jap, õige vastus! Tegu siis Ecuadoris kokku pandud Opel Kadettiga millele huvitavam kuju antud. Nii, et Võldas oli päris lähedal aga uut pilti siis ootame Mayby babylt
jah aga eks see on rohkem nagu enda südametunnistuse asi, et kas spikerdada ja siis siin end võõraste teadmistega ehtida või mitte.
Ma pole jupp aega viitsinud enam pilte "guugli kindlaks" tuunida ja olen lähenenud asjale usalduse printsiibist lähtuvalt. Ei ole Meil ju siin mingeid auhindu ega rahvusvahelist kuulsust mida jahtida, mäng käib mängu rõõmu pärast!
Paistab, et "maybe baby"-sid on mitu.
Kuna ei ole selge, et kas see on sama tegelane (siin kohal soovitaks ennast registreerida), siis antud pilti avalikustama ei hakka.
Lisaks, et järelturu veljest pildi arvamiseks panek ei ole seotud selle mängu ideega.
Ja kommentaar siin ülal mainitule.
Suurem osa nendest kes siin "mälumängu" mängivad, Google Image searchi ei kasuta, mängu point kaob ära, need kes seda aga teevad...
No ju siis saavad nemad selle mängu ideest natuke teisiti aru kui mõned teised siin nuputajad.
Sind on võimalik seostada pildipanejaga, äraarvajaga mitte, vähemalt kiirete lahendustega mitte. Kapo abi ei hakka me paluma, pealegi Erkki ütles mu mõtte juba välja: arvame ikka autosid.
Te olete ajutiselt blokeeritud ning Teie postitatud sõnumid ei muutu enne moderaatori poolt ülevaatamist nähtavaks!
Minu poolt tehtud viimane postitus oli 15.57 30.06 2013.
Kas on miskit kuskil sassis? Siit raalist vaevalt teisi postitajaid on peale sisseregistreeritud Be_Em_Wee ja registreerimata be-em-wee.
To: "be_em_wee" IP oli blokitud läbustamise pärast.
Kas nüüd keegi kasutas konkreetset masinat või oli see nö juhuslik IP valik, hetkel ei oska öelda.
Praegu blokk maas ja eks me hoiame silma peal kui keegi uuesti sama IP alt läbustama peaks hakkama.
Kuna speedf... oli oma vastusega kõige lähemal ;) siis anname talle õiguse uue pildi panemiseks.
See kast oli Dornier Delta II (konkreetne eksemplar muuseas elektrimootoriga).
Vabandust, mul tegelikult ei olnud plaanis pildi õigusele pretendeerida, kuna pole miskit praeguse hetke seisuga. Arvan, et sa alfa võid ise uue panna, sest vastajaks olid ikkagi sina ma niisama torkisin vahele.
Nii...
Mark ja mudel siin foorumis küll olnud, aga uuemas kuues.
Tagant ei saa ka näidata, sest siis (arvan) suht kerge tuletada, et mis ja kus jne...
Ja Corvette ei ole :)
Vihjeks, et see auto on siit mängust korra vähemalt läbikäinud ja tõesti tegu pole just teab mis levinud autoga. Plaaniti valmistada 15 autot aga valmis jõuti teha kõigest 5, ning neist kaks on väljas ühes muuseumis, milles ka see konkreetne pilt tehtud on.
Ütlen vihjeks, et kui küsida selle auto tootjamaa autotööstuse kohta, siis 99% inimesi ütleksid, et seal maal polegi autosid toodetud, kuid siinsed pildimängust osavõtjas nimetaksid kohe justnimelt selle auto nime :)
Nädal möödas ja vastust ei kuskil!
Vihje voor nr.3 : Kontinentaalses mõttes on auto ehitatud Euroopas aga see riik pole tänaseni EU liige. Ja et, seda riiki külastada on mõistlik seda Meil teha laevaga, kuid saab ka maad mööda kohale sõita.
PS. Googeldades ei leidnud ma ühtki pilti sellest autost mis näitaks interjööri.
Just nimelt, tegu siis Norrakate Trolliga. Kui piltidelt tundub, et see auto on eht trolli kombel selline küürakas kökats siis reaalselt kõrval seistes on tegu hämmastavalt sümpaatse autoga!
Ja nii see õige vastus sealt tasapisi tahab tulla :)
Mina tahtsin järgmiseks vihjeks öelda, et kõik uus on hästi unustatud vana.
Ja taga oli neid rattaid tõesti 4 asja pärast.
kui ma nüüd väga ei eksi, siis oli tegu hübriidautoga (?), millel polnud mingit pistmist ei Italdesigniga ega ka ühegi autotootjaga...
aga vot ei meenu, kes või mis selle concepti valmis ehitas või kes mis autodelt juppe maha keeras (mingi frankensteini monstrumi laadne asi see igatahes oli)
pool fordi, natuke metalli ja plastikut, 12 akut (500kg) pagassis, vapper 15kW elektrimootor ning 13kW õhkjahutusega bensiinimootor andsid kaaluks natuke üle 1,5 tonni ja kiirenduseks tervelt minuti 0-60 -ni bensiinimootori toel tunduvalt üle minuti, elektrimootoriga 36,4 sek ja kombineerituna uskumatuna näiva 126 sekundit ... aga selle eest tarbis ca 3,5 liitrit 100-le
Briggs and Straton selle ehitas ning hybrid concept pandi selle nimeks
Ma ei tea, mis see on. Aga kui sellelt eemaldada "nemetskimi bukvami" kirjed ja asendada Fiat-tüüpi sõidukile iseloomulikud tuled ZAZ-tüüpi sõiduki omadega- võiks selle vabalt Järva-Jaani viia kui Nõukogude inimese auto. Ükski koer ka ei hauguks. :)
See ikka päris seeriatoodangu auto ja ise tegemisest pole juttugi. Seda autot loetakse üheks esimestest laugpära keretüübi esindajaks, ning eriliseks teeb selle auto veel tema vedrustus, nimelt on kasutusel kõigil ratastel lehtvedrud, taga siis vastavalt sõltuv talasild ja ees sõltumatuna õõtshark ja üks vedru leht kummagile rattale.
Ja ega nüüdki kaua läinud, kui pilti nägin, ca viis minutit :P Kuigi varem näinud polnud. Mikromootoriga Mitsubishi on see: http://car-pricenet.com/cars/view/1590
Peab tunnistama, et ma ise selle väikese mersu täisnime teadnudki aga Mitsubishi märk seal tõepoolest ees oli.
Ma lihtsalt teen reisides tundmatutest või huvitavatest autodest pilti vahel :)