Kiiruga ei oskagi kohe kõike näha. See on ju TVR Tasmin`i või mingi selle edasiarenduse (à la 350i, 420 SEAC) nina. Eks TVR üritas midagi Reliant Scimitar`i laadset asjandust teha, aga eks siis äkilisema mootoriga
Meenutab katlaselt seda nn. Seanina Citroen`i bussi mis baseerus 2CV`l kuuekümnendatest, äkki on see selle nn. moodne variant? Tänapäeval on ju hirmsasti moes autode reinterpretatsioonid ehk vana uues kuues. Pakuks: Citroeni ideebussike. Targemad oskavad kindlasti rohkem öelda.
Olgugi, et näeb välja nagu kaheksakümnendate keskpaiga ideeauto, on siiski tegu aastaga 2008. Kasutusel nii hübriidajam kui päikesepaneelid. Tootmisest esialgu ei räägita :)
Kui see oleks kaheksakümnendatest siis pakuks, et tegu võiks olla näiteks IADi conceptiga. Aga kui see on nii värske, siis peaks see olema mingi "arengumaa" päritoluga, et sellise hilinemisega sarnasesse disainikeelde jõuda. Puusalt pimedusse tulistades Tata?
Sebring/Avenger on teist masti asjad aga tegu siis jah Mitsu Eclipsi või ehk siis mõne tema derivaadiga nagu Plymouth Laser ja Eagle Talon.
erkkilt palun uut!
Sebring/Avenger küll jah rohkem Galandi põhjalt, aga samas on nii Eclipse/Talon/Laser ka enam-vähem sama põhja ja muuga.
Küll pidasin silmas sisu, see on neil ainult detailides erinev ja selle nurga alt polnud kindel, kas tegemist ühe või teise variandiga ilma netis otsimata.
Vot nii. :)
Aga asjast ka.
Siin juures siis uus pilt mõistatamiseks.
Tegemist väga kuulsa disaini firma tõlgendusega tollaegsetest katsetustest erinevate jõuallikatega eksperimenteerimise ajastust.
Disaini firma siitpoolt lompi ja tellijaks suur kontsern teiseltpoolt lompi.
Vihjeid. Mees, kes selle prototüübi kujustas, oli tegev ka ühe hästituntud ja seeriatootmises olnud aerodünaamilise auto loomise juures. Too mark on aga nüüdseks tegevuse lõpetanud. Pildiloleva auto mark on aga Eestis tugevasti haibitud, et mitte öelda ülehaibitud :P
Krt, nüüd ma olen segaduses, süvenedes teemasse, leidsin selle: http://www.maybach.de/stromlinie.htm
Tundub, et hoopis Maybach SW 35, kere toodetud firma Spohn poolt aastal 1935
Loo moraal: ei tasu huupi pakkuda
Neid on aastatel 1955-1958 kokku tehtud 66 kuni 71 tükki, olenevalt allikast. Auto looja on ka varem maastureid konstrueerinud, kuid alles see oli esimene mis kandis ametlikult tema nime. Järgnevad tulid juba palju hiljem.
Vahepeal tuleb tunne, et nüüd on kõik, mälu on lihtsalt täis saanud ja mingi osa varasemaid andmeid on julmalt maha kustutatud. Ma kardan seda päeva mil aju see osa mis tegeles saapa paelte sõlmimiseks vajaliku oskuse säilitamisega ,on asendatud infoga või kasutu faktiga mõne auto kohta :)
Aga peale pikka pungestamist tuli meelde-Porsche Jagdwagen
Sorry, mälu pani väikse vingerpussi, õige on Porsche 597 Jagdwagen; 957 on ju Cayenne. Peaks vist jah rohkem saapapaelte ja lukkude-nööpide peale mõtlema, Alzheimer läheneb! http://en.wikipedia.org/wiki/Porsche_597
Udu oli lähedal ja Vasja vastas ära.
Umbes 50% ulatuses oligi tegu taas toodetud Lotus Elaniga, mida siis oldi tugevasti kaasajastatud, Fordi mootorid, muudetud vedrustus, oluliselt luksuslikum varustus ja muudetud kere disain. Pildil olev MKII seeria auto on näiteks ilustatud Golf II tagumiste tuledega :)
1926 sai meite riigivanem enesele istumise alla sama marki auto, hinnaks oli sellel raamatupidamise järgi 1,15 milj marka. Hästi elasid...
Tegu oli lahtine 6-istmeline Horch 33/80-ga.
Küsitav aga peaks olema Horch 930.
PS Kas too eelmainitud 33/80 mitte "viljastavates tingimustes" traktoriks ümber ei sündinud? Kuskilt on silma-kõrva jäänud nagu. Oskab keegi kommentaarida?
Võldaselt õige vastus. Kokku tehti selliseid 6 autot ja seda esitiivas asunud kraanikaussi mõtlesin esimese vihjena kasutada, et ikka juhe kokku ajada aga näeh, polnud tarviski :)
Goliath gp700 sport ja see on vist kaks korda siit mängust läbi käinud :)
See otsing siin foorumis ei toimeta just väga edukalt, ma ei suutnud tuvastada mis lehekülgedel need olid, aga ma olen siiski üpris kindel, et see on siit läbi käinud
Nii ta on! Sorry, pole kõiki lehekülgi läbi sirvinud läbi sirvinud. Aga nii võivad ju varsti autod maailmast otsa saada, vähemalt need eksootilisemad... Ei hakka ju 123st Mersut üles panema...
Üritan järgmine kord paremini esineda
123 Mersust võib fragmendi panna. Tõsi küll, siin arvatakse ka need loetud minutitega ära, oma kogemus :(
Kas seltsimees Vasja regada ei tahaks? Kole tüütu on kogu aeg uurida kas sellel regamata tüübil ikka on pildipanekuõigus.
Ei kumbki nimetatutest. Antud loominguliselt kollektiivilt ei olnud kuni viimase ajani ühtki seeriaviisiliselt toodetavat autot ette näidata, ainult erinevad prototüüpid aga viimased viis-kuus aastat toodetakse ühte teist nende poolt välja töötatud masinat kahes või kolmes kohas lausa. Tootmis maht on küll marginaalne, paar autot aastas.
Pime kana leiab ka tera. Suur üllatus minu jaoks. Arvasin, et Laura oli neil ainuke käeharjutus enne Kombatit. Nüüd uurides selgus, et päris mitmeid projekte mahub sinna vahele. Uus pilt ka!