Selle nädala jooksul siis tahaks asja üles saada, mõned pildid vaja veel otsida.
Suurikule: saada julgelt lancia pilt, ega see tee miskit, et ma olen aint fiat-i materjali otsinud.
Ttere NÖ. klubikad .Minu Marea tahab klubisse aga ma ise ei viitsi asjaga jännata .Kui leiduks keegi kes 98.a Marea enda hoolealla tahaks võtta nii umbes 44000 eest siis oleks küll vahva !
Ta olex väga õnnelik klubiliige !
SORRY
Olin unustanud vaadata postkasti täitumist, nüüd peaks postkast töötama, järgmine nädal peaks uut materjali ka üleval olema, tegelen hetkel sellega.
ega teil pilti pole UNO 75 S?? või oskate öelda kust leiaks pildi? olen otsinud pool aastat juba siit kui ka saksast, kuid sellist pole. masin on roolivõimuga.ilma roolivõimuta mootoreid on küll. mootor siis 1.2 ja 54kw
tahaks teada kas kellegil ei ole fiati klubist sellist isendit kuskil kust saaks teatud juppe!
Auto:fiat uno 89-93 a 5 uksega
Vajalikud jupid:vasak esitiib,vasak esituli ja suunatuli,stange!
Tiit
tel:56904999
mail:kallavustiit@hotmail.com
oleks väga tänulik kui keegi fiati klubist aidata saab!
Pole siit kellelgi unot. A sa vaata romulatesse. Samas soovitan otsida poest b-juppe, need unol nii odavad, tihti odavamad kui romulas. Kokku mingi 1500 võid arvestada. Või otsi www.autoosad.ee
Kodukas täitsa olemas, kuigi veel lahja, tegelen hetkel materjali tõlkimisega. Aadress: www.hot.ee/fiatklubi
foorumiga on raskem lugu, ei ole it-s eriti tugev. Aga uued huvilised saatke pilte.
Mina nagu olen vaikset viisi eestvedaja. Saada auto tutvustus ja paar pilti fiatklubi@hot.ee
Esialgu panen kodukale üles. Suve poole võiks ka kuskil kokku saada, näiteks mõnel rallil.
Oleks ise ka asjast huvitet. 99 aasta Fiat Tipo 1,6 DGT. Kodulehekülg vajaks nati arendamist veel nagu vaadates silma jääb ja foorumina võiks ju rakendada suvalist mambo vabavara. Otsige mulle server kus saab vabalt PHP'd ja SQL andmebaasi kasutada, ning ajaks asja püsti kui vaja.
Seni küsiks kust saab eestimaa pinnal ilma suurema vaevata Fiati juppe. Vaja oleks Starterit ja Radikat.
Vaata ma ei oska kahjuks eriti vingemat kodukat teha, küll, aga plaanin seda kohe ühendada, kui koju neti jooksma saan s.t. paari päeva jooksul. Tipo juppe saab pärnust mpromulast ja kaubamajaka tagant ja üks vend müüb soodsalt, tel 50 33 445, aga radikat tal enam pole, ostsin kunagi ära. Kui sul paisupaaki ka vaja läheb, siis mul üks vedeleb kodus, vt. kodukalt.
Vaata Itaalia autod on sellepärast head et paljud margid on omavahel sugulased ja kasutatakse samu jubinaid nii et ära ole margis kinni vaid vaata millise margi osa sulle sobib. Uuri Gefist järele ,seal on mitmed itaallased sees. Telefoni teel uurimisel on see häda et kui ise täpselt asja sobivust ei tea siis lammarimehed ei viitsi eriti võrdlusega tegeleda ja võivad vabalt vastata ,et vot sellisele margile seda asja ei ole. Samas võib kõrvalseisev teine itaallasest mark just sulle sobivat detaili omada.
No vaata niisama initsiatiivist ma ei raatsi see 100 eeku kuus kah maksta. Ja kodukat ma ei oska kah vingemat teha. Ma arvan, et see nimi pole nii väga tähtis. Aga no ruumiga on jah nats kitsas.
mis te arvate kui teeks mingi kokkutuleku vm.registreeriks oma klubi ametlikult ja teeks kleebised ja puha....teeme eraldi koduka ja liikmete meili aadressid jne...ootan ettepanekuid aadressile villy4@hot.ee
re selline asi et oman fiat puntot 1.2 ja mingi viga kyljes kylma mootoriga käib 2 pütti ainult siis sõidan mingi 3 kiltsa siis liigub normaalselt milles viga kas ajus või mingis pensuetteandjas
Oleks väga huvitatud. Oman Fiat Coupe, kahjuks tagasihoidliku 1.8 mootoriga kuid plaanin selle tagasihoidlikku võimsust parandada ja klubisse pääsemine oleks hea samm.
Tahaks samuti liituda klubiga, aga iga e-mailiga kirjutab:" Vabandame, aga see e-mail on bannitud."
Ommeti pole varem kasutaja olnud ning sooviks väga liituda
Foorum päris maas ei ole. Vahepeal millegipärast oli. Praegu saab postitada ainult "turg" foorumisse. Teistesse foorumitesse saavad postitada ainult moded. Probleem on selles et häkkerid ründavad hirmsasti foorumit ja ei jõua niipalju bännida, kui uusi kasutajaid tehakse. Peaks mingi registreerimise ümbr tegema. Kui keegi valdaks seda teemat ja asja ümber teeks, oleks tore. Mul endal kahjuks teadmisi pole.
Fiat Croma Comfort 1.9 JTD 88 kW
Mind huvitab mida see auto endast hujutab ja mis on tema head küljed
Samas aga ka kuidas ta siis vastu üldiselt peab ja mis on tema miinused
Iönan
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.