iff millegipärast ei põhjendand oma seisukohta riot isiklikult pole pidand aga üks sõber ostis poest tutika sõitnud nüüd veits üle poole aasta pole nagu mingind nurinat kuuld proovisin ka ise sellega sõita autol 1,4 mootor noh kuidas võtta kui ikka vajutad siis liigub minuarust suht normaalselt kuna väike mootor siis tahab ka rohkem pöördeid saada ning tänu sellele kuulda ka mootorit muidu kuulas ilusti rooli ja kõik oli tihe ei logisend aga nagisend (sõitsin nii kruusal kui asfaldil)salongipoolepealt hakkas häirima igati odav plastik ja tekstiil (tüüpiline selliste hinnaklassiga autodel) muidugi kuidas auto mingi viie aasta pärast käitub ei tea ja kuidas siin sellele soolale kestab arvan et kui ise veits mingi mastiksiga aitad siis vast kestab teised ka siin ikka sõidavad siis vast midagi väga hullu pole proovi vast ära
Pool aastat vana. midagi pole häda olnud, Kütet 6 liitri ja sõidab mis mühin. UUs ikka uus ja odav pealegi. Kõigil pole pappi et mersut osta. Sobiv eriti naistele. Edu
Pole riol häda midagi, aasta aega sõitnud.
Pirn vahetati ära. Kui oled suur inimene siis ruumi kipub
väheks jääma, viie inimesega on vast kyll kitsas sõita.
Bensu kulu on nii kus ja kuidas sõita.
Maantel suvel sain isegi 5.25, linnas kipub jääma 8-9 piiridesse!
Yldiselt nendele ametlikudele näitudele võid liitri juurde lisada!
Muidu täitsa okei!
jube auto. sõitnud 140000km. hävinud on amordipuksid, esirattalaagrid, juhiiste, õhusuunajad armatuuril, amordid, esirattalaagrid, uksetihend, tagumine kojamehe mootor, esiklaasile tekkis sissepoole mõra, käsipiduritross, mõlemad signalisatsioonipuldid, generaatori harjasid 2 paari8mõlemal kärssasid juhtmed läbi), tagumised piduriklotsid(katted peale liimitud, kukkusid küljest), starteri pendiks(sisaldab plastikust osi). sumps roostetab, kuid läbivaid auke ei ole. esiporitiival on mõlk, värvil mõra sees, kuid roostet ei ole alla võtnud.
mingi kolin tuleb madalatel pööretel sisse. paras sara.
TO TK: väga huvitav, mul on miskipärast selline tunne, et ega seda autot suurt hoitud ei ole.
Ise sõitnud kahe Rio'ga. (Mõlemaga lühiajaliselt)
Sellise hinnaklassi auto kohta ei oska ühtegi halba sõna öelda. Muidugi kui võrrelda kõrgema hinnaklassi autodega, siis võiks igasuguseid erinevusi välja tuua. See et tal mootorimüra on rohkem kuulda on loogiline, pole ju sellist heliisolatsiooni tehtud. Kuid kui soovi on, siis auto mõnda helitehnikaga tegelevasse firmasse ning las teevad heliisolatsiooni. Teel käitumine täiesti ok. Ma peaks ütlema, et olin tõsiselt üllatunud peale esimest sõidukogemust. St kannatab sõita küll. Sel ju mingi 5 aastat garantid ka vist (5 aastat või 150 000 vist, võin eksida)
eh, snoobitsemine meie tingimustes vist ikka ära ei tasu. Osta ikka, aprillis tavaliselt soodukad kah. Ise ostsin 2. autoks ka olen rahul. Pole mingit problat olnud siiani. 150 tuh km garantii ka.
millegipärast "****ks" sõimajad ei põhjenda oma arvamust? Mis tal siis häda on? Ise plaanin oma 3 aastat vana Rio suvel uue rio vasyu vahetada - no selle raha eest on ju autot küll ja mulle sobib see 5 aasta garantii kah. 3 aasta jooksul suht vähe raha hooldusse jätnud.
tuttav on nüüd oma kiaga sõit mingi pool aastat vahetand aind ühe taga amordi (pidi nagu mingi kia probleemne koht olema se amordi värk aga vahetus läks ilusti garantii alla ni et pole probleemi)
uuel ja vanal Riol on ikka vaks vahet. Uus on tõsine tegija (lugege ajakirjanike arvustusi eelmisest sügisest, eranditult positiivsed) ja uuel on ka garantii 5 aastat ilma läbisõidupiiranguta.
Tundub et sa polegi nii pahnott et ikka ridade vahelt lugeda mõistad. Aru ma ei saa miks ei võiks olla kõik kasutajad registreeritud, et sellist lamba juttu nagu phnakas ajab, siin ajada ei saaks. Kas sul trolli kuukaart juba ostetud või lasid kõik kõrist alla ja esimene nimi mis pähe tuli oli pahnott?
Mul on 6 aastat vana Rio 1,6. Põhiline probleem, mille peale mulle ainult mökitati, on see, et ma pole tal isegi maanteel kunagi alla 7,2l/100 bensukulu näinud (paberite järgi 5,8). Teine auto on mul sama vana Honda Accord Tourer 2,0 - see kulutab sama palju. Kodu-töö, linn-maa, suvisel ajal, Kial oli 40l-450km, Hondal 55l-650km. Öeldi Kia kohta, nii peabki.
2 aastat sõitnud rio'ga, korralisele hooldusele lisaks kaks esimest parkpirni läbi läinud ning juhipoolne turvavöö tagasi tõmbamine on streikinud korra. 45 000 km täis tiksunud - viimane hooldus oli 3200.- ... 3 aastat veel ees - elame näeme mis elu toob. Väga laguneb siis järgmiseks KIA toodangut ei võta.
sai juunis.Mudel siis 1,4 sedaan B M,pea 50 000 km.Vahetanud 3 pirni.Muidugi ka õli ja filtreid hoolduses.Sõitnud u. 30% kruusateid.Väga rahul!
Liisingu lõppedes 2 a. pärast võtaks samasuguse,aga sedaane enam ei toodeta(minu teada).RIO luukpära välimus miskipärast ei istu.Kui uusi huvitavaid mudeleid ei tule,võtan ceed-i või pro.
sai juunis.Mudel siis 1,4 sedaan B M,pea 50 000 km.Vahetanud 3 pirni.Muidugi ka õli ja filtreid hoolduses.Sõitnud u. 30% kruusateid.Väga rahul!
Liisingu lõppedes 2 a. pärast võtaks samasuguse,aga sedaane enam ei toodeta(minu teada).RIO luukpära välimus miskipärast ei istu.Kui uusi huvitavaid mudeleid ei tule,võtan ceed-i või pro.
Ahjaa,kütusekulu pole viitsinud jälgida,aga ei ole tekkinud tunnet,et palju võtaks.
Selline probleem ...mootor läheb kuumaks ,jõud kaob ära aga õnneks keema pole läinud ,tunnetasin seda ja ruttu auto seisma ,jahutasin u.15 min.ja siis vaikselt koju ,tellisin uue termostaadi ja radika korgi ,lug.kommentaare kuskilt ,et ehk neis viga ,ei tea ! ? Tosooli norm sees ,õli ka mootoris norm .Oli ka soovitus ,et panna salongi soendus tööle ,see pidi aitama ? Kui uue termostaadi ja korgi kätte saan ,lasen vahetada ,vaatan ,mis siis ,ei usu ,et veepump tõrgu ? ! On kellegil lisada kommentaare või kogemust sel teemal ! ?
Termostaat on sellel juhul alati esimene asi mida kahtliustada. Tulge tagasi peale selle vahetust (kui on vaja). Veel parem, kui lasete jahutussüsteemi üle vaadata spetsialistil - peale termostaadi me muud kahtlustada läbi A24 foorumi ei saa!
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.