Vaba teema

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

kas on võimalusi,et ei pea sõjaväkke minema? vol 2

Väikene.
08:51 14.07.2006
Ma püüan nüüd rääkida lahti mis on ikkagi armees käimise plussid.Neid miinuseid on ka *****kanti aga eluks vajaliku pagasi kogemused saad sealt kätte.Alustame näiteks sellest kui palju mõttetusi tehakse selle lühikese aja jooksul.Oma elus neid enam ei teeks kunagi.Ühtekuuluvustunne..........see on põhimõte mis ei kao kuhugi kui sa oled läbi elanud parajad katsumused.Jube hale oli vaadata neid tegelasi kes teenistuse ajal meile ajudesse panid.Nemad ju lahkusid varem ja kui kuskil kokku juhtusime siis vennad võtsid M-i kuju.Oleks valmis või seebita pugema,peaasi,et neid ei puutu keegi.Jälle juures teadmine kuidas võim pähe hakkab ja kiirest lennust võib saada sama kiire kukkumine.
Ma ei ole mingi paandunud sõjafänn aga isegi nende vendade ees võtan mütsi maha kes on sõjas käinud olenemata sellest kummal poolel on võidelnud.See mis nüüdsel ajal on teenistus on juskui kuselkäik.Teenisin ka ise eesti kaitseväes päris algusaastatel ja ei kahetse seda.Sest need vennad kellega koos selle läbi tegime on ka seda meelt ja kuradima hea on nendega kokku saada ja väike naps teha.Ei pea ju meenutama oma teenistuse aegu vaid ilmas on ka teisi asju mille üle rõõmu tunda ja lihtsalt koos aega veeta.
Üks asi veel mis on mulle saanud selgeks ja mis on fakt.Kõik need ülemused kes Viru ÜJP-es olid algusaastatel ja püüdsid kangesti tegijad olla on sealt läinud.Kes minema löödud,kes viina nahka,kes vabatahtlikult siit ilmast läinud jne jne.Aga alati lähen ma rõõmuga sinna väeossa ja hea meel näha neid kes olid ka lihtsate sõduritega inimesed.
Eriti toon esile kolme meest--Hallik,Aavik ja Mägi.Tervitused neile.
Ehk nüüd suutsin mõnele noorsandile ikkagi natuke mõtlemisainet luua.Kuigi olen selle poolt,et mehed kellel oma kodu loodud ja lapsed kasvamas siis nende koht on ikka oma pere juures mitte roomata relv seljas kuskil metsas.Aga vabad ja vallalised mehed võiks ikka selle kadalipu läbida sest see aeg ei ole nii pikk.
Soovin kõigile ilusat sooja suve.
ls
11:15 15.07.2006
...vahi kui kenasti kõneldud...:), eks ta ikka nii peaks olema et need kelle elu sisustavad ainult chillimine ja hängimine, tuleks lausa politsei eskordiga teenistusse saata - kes aga vähegi on suutnud hoolimata oma noorest east enda elus midagi korda saata, kelle päevad on täis tööd ja mõtestatud tegevust, kellest sõltuvad teised inimesed( mitte ainult naine, lapsed vaid ka nt emad-isad, vanaisad-vanaemad võivad hoolitsust rohkem vajada(haigus jms) ) ...peaksid seda saama vältida. Ma küll ei kujta ette milline see "sõel" peaks olema , mille läbimine otsustaks kummale poole keegi kuulub, aga kui nt iga noormees võetaks eraldi, personaalselt ette, vaadataks ja arutataks läbi võimalused ja vajadused, rakendataks veidi lühemaid aegu nt. 3 kuud vms jne, siis ehk ei peaks otsima võimalusi kõrvalehiilimiseks. Veelkord - tänapäeval ei tee sõjavägi poisikesest meest, kui sa 22 aastaselt nt oled laustatt, siis selleks sa ka jääd, perekond voolib lapsest inimese, mitte poollõtv karmikäeline ajaraiskamisekuur.
rjädavoi
00:01 16.07.2006
No ikka lasteaia teema.Ma lihtsalt ei hakkagi kõiki postitusi lugema ja järeldusi tegema,käes on juba vol 2 aga möla ikka jätkub.No sure siis maha,või ootad okupante,see väike Eesti küllalt käest-kätte käind.Teemat jätkaku debiilikud ja muulased,eesti poistel peaks häbi tappma.Isamaa ja ema kapsaai eest!!
wow
16:08 18.07.2006
mis fakin okupante? kui vana sa rjadavoi õige oled kah? saa juba ükskord üle penskar.
klklk
14:35 20.07.2006
Esiteks tahaks küsida, et mida te seda vene kroonut nii hullult sõimate, krt? Kuigi ma temaga nõus ei ole, siis ta ei väljendunud kuidagi ülbelt(võibolla natuke) vms vaid avaldas oma arvamust lihtsalt, vähemalt vol2-es küll.

