Audi

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Audi A4 B6 Avant 2.5td auto käivitamisel probleem

mehis1980
10:20 15.03.2025
Tere.
Mul on Audi A4 B6 Avant 2,5td 2003 aasta.Auto külm käivitamisel hakkab mootor putertama,lonkama ma tea kuidas veel seda nimetada.Tossab ka sel hetkel hirmsasti.Viis kuni neli korda käivitan siis hakkab ilusti tööle. Mis võib põhjuseks olla.Ehk oskab keegi abi anda.
Villemis
19:19 15.03.2025
Kui külmalt esimest korda käivitad ja lased pikemalt tiksuda nii 1-2min kas siis kaob lonkamine ära?
mehis1980
20:08 17.03.2025
Kahjuks ei kadunud.Tossab nagu vana kurat.Vaatan eelsüüteküünlad üle.
mehis1980
20:21 17.03.2025
ABS tuli hakkas põlema armatuuris,mis probleem võib olla.
Deus
21:28 17.03.2025
mehis1980
18:18 20.03.2025
Sai eelsüüteküünlad vahetatud ei midagi paremaks.Ei tea mis probleemiks väib olla.Kui käima panen mootori pöörded ka kõiguvad.
jabbajabba
20:40 20.03.2025
Miks te vahetate ehku peale asju? Küünlad on lihtsalt kontrollitavad.
Otsi keegi, kes on kursis selle mootori hingeeluga ja lasta vaatab üle sul selle.
Reno12345
20:49 20.03.2025
Mul oli ka kunagi autoga sarnane probleem. Minu probleem oli aga see, et sõitsin pidevalt lühikesi otsi. Ükskord talvel -15 kraadiga käivitasin mootori nagu alati ja puterdas ning plärises hirmsasti ja pöörded kõikusid. Vist oli kuskil midagi jäässe läinud. See oli veel peale rasket tööpäeva. Läksin siis koju ja ütlesin, et autoga on suur probleem ja pean selle kohe korda saama, muidu lõhun auto võibolla päris ära. Sain ju kohe aru, et see viga tulenes sellest, et polnud ammu mootorit soojaks sõitnud. Läksingi siis sõitma. Jahutusvedeliku temp. tõusis väga vaevaliselt isegi siis, kui sõitsin tavalisest kõrgemate pööretega. Et sellest veel vähe oleks, siis lülitus ventilaator ka sisse, et jumala eest jahutusvedeliku temp. normaalsele tasemele ei saaks tõusta. Andsin siis aga kuuma ja võitlesin selle eest, et mootor saaks soojaks. Mingi aja möödudes lülitus õnneks ventilaator välja ja mul läks kergemaks ning saingi asja korda. Peale seda pole sellist probleemi enam olnud..., eks ma olen seda vältinud ka. Enam seda jama läbi elada ei taha! Võibolla on Sul minu jutust kasu, kuigi hetkel ei ole õues nii külm.
stammer
21:07 20.03.2025
"Läksin siis koju ja ütlesin, et autoga on suur probleem ja pean selle kohe korda saama, ..."
Kellele sa seda ütlesid?
Marko
22:39 20.03.2025
Küsis naiselt luba minna ringi tiirutama?
Karm elu, tunnen kaasa!
Küljetuul
17:42 21.03.2025
Mis värvi tossu tuleb,sinine,valge?
See pole vist järsku tulnud probleem?
mehis1980
17:51 21.03.2025
tuleb valged tossu
Tsupatsups
18:30 21.03.2025
mehis1980
18:33 21.03.2025
ei ikka toss, diisli hais.
Marko
21:16 21.03.2025
Kui valge ja diiselkütuse lõhn üleval, siis see on põlemata kütus ju...
Toss tekib põlemisel, õli puhul sinakas ja liigse kütuse toss/suits on musta värvi.
Mingi udupeen muutuva ajastusega nukaajam ja kohati laseb osa kütust ilma süttimata väljalaskesse?
A66 teemasse
07:13 22.03.2025
Selle hitleri probleeme on võimalik ülitäpselt diagnoosida. Nagu ikka, leia see inimene kes täpselt teab mida teha selleks ja ära koba pimeduses. Kui mujalt ei leia, siis audiklubist kindlasti, seal peaks asjakohaseid teemasid olema kümneid.
puls
10:06 22.03.2025
Küünlad küll vahetasid, aga kas ka särts nendesse tuleb? Enamasti küpsvad küünlad ükshaaval ja külmald lonkamine süveneb vähehaaval. Sedasi laksust ja palju võib vabalt relee küpsemisest olla.
Ats-s
13:43 24.03.2025
Soovitus on mitte vahetada lampi mingeid juppe. Et proovin vahetada eelsüüteküünlad... ehk aitab. Nii, ei aidanud. proovin vahetada pihustid... ei aidanud jne jne. Sedasi saab arve tühjaks ennem, kui auto korda.
Pigem ikka tuleb minna lasta pädevas kohas mootor ja lisaseadmed üle kontrollida ja siis teha otsused. Läbi foorumi ei ole mõistlik autot remontida. Mitte, et siin üldse pädevaid ei ole kuid siiski ei näe keegi autot, ei saa siis vastavalt ka piisavalt täpselt midagi ütelda.
Deus
13:59 24.03.2025
Nii ja naa. Kuivõrd eelmine kommentaar on üsna õige, siis teiste juppide mitte välja vahetamine on järgmise probleemi edasi lükkamine. Isiklikult olen vahetanud kõik küünlad ja pihustid jne asjad ühe raskuga, siis on järgmised 100k kuni 200k selle koha pealt mureta.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte