mõtlesin ja mõtlesin, kuidas see vaade nii tuttav saab olla- 7 koopia pole, ühtegi muud nii hea viimistlusega retromobiili kah ei plahvatanud...
Ja siis hakkas vaikselt koitma-> igaks juhuks küsiks, et kas pildil olev aparaat ehk kogemata kolmerattaline ja lenksudega pole ning usa-st ei pärine- logo võiks nagu kaudselt HD-d meenutada?
kahetsusega pean aga teatama, et olen hetkel pilditu- häid vihjevabu pilte napib ning kuna mõne aja pärast liigun arvutist kaugemale, siis ei tahaks mängu lukku panna
Midagi viitsimata ennem üle kontrollida, arvan: kuna tundub, et rool parempoolne, siis kaldun inglaste taksonduse suunda. Austin?
Äkki panin hoopis sajaga mööda?
See riik, kust pildilolev pärit, kasutas enne II maailmasõda vasakpoolset liiklust. Seetõttu ka paremal asuv rool. Rohkem praegu ette ei ütle, pilti hoolega uurides peaks vastuse kätte saama :P
Satan! Esimese asjana, pärast selle pildi nägemist, tuletas Võldas guugli abiga meelde, mihuke armatuurlaud ehib Tatra 83-salongi. Ahhaa, selge, välistame Tatra... Demento:)
See auto on ilmselt pärit üheksakümnendatest? Toona ei saanud iga tootja enesele sihukest "kõva koorega" convertible' t lubada. Küsitav auto näikse olevat suht matsakas sportlik liikur, mitte mingi üli-sportauto. Eelpool mainitu kombineerituna eesmiste kolmnurkakendega ja justkui Jaapanile viitavate küljepeeglitega... Ma ei tea, tõesti ei tea. Veits nagu meenutaks Alfa mistaoligi... ZX-i? Kas Zagato käsi on taas mängus?
Vabandan, kuid olgugi, et väga hea ja huvitav auto on mõistatamiseks olemas, kuid kuna ei õnnestunud seda google-kindlaks teha, siis annan pildi esitamise õiguse seekord edasi.
kui mina oleksin Pininfarina , siis ma teeksin sellise apraadi Cisitalia 202 auks alles mõne aasta pärast (esimene ja tagumine "võre" ja küljeovaalid on enamvähem 1:1-le)
aga kuna ma Pininfarina ei ole, siis ma ei tea, kes selle tegi (äkki plaanib keegi kuskil Cisitalia taaselustada?)
Ai kurrrja! Minu järele oodati. Ma arvasin, et need kaks viimast pilti käisid kokku, et ts demos lihtsalt derivaati. Vabandan, et mängu pidurdasin. Palun visake uus pilt, olen oma " kastist" praega eemal.
No näed siis, ei olnudki väga keeruline.
Nii ta on. Singer Vogue uuemas variandis oli vist siin juba olnud ka kuskil, aga vanemas variandis mitte.
Uue pildi õigus be-em-wee-l.
Makaronimaa... nigu oleks Pininfarina, a nigu pole ka. Tuttavad jooned, samas tänapäevase Pininfarina jaoks liig mänguline, isegi veiderdav. Rahva-autole viitamine annab aimu ilmselt mootorikatte alusest. Mis seal on, miski Audidelt-Volkaritelt pärit W, või lausa See pikk W?
Ma kasutan väga hea meelega õigust vaikida, sest püüan olla oma maamajas, kus puudub elementaarne tsivilisatsioon- nii palju kui võimalik. Naudin seda vaikust, puutööd ja ahjusoojust täiega.
Aga pilti varjama eriti ei hakka.