Opel

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Opeli maine.

to viper87
10:12 02.09.2007
No Soomes küll opel teab mis hinnatud pole olnud. Ehk viimasel ajal on hakanud asi muutuma.soomlane tahab ikka toyotat või Volvot.
Kord käisin oma opeliga soomes remondis(ei mäleta enam mis viga oli) kui töökotta sisse sõitsin tuli meister juurde ja ütles " ma sain juba aru kus sul see viga siin on" siis läks auto ette pani sõrme opeli märgi peale ja ütles:"Tässä on vika, tämä pitä vaihta"(tõlk. siin on viga ,see tuleb vahetada)
Eks ise hakkas muidugi naerma.
morpheus
10:50 02.09.2007
Olen omanud 7 Opelit ja siiamaani eranditult kõigiga väga rahul. 95 aasta B Omegaid 3 tükki, Calibra, Zafira, Astra A ja B. Suuremaid remonte pole ühegagi ette võtnud. Omegatel sai ainult esimesi konte vahetatud, 150. tk oli vist ja see oli ka kõik.
Opel on kallis
09:29 03.09.2007
Tegelikult on Opeli hinnad päris kallid. Hakkasin näiteks Merivat vaatama ning märkasin, et Meriva hinnaga saab näiteks juba samas varustuses Mazda 6 auto. See paneb muidugi raske valiku ette. Hetkel on juba kolmas Opel ning ilmselt tuleb ka neljas veel juurde.
gh
12:16 08.09.2007
Opel on tõesti kalliks läinud. UUrisin just hindu seoses kampaaniaga ja sain teda et hea varustusega Astra 1,9cdti on umbes 350 000eek. Või isegi üle selle.
td
21:24 10.10.2007
Soetasin mõned kuud tagasi ka endale opeli(Vectra-94 1.7 td)See on mu esimene auto ja mul on tema kohta ainult kiidusõnu lausuda.Väga töökindel ja ökonoomne auto.Vahetanud olen tal tagumised amordid,pidurikettad,klotsid ja poolassi otsa kummid.Kokku läks summa umbes 1500.- mis on võrreldes teiste autode varuosade hindadega väga odav.Rooste kohapealt võiks ainult niipalju öelda et natukene seda oli,aga see ei tähenda et opel sellepärast sitt auto oleks.Auto on juba vana ka ja see on täiesti mõistetav et kohati esineb roostet.Olen oma vecuga väga rahul,esimeseks autoks oli see väga hea valik.Järgmine valik on ka kindlasti Opel.
-rando-
21:53 10.10.2007
ple opelil viga midagi nii mõnedki on näind kiirendustel mu tagatulesid oma kallite pillidega said nii lutti et vähe pold
paps7
21:20 13.10.2007
Mul 93 Omega ja raske móista neid, kes peavad seda uimaseks. Harva, ki fooritaga keegi ette läheb ja maanteel tuleb lihtsalt käikku alla vahetada. Ainult kútust tükib vótma- kiirteel on hakanud üle 10 minema. Aga niimodi vótab vist iga suurem auto
sahcar
21:48 13.10.2007
ma soetasin 4 aastat tagasi ka opel vectra 96 aasta 1,6 16v ecotec. see mul esimene auto.ja nüüd olen aru saanud et järgmisena kohe kindlasti opelit ei osta mitte isegi ka uut. sest praegu mis mul on see on minu silmis opeli maine kõvasti alla viinud (nõrgad mitte vastu pidavad mootorid ja jube hästi roostetab).tagasilla pukse olen iga aasta vahetanud plus veel muid vidinaid.lamda andurit olen ka iga aasta vahetanud pluss sama palju ka katalüsaatorit.minu silmis on opel igatahes kõvasti alla käinud oma kvaliteedi ja töökindlusega.
ventilaator_ to sahcar
01:00 15.10.2007
jah see 1.6 74kw vanal Vectra B-l kulub rutem kui muud mootorid... 200-250 tuhande pealt võib vajada juba rõngaste vahetust... Aga mõni Avensise mees peab sellist asja näiteks täiesti normaalseks kui 150 tuh. sõitnud autol rõngaste vahetust vaja teha. Arvestades veel meie autoturu seisu kus keritakse massiliselt võib saada üsna kulunud mootoriga auto omale. Samas egas opelil kõik 1.6-sed ei ole ka kehvad. OHC mootorid on väga head ja pommikindlad. Näiteks Astra 1.6 62kw on 250 tuhande peal alles noor mootor ;) Isegi rihma purunemine ei lõhu seda mootorit. Lõhkuda võib ainult mootori mittehooldamine. Kõik sõltub ikkagi ostjast. Ennem ostu soovitaks teha taustauuringut milline mootor ja milline mudel. Igal tootjal on oma probleeme. Rumal on minna poodi ja osta suvaline Opel või mingi muu auto nagu leiba riiulilt.
Samamoodi võid omale osta järgmiseks autoks Mazda 6 2.3 mootoriga mis lendab vähese õlituse tõttu varem või hiljem kotti, kulutada remondiks mõne vana Vectra B hinnajagu raha ning siis kiruda jälle tootjat, et nõrgad ja ****d mootorid. Ometigi foorumis kõik 2.0 mehed soovitasid autot soojalt ja olid rahul ;)

