Loodan, et Erkki andestab küsimuse lörtsimise.
Tuhnisin Guugli abiga välja originaalpildi ja "vääristasin" selle nö vesipildiga. Kes oskavad ja viitsivad, võiks proovida saadud pilti Guugliga tuvastada. Minul ei õnnestunud igastahes. Vesipilt näikse toimivat.
Võrdluseks:
Proovisin netiavarustest leitud sama pildiga, et näha, kas seda tõesti kuuglikindlaks teha võimatu?!
Tükk aega jändasin, pilt läks üsna kirjuks, aga vist õnnestus see va kuugel juhmiks teha :D 1:0 minu kasuks :D Vähemalt arvutis oli see nii.
Ega muud oskagi soovitada, et ürita visalt niikaua, kuni see neetud kuugel alla vannub :P
Vot seda et neid lausa Poolas tehti, seda ei teadnudki.
Aga siin siis minu poolt üks pildike.
Mõtlesin, et "risustaks" ka seda siis natuke...
Aga ma ei tea kui hästi see välja tuleb.
Mingi salajane värk oli selle auto valmistamisega... :)
Tundub, et siin on varsti tähtsam "kunstniku töö" kui miski muu :):)
Kas mõni kogenum asjatundja ütleks mulle, millega tegu? Uurisin ise ka veidi ja kõige lähemal tolle aja võidukatest oli disainilt Talbot, kuid siiski nüansid on erinevad.
Siin on üks õpikunäide, kus reeglite pime järgimine viib avariini.
Jälgimäe tee ja Pärnu maantee ristmik Tänassilmas Laagris. Justkui peaks otse sõites parema suuna sisse lülitama, kuna sõidad kõrvalteelt peateele. Tegelikult, kui lülitad parema suuna sisse ja jätkad otsesõitu, on vaid aja küsimus, millal paremalt ladude poolt tulev auto sul külje maha sõidab.
Tekkis küsimus, et kui antud kohas, pilt.1 ja pilt.2, paremale kõrvalteele sõita, mis oleks õige selleks teha?
Alustan punkti a. juures paremale suundumist? Äkki eksitan tagant tulevat autojuhti, kes võib arvata, et tahan bussijaama sõita, kui parem suunatuli sees on.
Alustan punkti b. juures paremale suundumist?
Pole kindel, kas kunagi satun antud kohta, aga kui satun, siis oleks hea teada, kuidas õige oleks.