7 sekundi. Kuid põhiline oli ikkagi nimi mis tänapäeva lingua franca's tähendas ühte, aga nii mõneski teises keeles, kaasa arvatud ka eesti keeles, hoopis midagi muud, midagi ebameeldivat. Sellise nimega autot oleks ka meil väga raske müüa. Ehk on abiks?
Viimane vihje: auto nimi peaks seostuma reisimisega, aga nii eesti kui ka mõnes teises keeles seostub see hoopis teatud haigusega. Firma ise tegeles nii klaasplasti kui ka muude kergmaterjalidega
mai suutnud küll ära mõelda, mis nimi võiks reisimisega seostuda(sarnaneda). Olen omajagu reisinud, kuid sellist haigust pole veel saanud... Malaariast pääsesin küll väga kergelt. Noh kui just, siis hispaania kärbse olen küll saanud;-)
Kordan üle: marginimi on käesolevalt leheküljelt läbi käinud, hoolikalt teksti läbi lugedes peaks leidma. Mark ise koos sõsarmarkidega pikemat aega ajaloo prügikastis.
Ohsa raisk!(laks vastu otsaesist...) No muidugi, pakuti ju Ramblerit! Kuidas ma ei tundnud ära meie Volgale näo andnud autofirmat? AMC kontsern ju. Arvan, et Hudson või Nash see pole.
Esmapilgul tundus BMW ja Peugeoti ristsugutis millegipärast aga igajuhul on ta üks koledamaid masinaid mida näinud olen. Tõenäoliselt kuskilt hiinamaalt?
Ei, Plymouth Valiandiga tegemist ei ole.
Minu pildiga kaasnevas kommentaaris on ähmane vihje olemas (ise ma arvan küll nii :):):)). Kui seda loogiliselt edasi arendada, siis on vastus ka olemas.
Tootmisesse läinud variandil on esiosa teistsugune, aga muus osas enam-vähem kõik juba siin joonisel nii nagu peab.
Mercury Cougar-iga on muidugi sugulus sidemed olemas, aga ivoalaska on juba tõe jälil.
Kui sa nüüd vastuse ära ka vormistad, siis võiksid uue pildi ka panna.