Omal üle aasta aja juba CARENS EX Comfort Pack 2.0 automaat bensukas.
Sõita mugav (isteasend minujaoks ideaalne), varustus hea, sisemus kena, välimus kena. Jõudu möödasõitudeks piisavalt.
Auto ise suhteliselt janune. Linnas 9-13l/100, muidugi mul on ka linnas lühikesed otsad. Maanteel 7,6 ....kõige väiksem kulu 100km sõiduga olen saanud 6,9l/100
Ees ja taga ruumi küll. Kolmandasse istmeritta mahtusin ka ära, ainult pea oli laes (180cm, 95kg)
Ainuke asi mis vahest häirib on temperatuuri muutustel tekkiv kägin tagumiste istmeridade juures, aga muid ostu ei kahetse.
13 sajale :D kulgen oma zafiraga alla 7 linnas sajale (121 kw, automaat). Aga jah eks hinnavahe ka kindlasti mingi 10k. Eks saad selle mille eest oled nôus maksma.
Zafira on laiem ja ka mõned cm pikemad. Ahi on peal, seepärast ka väiksem kulu, sest Mootor on juba soe. Mu hobiauto, milleks on 9-5 Aero 191kW teeb umbes 13 liitrit sajale linnas. Nii et seda on küll nüüd mingi Kia junni kohta palju :D
zafiratourer (registreerimata) - kust küll sellised teadmised
OPEL ZAFIRA
Mõõtmed
Pikkus 4317 mm
Laius 1742 mm
Kõrgus 1684 mm
Rööbe -
Massid
Täismass 2045 kg
Registrimass 2045 kg
Tühimass 1505 kg
Kandevõime 540 kg
Piduritega haagise lubatud mass 1200 kg
Piduriteta haagise lubatud mass 500 kg
KIA CARNIVAL:
Mõõtmed
Pikkus 4890 mm
Laius 1900 mm
Kõrgus 1790 mm
Rööbe -
Massid
Täismass 2545 kg
Registrimass 2545 kg
Tühimass 1955 kg
Kandevõime 590 kg
Piduritega haagise lubatud mass 2000 kg
Piduriteta haagise lubatud mass 570 kg
Zafira kulu on õige, mul Astra samane. Küttekulu ei ole siin foorumis põhi teema, kas kulutad 100 000 km läbimiseks mitu tuhat EUR rohkem, see ei ole nagu probleemiks. Väga suur õnnetus on kui vana auto tahab mõnisada EUR remonti, kütte tuhanded las lendavad.
Wello on oma teadmistega "hiilanud". Kia paremasse valgusesse seadmiseks võtnud suurema mudeli ja võrrelnud seda Zafira (ilmselt) üleeelmise mudeliga ning saanud "hiilgava" tulemuse, millega kellegile ära panna. Mõistlik inimene nüüd häbeneks ja vabandaks ning jätaks mõneks ajaks autoteemalised kommentaarid kirjutamata, kas ka Wello?
Selle ostuga on kahjuks jah nii, et oleks ma opelit tahtnud osta, siis olekski ostnud opeli...aga ei tahtnud. Mul on sügavalt hea meel, et opeli mehed talvel saavad 7l/100 linnas hakkama. Aga teemaalgataja küsis arvamust KIA CARENSI kohta,
kirjutasin nii nagu asjad on. Kuna KIA mark on minujaoks varemalt ennast õigustanud, siis pidasin õigeks osta selle auto.
220 km mnt. Paak täis, 110 ala kus enamjaolt sai vajutada lubatust rohkem.Lõpptulemus, paaki läks uuesti tiba alla 12 liitri.Iseasi kuidas erinevates tanklates, erinevate püstolitega paaki tilgutab, a muidu pole nagu paha. Linn tiba nutusem teema. Eelnevalt oli vajadus kasutada UUT Riot, kah enamus mnt. Ja keskmine tuli pea 7 sajale. Ja siis ei olnud raske jala sündroomi, väike voolujooneline auto, tiba palju või mis?
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.