Tegelt on ikka Dusteri teema. Dusteril oli muljetavaldav veovõime oma koosluse kohta.
Mida sa mulle sellest müügimehe jutust ikka räägid Marita, sa tead täpselt, milliste masinatega ma sõidan ja kus, pole vaja siin niisama lollusi kokku rääkida. Kui see noobel ja ümber nurga müügijutt ei tõlgendu "Panime torsenid sildadesse ja vahekasti" siis pole midagi edasi rääkida, igasugused piduriklotsihunjaad on kõigil testitud, asfalti peal hea küll.
# Mida sa mulle sellest müügimehe jutust ikka räägid Marita, sa tead täpselt, milliste masinatega ma sõidan...
Muidugi tean ja seetõttu panin kaks smileyd ka igaks juhuks :)
Ja rääkisin ju ekstra, kuna tean, sest muidu poleks ju huvitav :)
Aga Dusteri kohta niipalju veel, mida internetist praegu ei leia, et uus Duster saab samad kastid, mis hetkel toodetav/müüdav v.a see esimene hübriid.
Ja et 4x4 saab ainult käsikastiga, 4x4 automaati ei saa.
esp ehk stabiilsuskontroll on välja lülitatav ainult 4x4 autodel
tänast lumeloppa vaadates on see saatanast.
isegi sellise funksiooni puudumine on absurd.
järeldus kui vaja kuskil lopas poris ukerdada standart 2wd välistatud.
uutel sanderodel ja ja teistel on pandud peale miski mädasukerdamisfunksioon kus esp ikkagi välja läheb ja on püütud matkida elektroonikaga difriplokki.
hinnale lisandub koos paari iluvidinaga kats tonni.
päris palju lihsalt ühe lihtsa funksiooni eest mida saaks ise ajudega juht teha ühe nupulevajutusega.
p.s tuli välja uus duster, vanad jäägu autosalongidesse tolmama
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.