Rääkida, et Opeli mootorid on nõrgad viitab äärmiselt asjatundmatu inimese kommentaarile. Vectra B-l ei ole iseenesest häda midagi. V.a. tagasilla puksid ja nõrk 1.6 74kw mootor. Suurematel Ecotecid hädaks aga tollel aja toodangust võivad murduda väljalaske kollektori tikkpoldid. Muidu mootorid kestavad küll.
Ülejäänud probleemid sõltuvad juba eelmistest omanikest. Arvamusi on seinast seina. Tagasilla pukse kohe kindlasti iga aasta vahetama ei pea. Algusaastatel toodeti Vectra B-sid mille kapoti all tuksus 1.6 OHC (oli vist 55kw kui ma ei eksi) mootoritega ja need on tublisti kõvemad mistahes Ecotecist mis samal ajastul toodeti.

Muide mul on ka Vectra B kunagi ammusel ajal olnud. Just see kurja juur 1.6 74kw. Ajad olid teised ja autod nooremad. Ma sõitsin sellega mitu aastat ilma, et oleks probleeme olnud. Jäin väga rahule. Mõningad mootorid vananevad rutem mõningad aeglasemalt. Ennem ostu tuleks see endale selgeks teha mida eelistada kas võimaliku rohkem ülalpidamiskulusid nõudva mootoriga või valida mõni lollikindlam variant.
sahcar
20:38 16.10.2007
to ventilaator mis autoga siis ise ka nüüd sõidad. a kuda audid on ,plaan on audi v siis BMW peale üle minna. opelist on igatahes kõrini juba.kole kulukaks läheb selle ülal pidamine juba. hetkel on mulle nagu silma hakanud
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/360/auto_php-id=4093
60-www_auto24_ee.html

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/314/auto_php-id=3893
14-www_auto24_ee.html

hetkel nagu silm selliste autode peale pidama jäi.
ventilaator_
17:23 18.10.2007
Miks mitte. Proovi ära, laiendab silmaringi. Ülalpidamiskulud nüüd neil autodel küll odavad ei ole. Kui sellel audil kast peaks lendama siis uus on ca: 100 tuhat.
sahcar
21:23 18.10.2007
uut vecut ma ei julge ka enam osta ja üldiselt uut opelit ei julgegi osta enam.ma pigem midagi kvaliteetsemat ja vastupidavamat vaatan. a to ventilaator mis auto sis sule endal on kui küsida tohib ja kas oled sellega siis ka rahul? mudugi on mul valiku varjandis ka sellised autod http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/506/auto_php-id=3805
06-www_auto24_ee.html

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/149/auto_php-id=4131
49-www_auto24_ee.html

to Sachar ja teised imbid
09:37 19.10.2007
Kuidas ma saaksin kellegi möla kuulata, kes kirjutada ei oska? Seda foorumit siin iseloomustab see, et adminn ei pane seda mõttetut teemat juba kinni ning see, et kui kellelgi tõesti mingi nõuannet vaja on, siis tavaliselt seda ei saa.
no opel
10:47 19.10.2007
kogemus opel 85kw motoga on see, et rihm oli sile ja käis üle, sai rihm vahetet ja ei mingit häda, sõit jätkus. teine kord pani naine üle kivi (karter)
3 km koduni, ja jälle oli ta kodus. Igati pommikindel.
y6x
14:01 09.11.2007
jaa, mul on olnud kaa juba kolm opelit, esimene oli rekord, väga korralik, esimene auto!!sellega sai käidud eestile mitu ringi peale. väga mugav oli tol ajal, ega nyydki paha pole. järgmine oli omega, eks see sai mu kätte juba kahjuks räsituna, seega sinna kulutasin raha, kuid lõpuks seegi korras ja truu tööloom. Viimane opel oli vectra, ka tugev auto, kuid yhes teatud teeninduses keerati k.kast p****, seega vahetasin kasti ja mõne puksi, paarikilone summa kulus, kasti vahetasin seekord ise:)
nojaa, nyyd opelist mõned aastad eemal olnudm mõlgutan mõtteid 2000 aasta omega järele, eks elu näitab....kuid hea auto, ja arusaam, et igast autost saab kord opel, on kõvasti ylehinnatud, parem osta kohe opel ja sõida neist "kõiketeadjatest" oma opeliga kauem ja odavamalt ning ka tihtipeale mugavamalt!!!
kusjuures mu esimene auto, rekord on ml siiamaani alles ja väga heas seisukorras, vahel hea ilmaga ajan ikka garaazist välja ja teen tiiru:)
Kaasvõitleja
15:01 09.11.2007
100% nõus,ma ise kah oopeli austaja ja ei ühtegi halba sõna
Zoolevähk
12:12 10.11.2007
oman 96a omegat. See auto ei paku mitte midagi muud peale mugava salongi, tagaveo, raske roostelembese kere ja uimasepoolse mootori, mille liigutamiseks on vaja pidevalt gaasipedaalil seista, see masin lihtsalt ei liigu linnas adekvaatsemalt kui esimeste käikudega alla 4000rpmi lasta.
Ainukeseks emotsiooniks on tagavedu + inimese tunde tekitab avar salong kus saab tõesti mugavalt 5kesi istuda... see on ka kõik.
Vectra B puhul on nii väikese auto kohta üllatavalt palju ruumi ja avar salong.
teadjalauri
09:29 11.11.2007
to: Zoolevähk
Sa tee õige oma mootor korda! Opelitel on väga tugevad ja võimsad mootorid, mis astuvad meeletult edasi.
KJ
20:50 11.11.2007
Oman neljandat opelit ,olgugi,et nad kõik on olnud vanemad.Põhjus selles,et elan maal ja sõita väga palju kruusa teid mis pea aasta ringi auklised.Üldiselt rahul ei ole koormanud mu rahakotti.Laagreid ,piduriklotse ,mootoririhmasid ja õli on saanud ikka vahetada .Praegu on mul sõidus vectra aastast 91,sõitnud 2,5aastat läbisõitu74000km.Paar kuud tagasi ostsin Zafira olgugi,et algus ei olnud just kõige meeldivam,mootori kett viskas hamba üle ,ülejäänut sai lugeda ka ajakirjandusest olgugi,et kõik ei mahtunud kirjapilti aga minujaoks oli see hea kogemus esindus-teenindusest.
df45
19:10 12.11.2007
oman 2000 aasta Omegat 3.0 - kiirenduse üle kurta ei saa, joob keskmiselt 12L. Täsivarsustusega ja täiesti võrreldav suvalise E-klassi mersuga või 500 bemmiga AINULT et mulle meeldib rohkem kui bemm või merss või audi! Esiteks pisut odavam osta ja palju odavam pidada, samaväärne mugavus, sisustus ja disain on kaasaegsem ja värskem jne
ausmees
12:54 25.11.2007
Ütleme nii et mina olen opelit ainult aasta omanud aga raha on läinud *****kanti..vb sellepärast et ta natuke vana ka 91.a.vecu ikkagi..aga ühte ma ütlen sellistest vanadest opelitest kõlbab ainult vectra.tegelikult ainult kiidusõnad vectrale..
to ausmees from ausmees
09:39 26.11.2007
A ühte ma ütlen ka sulle ausmees, et tegelikult ei kõlba ka 91 a vectra kuhugi. See auto on sul lihtsalt LIIGA vana!
arvan
10:35 26.11.2007
Ei ütleks, et Opel on halb masin, kere jah.No kere on auto kõige kallim osa ja kõige kallim- tülikam remontida.
hm
15:32 12.01.2008
Opel hakkab sõiduautodele 6 aastast garantiid pakkuma ?

