Soov jagada teistega sõiduki garantii osas.
2015 suvel soetasin esindusest uue KIA SPORTAGE, ostsin kohe välja. Juskui olin rahul. Hooldusvälp KIA poolt 24 kuud või 30000km. Esimene hooldus 2017 läbisõit 9800 km. Vahetati mooteriõli ja ka filtrid väidetavalt ka pidurivedelik kokku 230.-
Tekkis siis juba probleem, et KIA on vahepeal muutnud hooldusvälpa 30000 km või 12 kuud. Kui näitasin esinduses KIA hooldusvälba tingimuste väljatrükki pandi hooldusraamatusse järgmine hool 2019. OK.
Mõned päevad tagasi olin jälle esiduses kokkuleppimas järjekordset hooldust.
Jälle sama jutt, garantii säilimiseks oleksin pidanud hoolduses käima igal aastal ja väidetavalt tuleks minu sõidukile juba neljas hooldus (hetke läbisõit 24800 km hind 300.-)
Läks suht teravaks, kui maksin uue auto eest 24000.- siis aasta hiljem tuleb mulle teade, et selle auto hinnaks on 28000.- makske nüüd juurde. See viimane on küll näiteks, et peale ostu ei tohiks muuta garantiitingimusi ja kui seda tehas hiljem teeb oleks vaheaastad teostatud kulud nende kanda.
Kuidas teie arvate asjast?
Ongi hooldus välp 30000km, vahepeal tehakse õlivahetus, ehk siis 15000km õlivshetus , siis 30000km hooldus
Igal pool on niimodi
Vanasti üldse vahetati õli 10000km tagant
Mõistlik oleks see välp täis sõita. Muidu nagu imelik ka, et juba neljas hooldus, aga läbisõit kõigest 25 tuhat. Tarbijakaitse käed jäävad siin lühikeseks. Kui tahad tulemust, siis pane case "suure kella külge".
Tahad asjas selgust,siis palka jurist,.Hetkel sinu suurim mure peaks olema see,et sinu autol puudub igasugune garantii ja juristi ülesanne oleks saada esinduselt paber,et ostes olid sellised tingimused nagu sina väidad ja sõidukil on endiselt kehtiv garantii.
Minul 2 erineva tootja garantiiga autot. Hooldus ongi ette nähtud kas korra aastas või kuni teatud kilomeetrid. Ühel autol alles kellal 2500km ja augustis saab aasta täis. Loogiline ju, et keegi ei oota 10 aastat, millal kellale tuleb 25kilo ning paras aeg õli vahetada.
Hooldusvälp just mootoriõlile on ALATI 12 kuud või sõltuvalt autost 10-30 000 km. Kumb enne täitub. Ehk siis kui läbisõit nt 6000km aga 12 kuud viimasest mootoriõli ja muu sinna juurde kuuluvaga vahetusest, siis on aeg hoolduseks. Kas nii uus auto ei anna sellest juba ise teada? 2013a. Volvo annab ise märku kui juba varem hooldust vaja, sest lisaks ajaperioodile ja läbisõidule arvestab ka reaalselt käivituste hulka jms, mis nt mootoriõli meeletult kurnab. Usu või mitte, aga mootoriõli kurnavad ka käivitused, sõidustiil jms.
Kia mehed nii lollid, et kere kontroll 1kord aastas, 7 kuud peale auto ostu oli esimene õli vahetus 15 000km ja siis tehti kere kontroll ka ära.
5 kuu pärast pidin uuesti minema kere kontrolli, sest iga 12 kuu järel.
Siis imestasid, et kui lollid nad ikka on..
Tehas võib muuta auto hooldusvälpa ja tehtavate tööde nimekirja aja jooksul vastavalt saadud kogemustele aja jooksul. Ja see ei ole vaid Kia puhul nii. Kui Teid informeeriti sellest juba aastal 2017, siis pole nüüd enam midagi hädaldada. Kui tahad ootamatult tee äärde jääda või muidu garantiilised remondid/tagasikutsumise kampaaniad omast taskust maksta,siis lase käia. Ka tulevane ostja võib su pikalt saata..
Olen suht kindel, et kia hooldemees rääkis sulle sellest, et kere ülevaatlust tuleb teha igal aastal, et KERE garantii säiliks.
See kere iga aastane kontrolli vajadus on sul ka hooldusraamatus kirjas!
Loll jutt või mitte, aga see kui KIA endale ette kujutab, et õli kestab 24 kuud - no palju õnne. Olen õlimaailmas tegutsenud pea 10 aastat, käinud 3 erineva tootja tehases ja erinevate probleemidega kokkupuutunud ja konverentsidel osalenud kus õlitootja näitab pilte, mis teinekord toimub (osade)mootoriõlidega juba enne 12 kuud. Tahate lasta 24 kuud selle õli peal? Andke tuld. Kui ostate auto välja ja kavatsete sellega pikemalt kui 2-3 aastat sõita, siis oleks ju loogiline hoida mootorit või ei?
Mis selle õliga siis seistes juhtub ? Kui sa autot ei kasuta siis pole mõtet paari tuhande km pärast õli vahetada. See on sama hea jutt kui sul seisab mootoriõli kodus riiulis siis 12 kuuga on see halvaks läinud ja ei sobi enam mootorisse kallata ? Vahetad ōli 15 000km tagant ja vahet pole Kas sõidad selle kilometraazi kuu ajaga täis või 10 aastaga mitte ei hakka iga 12 kuu tagant õli vahetama, täis lollus minu meelest
Mootoriks on 2,0 bensiin 122 KW.automaat.
Asi suht põhimõtteline. Olen ise ka erinevate autodega tegelenud üle 30 aasta ja olen suht teadlik, et ükski mootoriõli ei säilita oma määrdeomadusi 30000km. seda enamet kogus antud isendis 3,8 lt. Ise ostsin auto pikemaks kasutamiseks ja olengi teinud ettenähtud hooldusvälba vahel õlivahetuse 10000 km. järel.
Lasin teha sama hoolduse teises firmas, aega läks 45 min. ja hind 140.-(seejuures parim Castrol õli ja mitte odavad filtrid).
Pigem loobun garantiist. Peres veel teinegi samasugune auto, 2012 aastast ja pole garantiid vaja olnud.
Ka see keregarantii on suht mõtetu, lugege garantiitigimusi, garantiitehinguteks loetakse ainult läbivat auku. Ise lasin kohe uuele sõidukile teha täis korresioonitõrje, siiamaani tilgub päiksekäes seistes õli detalide aukudest.
Minupoolne kogemus ei kutsu üles loobuma eisnduse poolt määratud tingimustest, kui plaanis autot kasutada 3-5 aastat ja siis uus soetada, kestab ta küll. Uus omanik tõenäeoliselt satub probleemide rägastikku.
Lõpetuseks: See isend töökindel, kuigi kütusekulu tunduvalt suurem andmetest, aga kütus meil vabas müügis.
See igaaastane õlivahetuse hüsteeria on nende õlivahetajate lobi. Mul on sõidetud pea 330 000 km VAG 1.9 TDI mootoriga 30000 õlivälpa järgides ning pole mingeid probleeme mootoriga.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.