Sellenimelist firmat enam ei eksisteeri. Vihje: algselt inglise firma, hiljem seotud prantslaste ja, lõpupoole hääbudes, ka ameeriklastega. 1978 lakkas mark olemast, kui Peugeot ja Renault firma jäänustele lõpu peale tegid.
Ja tegelikult tahtsin eelmisele pildile vastuseks Sunbeam (mudel Stiletto), aga, noh Hillman Imp näeb küljelt samasugune välja.
Hainz taipas tegelikult esimesena, et Rootes on asja kallal, ja ka Sunbeami välja pakkus.
Mingi CMC ilmselt jah. Uksekuju ei luba kuidagi seda Excaliburiks lugeda. Kasutatud on ilmselt mingit Cadillaci põhjana. Excalibur sellist nalja küll ei teeks ;)
USA toodang, ning vihjeks niipalju, et pärast seda mudelit tootis ettevõte ühte teist stiililt täiesti erinevat mudelit, mis on siit mälumängust minu postitatud küsimuste hulgas olnud.
Toyota pole. Kusjuures autol peaksid olema all suhteliselt ära tuntavad veljed. Sama disainiga kasutatakse meie tänavatel liikuvatel keskklassi autodelgi suht tihedalt. Vähemalt mina olen sedatäheldanud.
Vihjeks veel siis teine pilt
Esituli on küll inspiratsiooni saanud Tiguanilt. Iluvõre algus meenutab eelmist Primerat. Kui vaadata ukse siselinki, siis VW grupil on see teistmoodi. Aga kõigele vaatamata, on tagaluugil siiski ümmargune märk... samas on see enamusel... Veljed ei ütle mulle veel midagi. Tundub, et pilt on tehtud kuski soojal maal puude järgi otsustades. Numbrimärk asub pampri sees- vihje hommikumaariikidele. Ja on pikliku kujuga- seega pole ainult Ameerikasse mõeldud...
Mul jooksis raal kokku.
Brasiilias tehakse neid siiski jah. Ei viitsinud piisavalt guugeldada ennist, aga kesse peast nende Ladina-Ameerika VW-de vahel orienteerub. See pole vabandus, numbrimärgilt loetav "Novo" on ikkagi portugalikeelne ju :P
Sedaani nimi Voyage tuli ikkagi uudisena, sest senini teadsin lisaks Gol´ile veel universaali nimega Parati.
Õige vastus olemas: VW Voyage. Muide seda Gol/Voyage'i ähvardati vist ka meile (Ida-Euroopasse) tootma hakata. Konkureerimaks Daciaga. Seda oleks huvitav näda olnud.
Ma käisin LAVis Volksusid kaemas, kuid mitte Prasiilias- seeg siiski annan jrk. "uduvinele", kui ta mu väikesele küsimusele ära on vastanud. :-)
Mis nime kannab see modell?
See buss seisab aga ühes kenas muuseumis Göteborgis ja ilmselt kannab senini nimetust, mis juhib tähelepanu tema keskkonnasõbralikkusele ja annab ühtlasi märku et tegemist on ideesõidukiga.
Peab siin lisama (maitse asi muidugist), et Fisker oma loominguga ja ka Infinity selle mudeliga on ikka hoops teisest maailmast kui siiani tootmisse jõudnud suurem osa keskmist auto disaini.
Ise tahaks tohutult pakkuda mõnd jaapanlast (jaapanipõhist). Kuidagi see üldkuju sobiks uueks Primeraks, tagatuled rohkem Toyota grupi sõidukeile. Seega on hetkeline segadus.
ütleks,et pildimäng on kohati ära vajunud- puudu on nö mõistatuslikkusest ning järgi on jäänud "võistlejad",kes ilmselt igapäevaselt kõik automaailma uudismudelid ja kontseptid läbi kammivad. see eelviimane pilt ja viimane hiinlane on küll sellised,et uudsust asjal enam ei ole- kogu maailma autotootjad venitavad esi- ning tagatulesid tiibadele ja igasugune uudsus on selliste autode puhul ammu kadunud- kõik on nö "pininfarina" toodang ja enne kui disainiosakonda uus boss ei tule,ei muutu disainis midagi.
niiet härrased- muutkem mäng taas mängulisemaks, tehke kasvõi mosaiikmõistatusi tuntud,aga samas suht vähe levinud markidest- näiteks väljavõtteid eri detailidest- tuli,tiib,stange,armatuuri kellad jne kuni lõpuks kogu kupatus tervikuks muutub. itimehed võiksidki näiteks sellise bingo loto stiilis ruudukeste avamise valmis nikerdada ja adminnil on voli see pilt rahva ees tükk tüki haaval paljaks kiskuda. väike uudsus ei teeks ju paha.
aga see puht minu isiklik arvamus :)
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.