Igatahes, mul ilmselt mõne aasta pärast seisab ka sõjavägi ees. Ma võibolla selja tõttu ei pea minema(natuke kõver vb). Muud eriti viga pole(praegu vähemalt), suhteliselt korras tervis, ja ma arvan, et ma ei hakka midagi välja ka mõtlema. Kindlasti on asi mida ma ei taha - edasi lükkamine. Lähen ülikooli ja siis seisab veel ees see asi, nõme ju. Kui öeldakse, et pean minema, lähen kohe.

Aga jah, kõige nõmedam variant on see, nagu keegi üleval pool rääkis, kui peab hiljem minema:S. Mingi 23 ma küll ei kavatse minna, siis üritan küll midagi välja mõelda(kui saab nii, et siis juhilubadega jama ei teki...siit ka küsimus, kui load juba olemas, ega nad siis ometi ära ei võta, või võtavad?), aga kui peale gümnaasiumi kästakse minna, ilmselt lähen. Hullu ma küll mängima ei hakka.

Aga ma olen kohustusliku teenistuse vastu, palgasõjaväe poolt. Me oleme NATO-s, ja ma arvan, et oleks mõtekam, kui meil oleks väike, aga professionaalne sõjavägi. Ma väga isamaaline pole(plaanin tulevikus võibolla isegi välismaale kolida), aga no kuulge need vennad kes siin räägivad, et hea meelega annaks Eesti Venemaale, käige per**e. Selles suhtes on kroonul küll õigus, et riik on oma kodanike nägu. Jah, juhtivatel ametitel kahjuks tundub viiest inimesest neli olevat rahaahned imbetsiilid, keda Eesti tulevik üldse ei huvita...aga INTERNETIS selle üle vingumine kindlasti kuidagi ei aita. Hakka poliitikaga tegelema ja muuda midagi.
Tsiteeriksin siinkohal Kennedy't(mitte, et ma mingi fänn oleks, aga see on suht hea ütlus minu arvates): ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country.

Igatahes, saan aru neist vendadest, kes ei taha minna(eriti nendest, kellel mõjuvad põhjused on). See võiks tõesti veel mõne kuu võrra lühem olla, 8 kuud tundub mulle küll päris pikk aeg...tundub kuidagi mahavisatud ajana, aga eks seda näeb.
explorer
16:42 20.07.2006
sati pealt just vaatasin saadet lõuna aafrika vabariiki turvavatest üli eri eri väelastest. arva nalja!!! nende õppus on üli karm (kasutavad vaid päris kuule) AGA kestab 4 kuud!! saate aru mida ma räägin. eriväelased saavad 4 kuuga koolitatud ja meie peame eesti aastaks tuld tõmbama.

mul pole kah midagi armee vastu aga mul on selle aja vastu. aeg ja elu on edasi arenenud ning elutempo nii kiire, et kui sa oled oma tegemisestest 8 kuud eemal on sul tulevikuga kaputt kahh. saatke see ''vene kroonu'' aastaks armeesse tahaks näha kuidas ta järgmisel päeval oma vanale töökohale Konkurentsivõimeliselt naaseb. tutkit.

küsiks ka ühte väga olulist asja. nimelt. mis jama on. ajateenistus on 8 kuud. aga 3 minu selle viimase satsiga ajateenistusse läinud klassivenda jõudsid juba raporteerida et täis **** ülemused ajavad mingit eriõppe jahu ja lambist vastu tahtmist on neil pandud ajaks 8 kuu asemel 11 kuud??? olen seda ka varem kuulnud, et mõned peavad lambist tugevalt üle 8 kuu olema. mingi spetsialiseerumise õpe vms. mis jama see on? seaduses ju mustvalgelt kirjas 8 kuud.

11 kuud on sisuliselt 1 aasta. eesti mees elab heal juhul 60. et siis see on 1/60 keskmise eesti mehe elust . no hallloooo.
Pooljuht
18:52 20.07.2006
Teemast on mitu korda läbi käinud arvamus, et inimene kaotab nende kuude jooksul täielikult oma konkurentsivõime, "jääb elutempost maha" jne. Mida peaksid siis veel need tegema, kes praegu alles põhikoolis või gümnaasiumis käivad? Kas nemad on siis liiga hilja sündinud? Iga meeskodanik teab, et teatud ajal on ta kohustatud teenima Eesti kaitseväes. Kui ta ei oska oma elu nii palju planeerida, on midagi tõesti korrast ära. Peale gümnaasiumi lõppu on ehk kõige mõttekam aeg (keegi ei jää ülikooli/tööle hiljaks).
Äkki on hoopis põhjus selles, et kolme aastat gümnaasiumis ei kardeta raisata, sest seda paberit on vaja, kaitseväes teenimisel aga sarnast efekti ei ole?

Pakuks välja alternatiivi. Tegelikult peaks see olema suunatud riigijuhtidele, aga alustuseks kõlbab ka siin välja käia. Need, kes kaitseväest mingil põhjusel "pääsevad", on näiteks kaheks aastaks "kuumas reservis" naftakoristusele, metsatulekahjudele jne. Nad elavad kodus, käivad tööl või õpivad, elavad oma igapäevast elu, aga kui tekib kriisiolukord, siis ei loe ei "asendamatus töökohal" ega ka eksamid kõrgkoolis. Kokkuhoid ka riigile (ei kulu raha kasarmeerimise ega väljaõppe peale, üleval on vaja pidada ainult personaliosakonda ning teenistuse ajal poistele süüa/juua anda). Miskipärast arvan ise, et nii jääb neid lampjalgseid seljahädade käes vaevlevaid meeskodanikke tunduvalt vähemaks (pärast esimest-teist teenistusperioodi).

Kirjutati eriväelastest, kes pühendavad väljaõppele 4 kuud. Paluks täpsustada, kui pikk ja missugune on olnud nende eelnev väljaõpe enne seda nelja kuud.

naine (registreerimata) 15:37 27.06.06
Tore, et niisuguseid naisi ikka veel leidub. Niisuguseid naisterahvad aga, kes poisikeste järel kaagutavad, kui mõttetu see kaitsevägi on, tuleks tibideks ümber ristida.

Vastaks siis juba teemasse kah. Jah, võimalusi on, aga võimalusi on ka mitte kutsekooli/gümnaasiumisse/ülikooli või autojuhikursustele mitte minna.