Leidsin saksa lehelt:

http://www.opel.de/meetopel/opelactual/specials/initiative/c
ontent.act

....
Ab sofort gibt es 6 Jahre Garantie für viele Modelle
....
Zwei Jahre Herstellergarantie zuzüglich vier Jahre Opel Anschlussgarantie (ohne Aufpreis)
...

kriss(!13)
21:48 13.01.2008
mul on opel rekord 2,3d mootor pole põllurallil kordagi katki läind.tahaks huvi pärast teada kas kellelgi veel on rekordit 2,3 diislit pole nagu kunagi näind ega kuulnud yhelgi autokuulutsuste lehtedel ka pole :)
to hm.
14:59 14.01.2008
palun loe ka need puktid mis on 1,2 ja 3 seal kirjas mis tingimustel on 6 aastane garantii, või sai su saksa keel otsa ?????
7ats
15:21 14.01.2008
Ei taha opeli kohta midagi halba öelda, (olen olnud rahulolev ascona omanik) aga suur osa eelkõnelejatest on ära pidand 5-6 või rohkrm opeleid ja ei ole ilmselt teisi kvaliteetseid, kuid märksa mugavamaid ja paremate sõiduomadustega autosid proovinud. Lühidalt opel on hea ja vastupidav auto, aga see on ka kõik!
to:to hm.
22:11 14.01.2008
tüüpiline kommentaar;) .
Tõlgi siis juba ära kui aru said et ma saksat ei oska.
muidumiis
13:46 15.01.2008
Eile käisin sõitmas uue Vectraga ning uus Accordiga. Tln Viljandi mnt välja minnes istus Vectra teel nigu vana miis:) Accord seevastu ujus:( Vectra on konkreetse juhitavusega mugav, konservatiivne ja norm auto. See on ilmselt mu valik:)
vent
14:23 15.01.2008
GM väidab, et Vectra asendaja Insignia 2008 mudel (sry kui ma nimes eksin) pidi tulema omas klassis parima juhitavusega masin. Väidetavalt testiti Opel Insigniat isegi USA-s, kuna tulevikus Insignia platvormile ehitatakse ju Saabid (9-5 ja 9-3 ja palju USA päritolu autosid keskklassi Cadillacid, Saturnid jne...

