lahmitakse edasi, sest s..tagi pole ju muutunud. Nüüd on lisaks tavaautodele ka rekkad üle ühe ennast udukatega ehtinud. Muidugi need on eestlased, leedukad ja venelased, teised sellisest lollusest malli ei võta! Ja nämmutatakse seda teemat seetõttu, et ka politsei jälgib foorumites toimuvat (võib olla enam mitte, raha pole, nett on maas :) ja loodetavasti nad ka saavad kunagi aru, et nemad ongi need, kes peaksid korrale kutsuma LE rikkujaid. Üllari üllari, onju!
hmmmmm - sina ole oma dzunglis ja vaheta kasvõi kilomeetri pealt tulesid, sa ikka täista ohm, üldse ei loe, mida teise kirjutavad ja siis püüad leiutada mingeid jaburdusi. Ja kui sa automaatselt koos teiste ohmidega tulesid kilomeetri pealt vahetad, siis ära ka unusta AUTOMAATSELT kiirust vähendada - aaaa anna andeks, sina ei pea, kuna sinu KÕIK tuled näitavad kaugemale kui teiste omad!
Viini teeliikluse konventsioon, mitteametlik tõlge, artikkel 32:
4. Udutuled tohivad põleda ainult tihedas udus, lumesajus, tugevas vihmas või muudes samalaadsetes oludes, eesmisi udutulesid võib kasutada ka lähitulede asemel. Siseriiklike õigusaktidega võidakse anda õigus kasutada eesmisi udutulesid ühel ajal lähituledega, samuti kasutada neid kitsastel käänulistel teedel.
näe, aga politsei ei näe asju nii. Palju lahedam on teha trahvi neile, kes ohutu möödumise sooritamiseks natuke kiirust ületavad.
Hmmmmm - ja veel lisaks eelmisele tögamisele, siis pane ainult udukad põlema ja mine mõõda maa ära, kuhu maale näitavad! Mitte kumavad, vaid valguse piir! Eile sa proovitud, üle poole maha nähtavusest, võrreldes pooltuledega (noh teoorias ju ongi udukad 25 ja lähituled~50m, ksenonist ei räägi!)
Noh, kui nad näitavad maha enne pooltulesid, siis ei sega udukad kedagi. Ja pealegi on liikluses palju tõsisemaid rikkumisi, mille peale tähelepanu pöörata- selle mingi põleva tule kõrval- pealegi LE ise ütleb, et juht on kohustatud oma auto nähtavaks tegema. Ülesanne täidetud- seega ei tohi sõita mittepõlevate tuledega. Kui keegi tahab päeval oma genekat niisama kulutada on tema oma asi. Pseudoteema muarust.
eile jalutasin pirita teel pirita-kadriorg edasi-tagasi...
märkasin, et neid udupedesid ikka väga vähe alles jäänud, nägin ainult 3 autot sadadest udupedetsemas (nähtavus 50km)
audi a5
landcriuser (2 paari udukaid)
mingi jäle bussiront
trahvi õnneks tehakse, tean, sest naine pollar.
endal pole 3 aasta ja 92000 km jooksul mitte kordagi isegi mõttesse tulnud, et peaks udukaid kärsatama
gp - loeme ikka seaduslikku LE, mitte ise väljamõeldud kirjutisi. Nii võib endale igaüks oma LE teha! Ja ürita ikka aru ka saada, mida öelda tahetakse, mitte ära nopi välja 2 sõna, et jonni ajada!
parm..., lugedes su eelmisi ja ka mujal toime pandud postitusi, oled ikka tõsimeelne politsei vihkaja vist, sest oled neid päris räigete sõnadega "paika pannud". Sest politsei olevat sulle kusagil jälle liiga teinud...
Poja, võta natuke auru maha nüüd. Me kõik teame, millele sa apelleerid, kuid tänaval esineb ka liiklusohtlikke rikkumisi, millele pol tähelepanu pöörab. Ole nüüd kena ning vaata üle oma rikkumised ja tee sellest järeldus. Iga mees vastutab oma tegude eest. Teeme nii, eks!
no nagu ma näen, siis hoopis tegu sinu lugemisoskusega, mitte vale LE'ga. Alati olen ma austanud politsei tööd ja mitte kordagi pole mulle politsei liiga teinud, sest ma ei anna selleks ka põhjust. Sõimanud olen neid korduvalt selle tõttu, et nad ei tee oma tööd vaid passivad silmaklappidega tee ääres ja järgivad AINULT ette antud missiooni! Ja ma ei sõimanud neid tagaselja, vaid rääkisin nendega. Politseinikud on väga mõistvad ja normaalsed tegelased, kellega mul on alati olnud meeldiv vestelda, sest siis saab ka tõelised tagamaad teada, miks midagi tehakse ja miks midagi tegemata jäetakse! Sina loe veeri LE ikka neid punkte, mis olulised on, mitte ära praagi välja mõttetusi! Enda jaoks tuleb selgeks teha, mis on oluline/mitte oluline ja mis on ohtlik/mitte ohtlik, kuigi olen aru saanud, et enamusele on see üle mõistuse käiv! Või mis, vana! :)
täna siis lendas linnas sappa mingi aparaaat. muidugi põlesid lähikad ja udukad. ja otse mulle peeglisse rsk. panin ka tagumise uduka põlema ja ahv hakkas kohe täistulesi vilgutama :D :D:D:D:D:D kas oli lammas või arvas et tema võib ja teised ei tohi pimestada.