Jõudu teenistuses. Ja veelkord, kui tõesti need mõned kuud teie elu hävitavad, siis ei ole te nii või teisiti konkurentsivõimelised.
ls
22:46 20.07.2006
...ilmselt sellepärast pooljuhiks ennast ise kutsud, et tead oma võimeid - ....pool siis....., ma tahaks seda naist näha kes suurima hea meelega oma elukaaslase/mehe/lapse isa 8 või enamaks kuuks aega raiskama saadaks - palun käige ja tehke, aga ärge vedage normaalseid , töökaid ( ilma sõjaväeta meheks saanud ) noori mehi kodunt eemale - targematki teha kui pooljuhtme sarnaste meelt lahutada - kui midagi, siis on vaimselt invaliidistav normaalse endast lugupidava inimese väkke saatmine.
Need kes oma munade tõestamiseks püssi peavad paugutama võiksid oma liiistude jurde jääda ja mitte suud avada- kui teie olite nt 22 aastaselt lihtlabane töllmokk , kes midagi ei osanud,,teadnud ega tahtnud , siis ei tasu unustada et kõik ei ole teie moodi...
vene kroonu
09:06 21.07.2006
... einoh erutav teema, et siiani veel lõppenud pole:) Aga tundub, et erutab see rohkem neid, kes seal käinud pole ja siin pikkade "etüüdidega" oma mehelikkust tõestavad. Mis siis ikka... edu Teile poisid.
Pooljuht
11:29 21.07.2006
ls (registreerimata) 22:46 eile

Esiteks, neid pereinimesi on ainult pisike osa tervest sellest väepõlgurite kambast. Saaks aru, kui see inimene peab oma olude sunnil oma vanemaid või lähedasi (mitte vastloodud perekonda) ülal pidama. Kui veel täitmata kohustus kaelas, on äärmiselt vastutustundetu oma pere luua. Pole vaja oma munade tõestamiseks kohe lapsi teha.
Siin on olukord sama, mis liikluses. Üks viib naist sünnitama, viiskümmend ületavad põhjuseta kiirust.
Üldjuhul toimub ikka järgnev: teatud kontingent loodab, et pääseb sellest (mõni pääsebki) ning siis on kisa lahti, kui tegelik elu "planeerituga" kokku ei lähe.

Teiseks, 22-aastaselt ennast päris töllmokaks ei lugenud. Kaitseväeteenistus oli ammu juba seljataga ning tööpakkumisi püsivale töökohale tuli iga paari nädala tagant.

Kolmandaks, Teie arvamus mu nime päritolu kohta on vale. Muide, kombinatsioon "ls" annab võimaluse tunduvalt "andekamateks" tõlgendusteks.

Jõudu.
to vene kroonu
11:37 21.07.2006
ole hea loe veelkord oma aju kasutusjuhend läbi mis sündides ajuga kaasa said ja järgi juhiseid. nii lolli juttu on lausa patt kribada nagu sina kribad. ütled, et see teema on endiselt kuum ja erutab neid kes seal käinud ei ole?? kui nii, siis ole hea mees ja räägi mis kuradi ora sul *****s on, et iga teine post selles teemas on sinu kirjutatud. sa ju lausa vene kroonus tilka näppind nagu nimest näha? ma vaatan, et sul on maru palju vaba aega käes. oled vist töötu et seda endale lubada saad? sest ükski haritud edukas inimene nii rämedalt alustuseks kasvõi iseenda (teiste postitustest rääkimata) väidete vastu ju ei eksi. su postid on nii lahedad. algab ühe mõttega ja lõppeb kardinaalselt teises otsas risti vastupidise mõttega. heh. no on ikka ****** tehtud.
mad
14:29 21.07.2006
www.sodur.com minge vaadake sinna,seal on puust ja punasega kõigile see armeevärk selgeks kirjutatud.
jobud
15:13 21.07.2006
mõni vist arvab, et kui sõjaväe läbimiseta piiratakse juhilubade saamist siis on kõik kohe kroonus...debiilikud olete v...siis sõidetakse ilma lubadeta ja ongi järgmine probleem
vene kroonu
16:17 21.07.2006
Üks asi mis kroonus kindlasti paraneb on stressitaluvus. Seal pole eriti kasulik iga hetkemotsiooni ajel kohe tatti pritsima hakata. Hilisemas elus läheb seda kindlalt vaja. Jah olen nõus, et seal (kroonus) tehakse palju nüridusi. Asja plusspool tuleb alles hiljem välja.

ls
22:10 22.07.2006
...ma ei saa nüüd aru....kas "vene kroonu" on eesti sõjaväes käinud? Kas härrasmees (kahtlen siiski) on viimase nt 3 aasta jooksul läbinud sõjaväeteenistuse?
Ole nii tubli ja too välja üks + pool praeguse kohustuslik ajaraiskamise juures inimesele, kes on töökas, edukas, kellest sõltuvad majanduslikult ja füüsiliselt teised inimesed( lapsi veel ei ole ), kes teeb regulaarselt sporti, on aktiivne, on noor 23 , hoolitsust vajab ka majapidamine, mis 8 kuu jooksul võib päris hukka minna - neid plusse ei ole.
Ja neid vene kroonu mehi on nähtud küll ja küll ka enda lähikonnas kahjuks, kes 45 aastaselt on ikka kari ****kotte heietamas viinaklaasi taga kadunud toredaid nooruseaegu, mil oma elu ette ära raisati...
Mees metsast
23:20 22.07.2006
to ls
Ole nüüd natuke tasem ja katsu ikka viisakamaid sõnu vene kroonus käijate kohta kasutada. Väike austus võiks ju teistesse inimestese ikkagi olla.

Teema on nagunii rappa jooksnud ning küsimusele kui sellisele - sõjaväest kõrvale hiilimine - on piisavalt vastuseid tulnud.

Asja võib võtta ka teise nurga alt - kohustuse täitmine kodumaa ees.
Lp sõjaväepõlgurid - soetage endale pere, kahe lapse valmis treimine ei ole keeruline tegevus ja nüüd siis elage vabalt ilma hirmuta sõjaväe ees. Kui Sa need lapsed ka korralikult ülesse kasvatad siis minu ja ka ma usun et ka sõjaväeskäinute silmis oled Sina oma KOHUSTUSE KODUMAA EES täitnud. Ei ole vaja hakata ilkuma teemal lastetegemine ja nende kasvatamine.
Isa ei ole see kes lapsi teeb, isa on see kes lapsed üles kasvatab.
Kel endal lapsed kasvamas need teavad millest ma räägin, need kel lapsi pole olgu parem vait.

ice1
00:41 23.07.2006
Kuulge noored sõjaväepelgajad, võtke ikka tiba rahulikumalt, ajast aega on käidud sõjaväes ja vannutud kaotatud aja pärast, ärge ikka nii plõksige kohe. Kõik on siin nii ennast täis kotka(poja)d. Kasulikumat poolt näed alles tagasi tulles, alles siis avastad oma tegeliku psühhilise- ja füüsilise võimekuse ja saad aimu kuidas tuleb vajadusel enda või kamraadi eest seist kui ema seelikusaba enam ees kaitseks pole. Ja kui sa juba nüüd oma karjääritee esimestel paaril aastal räägid totaalsest elutempohävingust- lapseke pensionini on sul veel aega küll ja siin pead tõesti ise vaatama endale kõigepealt otsa. See pole nüüd küll teema mille pärast nööri kaela panna- asjalikud vennad on alati teretulnud nii tagasi kui järgmisesse kohta
Ja üks asi veel noorukid- elage ise 45-ni ja vaadake paljud teist pudeli põhja ja mis põhjustel vahivad...Mina veel nii vana ei ole ja minu aastakäigust joodikuid veel nagu palju pole, üks kuldmedaliga lõpetanu meie koolist on küll täielik asotsiaal aga võrreldes praeguste noorte alkohooli tarbimiskultuuriga on tõsiselt alust karta selle põlvkonna isendite alkoholismini jõudmist tunduvalt varem.
Mida rohkem on sul elukogemust ja mida vanemaks saad seda vaiksem tavaliselt oled, teed oma töö ära ja ei mölise, esinevad tavaliselt ikka noored isased kel veel vaja oma koht looduses välja võidelda. Kui sul ikka sõjaväekartus nii nahavahel on et pead ennast siin eiteamillega õigustama siis oled sa veel lihtsalt tatt.
to is
06:25 23.07.2006
eriti sinuga ei ühti aga millegipärast üks mõte tundub täitsa õige. nimelt niipalju kui olen vene kroonus käinutega kokku puutunud on nad enamus millegipärast tõepoolest vinnaklaasi taga. ei teagi öelda kas põlvkonna viga või pani kroonu elule põntsu aga kuskilt nagu seda kroonu kasulikkust nondele meestele näha küll ei ole.
hmm
09:59 23.07.2006
teemast võiks VOL3 teha.
ls
14:37 23.07.2006
mis puutub austusesse "vene kroonu" meeste vastu, siis minu austuse peab välja teenima iga mees nii nagu mina austuse nende silmis, kahjuks on siiski paljud viinakuradiga mestis ja selliste "kunagi kõvade meeste ja praegu suurte käesurujate" vastu ei saa olla muud kui haletsustunne.
Olen ammu siin teemas väitnud, et tänapäeva noored tuleks enamuses mingisuguselegi distsipliinile allutama( sh minu vanused) kuna vanemad ei ole ilmselgelt olnud huvitatud nende kasvatamisest, lüüakse rahanutsuga pähe ja las laps elab kuidas juhtub. Siiski on erandeid, selliseid kes on olude sunnil ammu juba meheks saanud ja ei töllerda seosetult.
Oma naise , sõbra ja teise lähedase eest on pidanud seisma juba küll ja küll ning sõprade seast on aastatega kujunenud välja need keda saab usaldada ilma igasuguse kahtluseta, sama ka neil minu vastu- selleks ei ole vaja läinud sõjaväekooli , lihtne sõjaväekohuslane vaevalt saab näha seda vaeva ja viletsust mida nähtaks lahingus üksteise kõrval verd ja higi valades - meie noored ehk õnneks ei pea enam vabatahtlikult nägema sõjaõudusi , me ei saagi "karmistuda" realse verevalamise sees kus tõesti võivad inimeste suhted ja maailmavaated tugevneda.
Ja ice või kes igane - kui sina soovid oma elu lihtsalt läbi elada, ainsa ekstreemsusena sõjaväeteenistuse läbima, kui Sa soovid lihtsalt olla, täita käske mida Sulle jagatakse, elada vaikselt ära oma ettenähtud aastad - siis palun ära tule siia rääkima mehest kui sellisest, üleüldse inimesest, sest vaikse ullikese eluvaade ei saa olla ja mingil juhul hea õpetus, kahju neist kes Sinu soovitust ....."vait ollla ja edasi teenida".......tõsiselt võtavad ja sellest juhinduvad.
PS! Ja ärge te militaristid kartke, oma kohuse kodumaa eest täidan kahtlemata , pisemaid panuseid on tehtud juba aastaid ja eks saab neid veel ja veel teha - selleks ei pea 8 kuud sõjaväekorda nägema. :)
nunn
22:29 24.07.2006
ice1
23:12 24.07.2006
Ma ei ole loomult militarist aga mind paneb pead vangutama nende põlgurite suhtumine. Omal pole veel habegi kasvama õieti hakanud aga juba siin netis kuraasi täis. Mida te siin netis virisete? Misasja te sellega saavutate? Kas läheb teist keegi selle väljatrükiga komisjoni või? Kogu see plõksimine on siin üks tühi mulin. Kui oled vajalik tegija siis annab komisjon sulle pikendust või suisa vabastuse aga tulge poisid maa peale- TE VIILID OLETE TÄIESTI TAVALISED KODANIKUD KES PEAVAD LÄBIMA SEADUSEGA ETTE NÄHTUD VÄETEENISTUSE. Ja kui olete nii kõvad mehed siis viigegi see asi seadusemuudatuseni- "mehed kes arvavad et on niigi tegijad ei pea sõjaväkke minema" ja tehke peale seda vähempakkumine turvatunde tagamiseks...Tõenäoliseks võitjaks osutub kuulsusrikas Punaarmee.
Ja veelkord- ärge tulge seletama, et see on nüüd maailalõpp kohe. See on ju suisa pioneerilaager mis siin toimub (sellega ei taha ma väärtustada ennast), kuidas te julgete sellist juttu ajades oma isadele silma vaadata? Et näed ei taha ja kõik. SINU ISA KÄIS ÄRA VENE SÕJAVÄES JA TAGASI TULLES VANDUS ET TEEB SU EMAGA VALMIS POJA KES ASTUKS NENDE PÕLVKONNA EEST MEIE RIIGI PIIRILE KAITSMAKS OMA VANEMATE RAHULIKKU UND. JA NÜÜD SEESAMA POEG NAGU MINGI ÕNNETU TATIHUNNIK VIGISEB ISALE SILMA, ET SEE ON JAMA JNE. Kas häbi ei ole või??? Kas isa tõesti ei õpetanud mida mehed pere ja kodumaa heaks tegema peavad? töllmokad.
Muideks , minu arust Eesti kui riigi seisukohalt oleks asjalik õpetada ja rakendada selle aja jooksul meie poisse kodumaal nii tuletõrjes kui tänavapatrullis koos poolitsatega et tagada rahva üldist turvatunnet. Ja sellesse nn alternatiivteenistusse sanitarina laseks ainult neid ****sid kelle olemusse on seelik juba sisse kirjutatud.
Ma ei ole poliitik
Ma ei ole militarist
Ja ma ei ole nõus mitmet meie riigi juhtide otsustega
Ja selle pärast ei käinud ma enam ka valimas (kuna mina seda ****a ei valinud siis võin rahulikult kritiseerida sest see ei ole minu poolt kokku vakitud ****rahe). Praeguse poliitika jätkudes niipea mul valima asja ei ole kui just ei tule uut ilma punasteta karjeristideta rahvuslikku parteid.
Aga ometi ei muuda see mu suhtumist riigikaitsesse...
Väikene.
23:35 24.07.2006
Vaatan ikka mis on siia kribatud pääle seda mis siia kirjutasin ja nagu ikka on arvamusi täpselt sama palju kui inimesi.Ja seda ei saa kellegie pahaks panna.
Jäin mõtlema ice1 jutu peale ja pean olema temaga nõus.Mitte just,et pean aga ellusuhtumine jääb samasse klubisse.
Minu vanaisa teenis saksa sõjaväes ja oli seal allohvitser.Rahu tema põrmule,sest ta juba paarkümmend aastat siit ilmast läinud.Kui peaks tema neid jutte siin internetis lugema siis seda targutamist oleks patt kuulata.Läbi käidud Sinimäed,Soome poisid olid tema velled.
Krt mehed mille me tõesti vingume??Kas see aeg on nii pikk,et läbida see kohustus oma kodumaa ees mis on põhiseaduses ette nähtud.
Kinnitan veelkord,et mehed kellel kodu loodud ja junnjalad jooksmas õuel....nende koht on oma pere juures aga kas tõesti ei suuda mehehakatised oma bemmi 8-ks majanurka seisma jätta ja teha läbi asi mille nimel hiljem sõna võtta ja siis selgitada kas oli asjata või mitte.
Ma ei ole ka poliitik,ei ole sõjahull aga tundub,et see film mis tehti koolipoistest kes läksid oma kodumaad kaitsma on puhas farss ja ainult raamatu põhjal tehtud???Mehed siin on mida mõelda....
*G*
01:07 25.07.2006
>> Ma ei ole ka poliitik,ei ole sõjahull aga tundub,et see film mis tehti koolipoistest kes läksid oma kodumaad kaitsma on puhas farss ja ainult raamatu põhjal tehtud???Mehed siin on mida mõelda...

Jah, on. Nimelt need poisid, kes läksid koolipingist kodumaad kaitsma EI OLNUD SÕJAVÄES KÄINUD. Mingil imelikul viisil olid neist ENNE mehed saanud - täiesti ILMA ennasttäis lontruste abita, kelle elu ainuke kõrgpunkt on olnud kaks triipu õlal.

See teema on vastusteks suletud.