Saabid on näiteks arenduses Opelist maas umbes aasta jagu sest täpselt niipalju hiljem ilmub turule Insignia põhjal uus Saab :)). St. kui ikka Opelil midagi kapitaalselt puuse läheb siis Saabil on aega asja siluda... Aga näiteks eelmisel aastal USA-s esitletud uus Saturn Aura kes võitis ka 2007 ameerika aasta auto... Oli tegelikult Opel Vectra mis oli euroopas tootmises 2002-2008 ;) Niimoodi on näha mismoodi kontsernisiseselt arendus käib, mõni tootja võtab sama mudeli kasutusse umbes siis kui Opel lõpetab selle tootmise! Opel on GM kontsernis suurim arendaja, seetõttu ka Opeli mudelid võivad kannatada palju rohkem lastehaiguste all kui teistel kes võtavad analoogid kasutusse siis kui auto on juba küps! Samas uue Opeli ostes võid saada sama tehnoloogia palju aastaid varem kui Saabil, Cadillacil, Pontiacil, Saturnil jne...
ghg
14:37 15.01.2008
Ma ei olegi kuulnud et opelil oleks mingeid lastehaigusi olnud viimastel aastatel.Ka tagasikutsumistest pole lugenud ega kuulnud kusagilt.Ei ole vist nii palju uurinud.
to hm.
16:35 15.01.2008
ega nagu ise ka suurt ei oska aga üks töökaaslane ütles ,et see on finantseerimisega läbi GMAC Bank GmbH selle panga+tehase garantii on ikka mingi 2 aastat lisaks veel siis 4 aastat mingit muud moodi.
Pole oluline
23:30 15.10.2009
Nimelt lugasin siin mitmed poste läbi ja hinnad ulatusid 5000-20000 EEK.
Need hinnad on VALED või olete väga lollid, et selliseid hindasi välja käite.
Tagaratta laagrid 5200 eeku?!
Sellest hinnast võibolla 90% oli töö tasu.
Heh, too laagrid minu juurde, võta 500 eeku kaasa ja vahetan ära sul need.
Kõike juppe ei pea esindusest tellima ju tarkpead.
haista gäng bäng
00:50 17.10.2009
Seda juttu et Opel on kehva auto, väidavad enamasti mingid bemmi või audi rullnoksid, kellel pole õrna aimugi sellest autost, lihtsalt lahmitakse huupi, kes on kadedad et nende naabri opel peab vastu, aga nende endi tuunitud audid ja bemmid vedelevad juhtmete otsas pidevalt mingite vigadega, ja seda enamasti sellepärast et tavaliselt hooratakse neid autosid hiljaõhtul kuskil parklates või supermarketite platsidel, suitsetatakse kummi ja tehakse kiirendusvõistluseid, nii need autod saradeks muutuvad lõpuks, aga isegi siis on Opel nende jaoks kehva auto, kuigi nende endi bemm või audi on otsad andnud!
Saksamaal on Opel väga kõrge pjedestaali peal, tänu oma töökindlusele ja lihtsusele.
Peeter_333
21:15 26.07.2013
Plaan osta kasutatud Insignia Carringist Tartust. Kas keegi oskab rääkida midagi ettevõttest ja nende autodest????
imelik oled
21:51 26.07.2013
tahad autot või lugusid?
Peeter_333
22:20 26.07.2013
Auto nägi väga hea välja. Lubasid Garantiid jne. Kas tasub usaldada või järjekorde myygitrikk???
juuuuuuuuuuuuuu
04:33 27.07.2013
vaata kaua see firma tegutsenud on, parem neilt osta kui kuskilt vanale lennuväljalt miskit. Seda enam et ametlik OPEL esindaja ka veel.
hlm
04:33 27.07.2013
Väheusutav, et ametlik esindus garantii osas jura ajaks.
fidpeü
11:30 27.07.2013
kunagi aasat 4-5 tagasi olid väga pädevad seal aga viimasel paaril aastal on nende hooldus vahel puuse pannud veadiagnoosiga.Ja seda lausa viisil mis tekitab kahtlusi soovis lihtsalt suuremt arvet teha.
Reinold
20:59 03.04.2016
Oman opel astrat ja kõik räägivaed et odavad jupid. Mul on küll üsna suur mure et paljas rattalaager üks maksab juba 80 eurot mis on toodetud normaalse firma poolt :/
ää nutulaul
21:29 03.04.2016
Kui sa mõtled rattalaagrit koos korpuse ja absi anduriga ja see on sinu sõnul vääga kallis ,siis osta parem velo.
karvanejakole
21:57 03.04.2016
Vectra C esirattalaager maksis 250€, seega Astra oma on üsna soodne.
Reinold
18:54 10.04.2016
No on ka 140 eurone varjant ja see 80 euri laagri eest on palju. Muud asjad mida oleks vaja teha mida ma ei viitsi nimetada on ka ikka krõbeda hinnaga. See pole opel vaid ferrari vist :/
hlm
21:59 12.04.2016
Järelikult oled enda sissetulekuid arvestades liiga kalli ülalpidamiskuludega sõiduki omale soetanud, et 80 eurine rattalaager kallis on.
Tuleb odavam sõiduk soetada. Lada, Moskvitš, neid veel liigub.

