Varem oli teema autoreklaamidest, aga see teema on lihtsalt toredatest reklaamidest, mis liiklejate tähelepanu hajutamiseks on mõeldud. Käes on valimiste aasta ja kindlasti on varsti tulemas parematki täiendust siia teemasse:)
Auto siis Mazda 626 diisel 1993 a. mudel universaalkerega.
Kas sellist tehase poolt taastatut sadulat ka on müügis või mõne vana auto küljest(mis enne ikka liikus) on saadaval?
Või sobib mõne teise mudeli sadul minu omale?
Tänan vastuse eest!
Tegu Mondeo mk1-ga, jubinasse (see,mis pildil klaasipesu- ja paisupaagi vahel asub,juhtmepistik pistik peal) läheb gaasipedaalist tulev tross ja väljuv tross siis edasi nö segusiibri manu. Natuke netisurfamist ka targemaks ei teinud. Niiet- kes teab?
Esimene asi, mis pilti vaadates silma hakkas oli see omapärane ukselink, mis viis mu mõtted kohe Alpine A610 peale, kuid selle variandi välistas kohe tagumise külgakna kuju, selle kohal katusel kerest eemalduv moodustis ja ka auto iseenesest oli kuidagi väga lai, mis muidugi teades asjaolu, et just Alpine-si armastatakse laiaks ehitada oleks olnud isegi mõeldav. Sealt sai edasi mõeldud kohe muudele Prantsuse autotootjatele, mis oleks võimelised niisuguse asjaga valmis saama, esimesed, mis meelde tulid olid Venturi ja Mega, ning mõeldes, et Mega Track on üks paras lai elukas ja arvestades, et omab ka suuri õhukogujaid tagumiste külgakende taga, siis leidis vastuse ka küsimus katusel kerest eemalduva moodustise kohta ja nii see vastus pildile tuligi.
Uus pilt siis ka, see kas osutub kergeks, või raskeks.
Olen stabiilselt jälginud seda autodest mälumängu foorumit ja pean tunnistama, et uskumatud mehed on siia kokku tulnud :)
Tõesti on tegu Mega Trackiga ja oma sõnade kinnituseks lisan ma veel ühe oma pildi kust on näha, et nimi väärib masinat - ta on ikka Megalt suur ning võimalus seda autot näha on väga-väga väike, sest neid tehti ainult 5 tükki. Võrdluseks paistab GMC Yukon XL.
Muide, sportlikust huvist küsin, mille järgi Sa B_E_N auto ära tundsid?
Õnnestus seda isendit oma silmaga näha ja võin ausalt öelda, et elamus oli võimsam, kui oleksin arvanud. Loodan, et pilt ei ole väga raske. Vihjeks võin öelda, et see auto on minu teada juba siit foorumist läbi käinud.
Hollandi auto kraavis Prantsusmaal.Kuna starditakse pühapäeva öösel,et ilma esmaspäevaste tipptunni ummikuteta Pariis läbida,tuleb A1-l enne Pariisi ikka selliseid asju ette:(
Osaleja suvisest kampaaniast "märka ratturit"
Järjest punaste fooride taha toppama jäädes minu ees startis mees rohelise süttides ja üle õla vaadates suitsupilve sees ja korraliku kummitüki rahega minu esiklaasile ja kapotile mingi 3 foori juures, siis aga kadus tuhat nelja mul tulikas slimist 100+ kiirusega!