Muudetud 06.09.18 19:20

вал
08:57 13.04.2016
Opeli mainel pole küll midagi viga, pigem peaks ennast häbenema MB kelle arusaamatult roostetavaid suhteliselt uusi sõidukeid on küik kohad täis.
Alte flieger
18:48 06.09.2018
Ka vanemad Opelid olid kõvad tegijad. Minu esimene lääne auto oli Opel Rekord 2,3D- 1982. Sõitsin sellega 15 aastat (1993-2008) Lõpuks ikkagi loodus võttis oma ja kere lagunes roostepuruks. Mootor käivitus peale kolmeaastast seismist veel poolest pöördest. Meeldivad mälestused, suure autoga oli mõnus sõita ja remont oli lihtne nagu Ladal.
21031973
22:05 24.11.2018
Kas keegi annab nõu Vektra 2004-2005 aasta diisli ja bensukate kohta
maaks
09:24 26.11.2018
Nii vanade autode puhul tuleb ostusoovi korral kere olukorrale erilist tähelepanu pöörata, ühesõnaga pead veenduma, et kogu kere ei oleks veel "opeliks" saanud :-)
Ja üksgi normaalne inimene ei osta vastu talve vana diislit.
triipriit
09:00 06.12.2018
2.2 Direct 114kw bensiinimootori (Z22YH) puhul tee proovisõidul kindlasti kõrgemate pööretega tugevaid kiirendusi ja kontrolli, et mootoril jõud ei kaoks. Sellel mootoril on nõrgaks kohaks bensiini kõrgsurvepump, mille hind uuena on esinduses üle 600€+KM ja see tõuseb kuuldu järgi peagi veel.
hlm
16:08 06.12.2018
No kuulge...maksta suur protsent auto enda hinnast mingi esinduse A osa jupi eest on rumalus kuubis minuarust. B osa hinnad algavad 25.- eurist. https://aeromotors.ee/kataloog/opel/vectra-c/2-2-direct/kutu
se-etteande-seadmed/kutusepump?of=m4865;t17937;s10817
kuule hlm
17:27 06.12.2018
Võiks vahet teha etteandepumbal ja kõrgsurvepumbal.

hlm
19:20 06.12.2018
Kurjam, minu viga:S
Sellele pumbale pakutakse ka paranduskomplekti. 112.- eur.
triipriit
12:18 07.12.2018
Jah, see on see kallim jupp. Kõige soodsam hind hetkel Saksa eBays 539,90€ k.a KM. Remondikomplekti kohta pole ma ühtegi tagasisidet lugenud ja kogu dokumentatsioon on mingi mehhaaniku venekeelne juhend.

Lisaks on mingisugune Poola ettevõte loonud komplektid Boschi pumba paigaldamiseks, mis nende sõnul on kordades töökindlamad. http://www.shop.f5r.co.uk/?en_opel-vauxhall-22-direct,20

Muudetud 07.12.18 12:26

nõnnamuudu
16:23 10.03.2021
auto nimi ei ole ford.olnud kord sierra, hullemat ei tea.Jättis teele, veeti remonti ja kordi seesugust jama, kere roostetas ja kus oli rooste, sealt ka tükid kukkusid.armatuur oli lõhki, käivitusautomaatika ei töötanud.Risu, mis risu.
nõnnamuudu
12:16 14.03.2021
autod on müstilised olendid.mõned lagunevad, teised mitte väga.on autosid, mis avariidesse pidevalt satuvad, teised ei tunne muret.Seda kõike sama sõitja samasuguse suhtumise puhul.

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte