Vaba teema

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

COVID-19

-
14:22 23.11.2021
See on sinu võimuses komme kustutada ja jätta vastamata küsimustele, mis sulle ei meeldi või millele sa ei oska vastata. Ehk tahavad ka teised õiget vastust teada, aga las jäädagi see saladuseks. Igatahes ajalehejutust mingit selgitust välja ei loe.
Deus
15:17 23.11.2021
Poole tunni jooksul tuli isikustatud pimedat raevu ainult klaviatuuri pealt aga mitte ühtegi vastust. Kui kaev on kuiv, siis on ta kuiv ja pole tõesti midagi võtta. Tuletagem meelde kekskooli matemaatika tundi, eriti tõenäosuse arvutamist, ja siis loeme kõik ilusti läbi, mida siin juba kirjutatud on:

---

Marko 23:48 26.10.2021
Vaba teema » COVID-19 » Re: COVID-19
Kui kõik vabadusvõitlejad saaksid lõpuks aru, et küsimus on nakatumise tõenäosuse vähendamiseks, saaks ehk asja kontrolli alla. Mitte reptiilide kontrolli alla, aga ahelad katkestatud. Võidu väljakul Koitu esitada on tore, aga kahjulik...

---

Kui ikka ei saa aru sellest, siis seletan jupikaupa

Kõik karantiini, ei mingit eritust - esimene samm
Hakkame testima - lubame sisse ainult neg testid ehk tõenäosus, et ta ka salaja kandja on, on väike kuid mitte olematu AGA positiivne testi omanik ukselt tagasi, sest tema on 100% edasikandja.
Lubame sisse vaktsineeritud, suure tõenäosusega pole edasikandjad ja kui peaks kelletki saama midagi külge, siis ei jää haigeks või väga vähesel hulgal satub intensiivi vs mittevaktsineeritud
Negatiivne test enam ei kehti - elimineerime teise punkt tõenäosused, mille veel omakorda läbi lasime enne.

See on täielikult korduspostitus nii siit samast teemast kui ka sealt artiklist.
Kordan veelkord, kõik meetmed on suitsu laiali kandumise tõenäosuse vähendamine järk järgult. Kõik on tehtud meil enam-vähem väga liberaalselt ja pehmelt aga ikka ollakse rahulolematud.
-
15:51 23.11.2021
Sa pead selle pimeda raevu külvajaks mind? Kui nii, siis taasta mu postitused ja las teised ka loevad seda "raevu". Aga nagunii sa seda ei tee, sest nõrkadel on kombeks endast tugevamaid igal võimalusel halvustada.
Deus
15:58 23.11.2021
möödaminnes
11:33 24.11.2021
"Lamemaalaste" ja "ümarmaalaste" poleemika. :)

Lisatud pilt eri vakside kõrvalmõjudest. Pidi ametlik olema, ise pole kontrollinud.

Üks ütleb "Vaat, aasaga selline jubedus! Ma ju räägin!"
Teine vastab "Ega sinna VAER-si iga üks saadab, mida tahab!"

Probleem on selles, et usaldusväärsed infod ei ole. Killuke seal, killuke siin...

Aga kuhu suurisad kihutavad, aru ei saa.
Kässar
15:37 24.11.2021
Rõõmustav uudis kõigile vaksiusulistele - paljud arstid enam vaktsineerimata inimesi ravile ei võta.

Näide ühest sellisest juhtumist:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=7377049202321335&
;set=p.7377049202321335&type=3

k2rsss
15:46 24.11.2021
Pealkiri on eksitav, sest kõik see on teada juba ammu, aga on lihtsalt hea lühikokkuvõte eesti keeles sellest, mida võiks teada nii vaktsineerimise kui läbipõdemise kasuks otsustaja, kuna ägeda haiguse kõrval on teine suur risk just üsna salakaval pikk haigus.

https://forte.delfi.ee/artikkel/95214681/pika-covidi-pohjuse
d-hakkavad-tasapisi-selguma

Kes viitsib lugeda pikemalt, võib visata pilgu peale ka ühele veidi varasemale artiklile, kus on toodud võrreldavaid näiteid ka teiste viirustega.

https://forte.delfi.ee/artikkel/95079457/mis-haigustest-inim
kehasse-maha-jaab-mida-teame-covid-19-pikematest-mojudest-as
jatundja-selgitab

Parim soovitus endiselt on kaitsta ennast: mitte, et koroona lõpuks ikka kätte ei saaks, vaid et nakatumine toimuks võimalikult vähese hulga viirustega ning immuunsüsteemil oleks aega reageerida adekvaatselt (mitte kiirustades). See kehtib peaaegu kõigi nakkuste puhul.

PS: need pole mitte propagandaartiklid (küll vist propa eesmärgil avaldatud:), kuid räägitakse pigem teadusest, mitte ei kiideta valitsuse läbikukkunud poliitikat.
Deus
15:50 24.11.2021
Kässar, rõõmustavat pole siin mitte midagi. Ravi peavad saama kõik, olgu nad siis kasvõi radioaktiivsed. Austria keeraski nüüd kergelt üle võlli ära. Ma saan veel Hispaania lukus olemisest aru tol ajal, kui vaktsiine ei olnud aga praegu, olukorras, kus neil parem seis on, kui meil, päris nii üle keerata on ka natukene imelik.
Hea on ikka meil siin Eestis elada, kus asja ikka veel normaalselt peaaegu kainelt suhtutakse igasuguste piirangute peale väänamisega.
Kässar
16:02 24.11.2021
https://tervis.postimees.ee/7393215/tanavune-surmade-arv-ule
tab-moodunud-aasta-oma#_ga=2.8842165.1684932396.1637761942-1
157355807.1580232804

Postimees tunnistab, et sel aastal on miskipärast suremus ootamatult suur. Vaat et 3000 lisasurma võib tulla, mida ma olen ka varem ise ennustanud. Süüdi loomulikult kuum suvi ja delta tüvi.
Keegi veel mäletab muinasjuttu, kuidas viirusepoisid pidid ajas küll nakkavamaks muutuma, aga samas vähem ohtlikumaks tervisele.
Tundub, et oli järjekordne muinasjutt.

Ega siin teha pole muud, kui oodata aga uusi ilusaid muinasjutte, mida tuleb nagu vändrast saelaudu.

Deus
16:57 24.11.2021
Ma ei saa aru, miks sa muinasjutt panid sinna enda teksti, muidu oli täitsa loetav isegi. Sa oled miski Nostradamus ja ütlesid viiruse ilmnemisel kohe, et tuleb delta tüvi ja nakkab rohkem ja pehmemaks ei muutu ning tapab samas hoos edasi?

Muudetud 24.11.21 16:58

möödaminnes
21:49 24.11.2021
To: Kässar
Need delfid ja postimehed niigi tulevad uksest ja aknast.
Proovi statistikaametis surfata. Ikka "parem kui seks" delfi-ga. :)

Surevus kõrgem. Natukene. Põhjuseks paneme korona+paanika+ülekoormatud haiglad. Võimalik, et piisaks ühest suva punktist nendest kolmest.

"Delfipaanikat" pole vaja.
Deus
13:09 25.11.2021
k2rsss
18:36 25.11.2021
Kui Delfi statistika ei sobi...
Probleem on pigem selles, et minagi tunnen neist vähem kui poolte riikide meditsiinisüsteeme (kus töötavad endised kolleegid-kursakaaslased ja seetõttu kuulnud veidi ka nende "köögipoole" voorustest-puudustest) ja vast oskan ka seletada sealt mõnda üksikut kõrvalekallet. Kahtlen, kui paljud seda faktipõhiselt üldse tõlgendada suudavad, aga kui info on olemas, saab alati juurde õppida ja enda analüüsioskust edasi arendada.
vanames
18:56 25.11.2021
Lihtsalt kiretu fakt, üleeile viidi tuttav 74 aastane vanainimene haiglasse ja praegu on ikka üsna kehvas seisundis.
Tema oli juba 2 doosi vaktsiini saanud. Väljas peaaegu ei käinudki, süüa ja vajaliku tõi sotsiaaltöötaja (praeguse seisuga negatiivne) . Vanainimene on väga puhtushoidev ja korrektne, kodust väljudes oli alati isegi tänaval maskis.
Niiet miski ei aita, leiab see koroona su ka üksikul saarel üles.
Marko
20:57 25.11.2021
Kuimitu korda peab siia kirjutama, et me saame vähendada tõenäosust haigestuda või surra kui me käitume nii, nagu vaja ja soovitavalt vaktsineerime?
qp
21:57 25.11.2021
Millest see paanika jaanika? Inimesed surid ka varem oma haigustesse ja keegi ei loendanud neid surmasid. Nüüd on justkui kõik koroonast surmani halvatud... Minul ja mu naise suguvõsa pea kõik nüüdseks c19 läbi põdenud. Isegi meie toakass. Kõik terved nüüdseks juba aasta ja rohkem pole keegi põdenud ega ää surnud. Suhtlen klientidega ja nemad korrutavad täpselt sama juttu. kaks päeva kerget palavikku ja kõik. Ma lasen ennast pigem vaktsineerida kärntõve või koolera vastu mitte aga covid 19 vastu. Mida see mulle annab? Et keegi saaks lihtsalt ristikese tabelisse panna? On kuulda juba, et süstimise sunduslikuks tegemiseks olla kellelegi hästi makstud.
Marko
22:08 25.11.2021
On kuulda juba, et süstimise sunduslikuks tegemiseks olla kellelegi hästi makstud.

Kas selle peaks argumendina arvele võtma?
qp
22:41 25.11.2021
Vot ei tea, ise kehitan õlgu selle peale, et miks peaks keegi nii tegema? Info tuli ühelt populaarse erakonna liikmelt. Eks igaüks vastutab ise oma tegudega. Ära juba hakkab tüütama päev läbi kestvad uudised Covidi hetkesituatsioonidest...
Marko
23:04 25.11.2021
Kas keegi on siin üritanud endale teadvustada, et ehk ongi konkreetne viirus ainult natuke nakkavam, natuke paremini leviv ja natuke vähem sooja ilma kartev? Ehk on enamus riikide valitsustes olemas inimesed, kes suudavad selle läbi korrutada ja mõista, mis toimub?
Kässar
23:26 25.11.2021
"Millest see paanika jaanika?"

Et survestada kõiki nõela otsa hüppama ja pidevalt testima. Meditsiinisüsteemist on saanud suur rahamasin, kuhu kaob miljardeid , kuid ei suuda ravida 500 inimest haiglas. Muud midagi.

Nüüd asjast niipalju, et ohtlikuks võib kujuneda misiganes hingamisteede ärritus, kasvõi näiteks nohu, kui see läheb üle kopsupõletikuks ning õigel ajal jaole ei saada. Siis võib halvimal juhul olla tagajärjeks ka surm või siis karmid jäädavad tüsistused. Samas, ei midagi uut siin maailmas. Miljonid inimesed ja ligemale miljon alla 5 aastast last surevad aastas kopsupõletikku. Koroona on vaid uus tegija lugematus hulgas pahalaste seas, kes võib samuti kopsupõletikku tekitada. Muud midagi. Leppigem paratamatusega ja ärgem põdegem asjade pärast, mida me muuta ei saa.
qp
23:45 25.11.2021
Keegi advokaat julgeb peavoolule vastu astuda?

Edit by Deus: telegrammi lingid on siin keelatud.

Muudetud 26.11.21 08:44

Deus
08:50 26.11.2021
Jälle oma kopsupõletikuga... Küll levib nohu kopsupõletikuks, küll südamelihasepõletik... Lisaks võib ka kopsupõletikku tekitada metalli tolm töökojas ja õietolm õues ja lendlev surnud naha kude toas! Palun saa nüüd üks kord oma kinnisideest lahti, sa kõlad nagu see vend, kes sai küünalde vahetusega auto mootori puterdusest lahti ja nüüd kuulutab seda võitu kui absoluutset tõde kõikide lonkavate mootorite juures, et tuleb näiteks ainult NGK kindla mudeli küünalt kasutada, isegi diisli peal!
v6sa
09:00 26.11.2021
Ehk kui keegi, siis Kässar propageerib siin inimkonna vähendamist drastiliste meetmetega: elama jäävad tugevad ja ülejäänud surevad maha.

Ehk kes meist vandenõuteoreetik on:)

Tema postituse viimane lause on ikka labane vale. Just igaüks ise saabki muuta seda, kas ta nakatub. Mitte valitsus oma ukaaside ega TA oma järelvalvega.

Vanamehe arusaamatust vanainimese nakatumise kohta ehk aitab selgitada üks tähelepanek veterinaaride töömaalt:

oli ühel toredal vanaproual üks armas emane kiisu, kes alailma poegis. Väidetavalt suisa tubane loom ja täitsa kontrolli all, aga alailma jäi "pühast vaimust" tiineks. Ühe järjekordse pesakonna järel hakkas kassikesel aga sedapalju paha, et vanaproua oma tuttava veterinaari koju kutsus. Astub tohter tuppa ja näeb: aknalaual peesitab mõnus kõutsirajakas. Astub sellele ligi ja tuvastab, et täiesti munadega loom. Üsna elav pealegi.

Teatab siis oma tähelepanekust ka vanaprouale, kes südamepõhjani solvununa teatab: "Mida te õige mõtlete! Ta on ju Miisu vend!!!!"...

Ehk ülekantuna COVIDi konteksti: ei tõend ega mask ei TAGA viirusest pääsemist. Kes on vastuvõtlik, see saadakse kiiremini kätte. Kas tuli viirus mõne pakendi seljas, mille näperdamise järel vanainimene pesemata kätega nina nokkima asus või astus ta koduuksest väljudes värskelt põdenu tatipilve - me ei saa seda ilmselt kunagi teada. Et sotsiaaltöötaja oli vaktsineeritud, on muidugi hea. Aga kas ta võis olla asümptomaatiline põdeja (ka meil on siin lõimes mitmed kiidelnud sellega, et nad ei tundnudki põdemist), ei tee enam keegi tagantjärele kindlaks. Jutu järgi võib uskuda, et ta vastutustundliku inimesena haigena vanainimest ei külastanud.

Samas vanainimese seisukohast vahet enam ei ole. Jääb üle vaid loota, et ta põdemine saab olema kerge. Ja kui tuleb minna, siis see oleks valutu...
k2rsss
15:20 26.11.2021
Hea näide Delfi paanikaõhutamisest - pealkiri on ambitsioonikas, aga isegi eile avaldati sisulist infot Botswana tüve kohta rohkem kui siin.
https://forte.delfi.ee/artikkel/95238709/botswana-ohtlik-kor
oonatuvi-on-tiheda-uurimise-all-mida-on-juba-valja-selgitatu
d

Siin räägib aga arst asjast. Lugege hoolega just sümptomite, tüsistuste jms kohta. Selliseid artikleid lugedes tasuks mitte joosta kohe süstla otsa, vaid mõelda oma peas läbi enda alternatiivsed võimalused vaktsineerimisele. Milliseid või kas üldse neid on ja kuidas need võimalused paranevad või halvenevad olukorra muutudes (sest "viimasel hetkel" vaktsineerimine ei toimi, kuna vaktsiin ei täida oma eesmärki kohe peale süstimist).
https://tervispluss.delfi.ee/artikkel/95226181/perearst-hoia
tab-gripp-on-liikvel-tegu-on-raske-haigusega-see-ei-ole-liht
salt-nohu-ja-koha-kuidas-end-kaitsta

Järgmine artikkel illustreerib hästi, kui haiged peast on üks osa neist inimestest, kellel reaalne elu muinasjuttudega päris sassi on läinud. Kui palju seda vihkamiskultuuri taluma peaks, kui palju andma sellise vigastusega inimestele õigusi esitada oma hallutsinatsioone avalikus ruumis?
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/95205923/vaktsiinivastase
d-pommitasid-leelo-tungalt-ahvardustega-praegu-on-ohutunne-k
ui-vaatad-mis-umberringi-toimub

Üks tõenäolisemaid vandenõuteooriaid on hoopis see, et iinlased tegid midagi ja teevad jätkuvalt (iga "mutatsiooni" saab ju lasta pudelist suvalises maailmanurgas soovitud ajal ja nende mutatsioonide tegemine pole keerulisem vaktsiinide tegemisest) ja Lääne ühiskond üritab vaktsineerimisega päästa mida päästa annab, kuid tänasel poliitkorrektsuse ajastul ei ole ka lubatud näidata näpuga otse tegija suunas, kuna me kõik sõltume neist majanduslikult. See muidugi ei tähenda, et selle "päästmise" käigus ei võiks ka ise punuda skeeme ja üritada rikastuda pumba juures olijail, aga vaadates globaalset pilti "follow the money" nurga alt võidab siin keegi suurusjärgu võrra rohkem kui mingid vaktsiinitootjad.

# Minul ja mu naise suguvõsa pea kõik nüüdseks c19 läbi põdenud. Isegi meie
# toakass. Kõik terved nüüdseks juba aasta ja rohkem pole keegi põdenud ega
# ää surnud. Suhtlen klientidega ja nemad korrutavad täpselt sama juttu. kaks
# päeva kerget palavikku ja kõik

Kutsume järgmiseks pillkeitsi või kükametsamaali oma suguvõsast ja klientidest rääkima? Minu suguvõsas on olnud matuseid juba liiga palju ja varasemalt täiesti terved inimesed. Lisaks need, kelle kopsud on nüüdseks sidekoestunud, võhma pole ja kellele keskmise pikkusega eluiga prognoosida on mõttetu. Paljud häbenevad ja küsivad otse minult mu tausta tõttu, et mida saaks veel teha, et kuidagigi taastuks - isegi nende isa-ema ei tea, kui hull on asi tegelikult. Kas Sinu arvamus sellest, kui kergelt Sinu suguvõsa/tutvusringkond/kiisu põdesid, kaalub üles kellegi teise elu või järelejäänud elu pikkuse, et sellest oleks eetiline teha mingeid järeldusi näiteks piirangute osas (mask, distants, ruumide täituvuse piirangud jne)?

Koroona üks väheseid positiivseid pooli on just see, et ma olen kustutanud kontaktidest-sõbralistidest jm suure hulga isekaid inimesi, kellega ma selles elus rohkem kokku puutuda ei taha. Selleks, et suhtuda lugupidavalt haavatavamate inimeste õigusesse elada, ei pea olema üldse vaktsineeritud või isegi uskuma koroonasse, sest rumaluse vastu on rohtu. Egoismi ja sita iseloomu vastu ei ole.
Kässar
15:49 26.11.2021
Mask ei kaitse isegi bakterite eest, ammugi siis viiruste eest.
Sotsiaalne distants ei hoia ära aerosoolse viiruse levikut. Aerosool ei seisa õhus ühe koha peal paigal, vaid levib üle kogu ruumi laiali.

Minupärast kandke maski ja hoidke distantsi ning vaktsineerige, te olete siis ju kaitstud. Ärge aga suruge seda teistele peale, kes seda ei taha. Mul tekitab see stressi, kui keegi tahab mulle maski pähe suruda ja sunnib vaktsineerima. Mul vererõhk kõrgeneb ja veresoonkond ja süda saavad kahjustatud. Teie olete siis ju isekad, kui põhjustate oma nõuetega inimesele stressi, mille tagajärjeks on infarktid ja insuldid.
Kes kardab, palun väga, kandke maski ja vaktsineerige ning minu pärast kavõi lukustage ennast majja ning tellige toit koju. Mul pole selle vastu mitte midagi. Õhk saabki puhtamaks hüpohondrikutest.

Deus
16:34 26.11.2021
Ikka surun peale, nahhui sa pead mul kukil passima kogu aeg, ei oska normaalset distantsi hoia ja üldse, mida sa tatistad ja aevastad mu suunas, kui kodus ei oska tõbine olla, siis tulebki väljas maski kanda!
Marko
17:04 26.11.2021
Blokeeritud mati1222 kirjutas:
"Kui nii kaitstud, mida siis karta. Vähe paranoiliseks ei lähe see asi juba?"
Kas on NIIIIIII keeruline mõista, et me tegeleme tõenäosuse vähendamisega?
Mu eileõhtustele postitustele on miinuseid laotud, irw, ühtegi argumenti, mis vääriks vastamist, paraku näha ei ole. Milleks tühja vihelda?

Soomlased on vandenõuteoreetikutest kena kirjatüki üllitanud.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/814f64aa-4035-444c-a375-
5551fc0ac6ce

Muudetud 26.11.21 17:11

Keegi kuskilt 123
17:42 26.11.2021
Jälle ei saa aru;

Mittevaktsineerituid püütakse veenda, et vaktsiin toimib hästi, et nad läheksid ja vaktsineerivad ennast.

Samal ajal tegeletakse vaktsineeritute veenmisega, et vaktsiin ei toimi nii hästi, et nad läheksid ja teeksid tõhustusdoosi.

???
Kässar
17:56 26.11.2021
Istu kodus , Deus. Sa ju nagunii arvutiga tööd teed. Nahhui sul vaja ringi konnata igal pool, kui viirusi ja baktereid kardad, nagu viimane hüpohondrik. Telli toit koju ja kogu lugu.

Deus
18:04 26.11.2021
Kartmisest on asi kaugel, süüa teen ma üldse ise ja läbi ajaloo on ikkagi pidalitõbised olnud isoleeritud ja tõrjutud, mitte terved inimesed. Oled haige, kaotad olulise osa oma õigustest automaatselt.
Keegi kuskilt 123
19:13 26.11.2021
Jälle ei saa aru;

Mittevaktsineerituid püütakse veenda, et vaktsiin toimib hästi, et nad läheksid ja vaktsineeriksid ennast.

Samal ajal tegeletakse vaktsineeritute veenmisega, et vaktsiin ei toimi nii hästi, et nad läheksid ja teeksid tõhustusdoosi.

???
Kässar
19:24 26.11.2021
Ära keeruta siin midagi, sa kardad baktereid ja viiruseid. Seetõttu oleks kasulikum toas istuda ja tellida omale produktid koju. Arvutiga saad tööd tehtud kodust küll.
Marko
19:43 26.11.2021
Keegi kuskilt, millest sa aru ei saa? Vaktsiinid on kiirkorras tehtud, ei anna eluaegset kaitset, vajavad uuendamist, Samamoodi nagu läbipõdenu võib uuesti haigestuda on ka vaxitutega.

Kässar, ole parem vait lihtsalt! Siin pole küll otsesõnu keelatud isiklikud ründavad kommentaarid, aga netiketiga on need räigelt vastuolus.
Deus
19:46 26.11.2021
Vaata kässar, ma hakkan nüüd perse minema, sa võiks liituda ja mu ees teed juhatada aga kuna ma pean natukene poliitiliselt korrektne siin olema, siis ütlen, et kommenteerimise keeld mõneks ajaks.
K2rsss
20:04 26.11.2021
Kässar, hoiab ära, aga mitte 100%. Isegi kondoom ei hoia rasedust ära 100%, kuigi keegi ei kahtlusta, et ükski spermatozoid sellest materjalist läbi läheks - inimesed ei oska seda kasutada ja mõnikord läheb ka katki. Palun hari end enne järjekordse verbaalse okse laiali laotamist. Ka aerosoolina levivad viirused ei ole ega levi nii nagu suits. Oluline pole mitte hoida ära nakkust, vaid hoida ära fataalne haigestumine. Selleks on oluline pidada kinni mitte iga viimane viirus, vaid näkku köhides tulev nii suur hulk viirusi, mille koguhulgaga organism toime ei tuleks. Seda sama teevad ka vaktsiinid - võidavad viiruskoormuse vähendamisega immuunsüsteemi jaoks väga vajalikku lisaaega.

Sellise egoistliku suhtumise propageerijad, kes pole valmis panustama solidaarselt raske haigestumise tõenäosuste vähendamisse, ei peaks tõesti saama kasutada solidaarse tervisekindlustuse hüvesid (jutt käib riskikäitumisest, see kas vaktsineeritud või vaktsineerimata, ei puutu asjasse). Ootan huviga esimest kohtukeissi, kus pahatahtlik levitaja kellegi "hukkamise" eest reaalse vangistusega lõpetab, kuna seda on teatud juhtudel väga lihtne tõendada ja panna vastutama üks konkreetne inimene. Umbes nagu autoavarii puhulgi, et kindlustus lahendab standardjuhud, aga kui keegi on seisukohal, et ta on saanud rohkem kahju, kui tavakindlustus korvab (nt kellegi elu, saamata jäänud tulud jne), annab asja kohtusse ja tavaliselt (tõenditest olenevalt) ka võidab. Neist juhtumitest on ka siin foorumis juttu olnud. Seadusele allumatuse tulemusena kellegi nakatamine, mille tulemusel keegi sureb või jäävad püsivad kahjustused, on 1:1 võrreldav olukord ja kohtutes väga palju kordi juba läbi mängitud.

Muudetud 26.11.21 23:39

möödaminnes
23:31 26.11.2021
To: Keegi kuskilt 123
Teatud valdkonda kõrgemad ametnikud on leiutanud "higiliikuri".
Ise kuulutavad välja mingi häda. Ise juhendavad, kes mis moodi, ja milliste vahenditega seda ületadab. Ise otsustavad, millal see "pidu" lõpeb.
Tähtsad ametnikud, eks ole?
Reisud, koosolekud, palgalisad ja muud hüvitised käivad asja juurde.

... kohe huvitav on, kas see viimane, eriti ohtlik tüve, tuli enne või pärast nende erakorralise istungi...
möödaminnes
23:44 26.11.2021
Kässar: "Istu kodus , Deus".

Deus kah pole inglike, nagu meie kõik.

Aga ikkagi see oli ebaviisakas.

Kässar
09:32 27.11.2021
https://twitter.com/robbystarbuck/status/1464312591958908928
?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E146431
2591958908928%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2
F%2Fwww.justplainpolitics.com%2Fshowthread.php%3F180216-New-
coronavirus-variant-in-South-Africa-raises-concern%2Fpage5

"The Botswana Government says that the new COVID variant (named Omicron) was first detected in four patients who were FULLY VACCINATED for COVID."

Megagigahüperturbovariant Omicron on siis pärit täisvaktsineeritud patsientidelt. No loogiline ka, kui üritatakse viirusepoissi takistada, siis viirusepoiss hakkab lihast kasvatama, et takistustest läbi suruda. Ei midagi uut siin maailmas. Sama asi antibiootikumide resistentsusega , kus tekivad resistentsed antibiootikumidele mittealluvad tüved. Nii et palju õnne meile kõigile, oleme järjekordselt loonud uue ja järjest võimsama pahalase, kes niitma hakkab.
Keegi kuskilt 123
10:17 27.11.2021
Ei midagi isikliku, kuid Sa väidad, et läbipõdenud võivad uuesti nakatuda, siis ehk teab keegi siit foorumist kindlalt oma tutvusrinkonnast, kes on läbipõdenud ja uuesti nakatunud.
Deus
10:25 27.11.2021
Sa ei lugenud jälle läbi kõike vaid viskasid kõhulahtisusena siia pealkirja, mida mingi filmirežisöör ise välja mõtles ja tegid sellest oma meelevaldse tuletuse.
Kärss
17:05 27.11.2021
Ega mõistus pole oma teha. Kui avastati neljalt patsiendilt, siis järelikult need neli olid saanud nakkuse kelleltki, kellel see oli juba varem, mitte ei tekkinud korraga nelja inimese sees. Alles üleeile lugesin uudist (mille väärtust küll kommenteerida ei oska), et uus tüvi tekkis tõenäoliselt immuunpuudulikkusega inimeses.

https://www.delfi.ee/artikkel/95248685/holland-paneb-end-kor
oonaviiruse-pidurdamiseks-lukku

Vaatan, et seal valitsevad riiki "sama targad" inimesed nagu meilgi:

1. Restoranid, pubid ja kultuuriasjutused hoitakse näiliselt lahti, aga suletakse juba kl 17, st hävitatakse majandust ja massid kogunevad sinna heal juhul vaid viimaseks tunniks (jääb vaid loota, et seal on täituvuspiirangud ja distantsipiirangud, mida ka reaalselt kontrollitakse, sest vastasel juhul soodustaks see levikut juba olulisel määral).

2. Toidupoed suletakse kell 20 - mida lühema aja jooksul peavad inimesed oma hädavajalikud ostud ära tegema (rohkem inimesi korraga poes ajaühiku kohta), seda kindlamalt haigus levib edasi (rohkem kui muidu leviks) ja saab jätkata tegelemist koroona tagajärgedega, mis on eelkõige massiline maksumaksjate raha põletamine meditsiinisüsteemi ja vaktsineerimise kaudu.
qp
21:00 27.11.2021
Nüüd siis jõulukuu ees, loodetavasti ka valge nagu lubatakse. Ilusad jõulukontsertid ja õhtusöögid mõisates... Olime ka perega ja paari sõbraga käed paljudes üritustes lootes nautida mõnusat õhtut ja mõtted päevatöödest eemale viia. Aga. Meie läbipõdenud- tegime antikehade testi ka- kõik korras, teised, kes süstitud samuti ei pääse kontsertile, sest paber olevat aegunud... Samuti antikehad sees ja piisaval arvul kaitsmaks neid ja meid nakatumise eest. Jälle, paljas paber loeb?
Tõesti mõni inimloom peab nii loll ja kuulekas olema? Käisin pealinnas, toidukohta ei lubatud kuid sealsamas ukse ees pingil võisid süüa? Poodi ja rongile lubatakse ilma tõendita...
A66
21:18 27.11.2021
https://www.delfi.ee/artikkel/95249521/video-tallinnasse-saa
bus-lennuk-otse-aafrika-mandrilt-tasuta-testimisvoimalust-ka
sutas-vaid-kummekond-inimest

Tervitused valitsusele, igasugu spetsialistidele ja muidu toredatele ametnikele.
Peedistame hoopis oma töötajaid ja täna ju laupäev kahh ikkagi...
Marko
21:44 27.11.2021
Kõige nõrgem lüli selles ahelas ongi inimene ise. Ta on lõustakast mingit paska lugenud, elementaarne viisakus puudub nagunii. Nii saamegi selle tolguse kokku, kes eile siia kirjutas, et tal on õigus Deusile kuklasse hingata ja kui ei sobi, siis istu kodus. Tuled reisilt kahtlasest piirkonnast, mine testi ometi!
to kärss
07:59 28.11.2021
On kaks võimalust- kas riike juhivadki nii lollid nagu praegu paistab või juhitakse seda mängu hoopis teiste inimeste poolt ja milline on lõpplahendus, ei ole hetkel meiesugustele teada. On lihtne reegel- valeta suurelt ja kõik usuvad.
Deus
11:41 28.11.2021
Juhitakse kuhu? Venemaale tagasi? Ajudeta murikamaalaseks? Asendatakse aafrikamaalastega?

Koomikud... Vaadake laiuskraadi, siit pole peale fosfori, uraani ja Paldiski sadama ning mürgiste puukide mitte midagi võtta. Seepärast ongi siin hea elada, maavärinaid pole, mürkloomasid vähe ja maavarasid ka mitte. Keegi ei taha.
A66 to keegi kuskilt 123
11:48 28.11.2021
See info on olemas. Tsiteerin uuesti terviseameti andmeid kohtulahendist:

"Kohtu hinnangul näitab statistika, et läbi põdenud haigestuvad harva ega satu üldjuhul haiglasse. «Covid-19 haigusesse kolmanda laine ajal nakatanutest on terviseameti andmetel (1. juuli kuni 10. november) varem haiguse läbipõdenute arv oluliselt väiksem kui eelnevalt vaktsineeritute arv – vastavalt 623 ja 27 342.

Sümptomaatilise Covid-19 haiguse tõttu hospitaliseeritutest on aga varem haiguse läbipõdenuid ja eelnevalt vaktsineerituid vastavalt 0 ja 1007, selgitas kohus terviseameti andmetele põhinedes."

Seega laias laastus on vaktsineeritul u. 50 korda tõenäolisem haigestuda kui läbipõdenul. Ja haiglasse sattumine, 0 ja 1007, paneb valitsuses otsustajate kaine mõistuse tõsise kahtluse alla. Miks kiusatakse kõige ohutumaid? Absurd, kuid tegelikkus on nii. Väga kurvaks teeb selline suhtumine riigi poolt ja ei tekita mitte mingit austust, vastupidi.
K2rsss
12:59 28.11.2021
Siin tuleb A66 jagatud artikli valguses kindlasti küsida ikka praeguste äärmuslike ekspunaparteide juhitud valitsuselt, miks on taaskord just Eesti nii "edumeelne", et võtame aga Aafrikast lennud vastu, testimine on tasuta ja vabatahtlik... samal ajal kui paljud teised riigid sealt üldse lendusid vastu ei võta, kohustuslik tasuline test, isolatsioon jne. Igasuguste piirangutega on äärmiselt oluline kehtestada need õigeaegselt, mitte paar päeva hiljem, sest paar päeva hiljem oleks vaja juba palju rangemaid piiranguid, nädal hiljem veel rangemaid jne. See on paljuski just naiivne venitamine lootuses "ehk läheb ise mööda", mis lõpuks ühiskonna jälle lukku paneb. Iinlased peavad juba pikka aega peenikest naeru.

https://www.delfi.ee/artikkel/95251245/uus-koroonatuvi-omikr
on-levib-kiirelt-uha-enamatesse-euroopa-riikidesse
marita57
15:05 28.11.2021
# miks on taaskord just Eesti nii "edumeelne", et võtame aga Aafrikast lennud vastu, testimine on tasuta ja vabatahtlik... samal ajal kui paljud teised riigid sealt üldse lendusid vastu ei võta...

Palun oleme täpsed!

Lennukeeld Euroopasse kehtib viiele Aafrika lõunatipu riikidest lähtunud lendudele. Eestist ei ole ühtegi otselendu isegi Johannesburgi ega Kaplinna, väiksematest ja väheolulisematest kohtadest rääkimata.

Egiptus on Eestile palju lähemal, kui Lõuna-Aafrikale ja sealt lähtuvaid lende pole ükski Euroopa riik piiranud. Nii et me ei saa ses osas enda edumeelsust suuremate riikidega võrrelda - võrdlusmaterjal lihtsalt puudub.

Muudetud 28.11.21 15:08

Kärss
17:40 28.11.2021
Oleme täpsed siis, ega lennukid ei nakatugi. Oht saab olla ainult reisijates olenemata sellest, millise ümberistumisega nad siia jõuavad. Nt Soomes seati piiriks viimase 14p jooksul viibimine teatud riikides.

https://www.delfi.ee/artikkel/95252987/soome-reageeris-omikr
oni-levikule-teatud-riikides-viibinutele-naidatakse-ust

Nagu huumorina on kõrval teine uudis, Eestis piisab vabatahtlikest testidest ka riskiriikidest tulijaile ja nad hakkavad järgmisel nädalal alles arutama.

https://epl.delfi.ee/artikkel/95252985/mari-anne-harma-hetke
l-on-eestile-piisav-et-kolmandatest-riikidest-saabujad-lahev
ad-vabatahtlikult-testima
.
20:57 29.11.2021
Asi hakkab natukene juba mingit mustrit omandama- kui on karta, et elu hakkab normaliseeruma, toome areenile uue ja hullu tüve ning kõike saab jälle kenasti jätkata- laste süstimine, piirangud, majanduse lõhkumine, inimeste muserdamine jne. süsteem hakkab ennast vaikselt sisse töötama. Jääme mõne kuu pärast ootama oomega või ypsilon tüve või misiganes nime keegi välja mõtleb.
Deus
21:42 29.11.2021
Kuidas sina selle all kannatad?
Ära jäävad lennud on minu arust positiivne, 3 tonni kütust tunnist kokkuhoidu ikkagi iga lennu pealt.

https://www.err.ee/1608419330/uno-lohmus-pandeemia-ja-isikuv
abadused

Natukene ehk seletab meie vabaduse eest võitlejatele, kuidas neil tegelikult ikkagi ei ole vabadust.

Muudetud 29.11.21 22:19

mati1222
23:13 29.11.2021
Aga mitu tonni põletaksid bussid nt siit inglismaale sama rahvamasi vedamiseks. Lend u 2,5t.
Deus
23:21 29.11.2021
Vaata, tööreis on vajalik, kohalikud lambakarjused ei pruugi peentehnoloogiat hoomata aga Aafrikas või Tai maal alkoholi tarbimine on puhas looduse reostamine juba lihtsalt reisi jagu, olgu see siis lennuki või bussiga.
Kärss
00:41 30.11.2021
Siin pole asi enam selles, et kas maskiga või maskita, vaid riik (loe: reformi-keskerakonna valitsus) on võtnud otseselt suuna kiusata inimgruppi, kellel pole koroonapassi. Kas siis on läbipõdemine registreerimata (antikehad "ei loe"), pole läbipõdemise järel süst tehtud vms - pannakse samasse patta koroonaeitajatega. Samal ajal ilmuvad iga (teine) päev uudised sellest, kuidas lubatakse tulla sadadel koroonaeitajatel kokku ilma maskita, osaliselt ilmselgelt keskmisest kehvema nakkuskaitsega (kellel veel kolmas süst saamata), ei pea hoidma distantsi (tihedalt koos ruumides), ei pea kandma maske - neid presenteeritakse kui eeskujusid, kui ühiskonna eliiti, kelle käsi politsei väänama ei tule (erinevalt väikestest kohvikutest jm, kus käib koos max paarkümmend inimest ja kus nõutakse maske kõigilt ilma eranditeta). Tõin linkidena ainult paar näidet sellest, kuidas riik hoolitseb, et tema kodanikud käiksid ringi käsi taskus rusikas ja kui peab hakkama tegema eksistentsiaalseid valikuid, poleks ma üldse nii kindel, kelle suunas püssitorud pööratakse. Kindel vaid selles, et neid ei pöörata meie põhiseadusliku riigi vastu. Seda tasuks pidada meeles neil, kes arvavad, et "riik, see olen mina".

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/95261901/fotod-vaata-kes-
saabusid-kodumaise-komoodiafilmi-jahihooaeg-esilinastusele

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/95118877/fotod-vaata-kes-
saabusid-suurejoonelisele-pimedate-oode-filmifestivali-galal
e
Kärss
00:42 30.11.2021
mati1222, allun Su trollimisele, kuna piisavalt kogemusi - nt Londonisse maad mööda 16-kohalise mikrobussiga ca 300L, 9-kohalisega pigem 250L. Miinusena oluliselt suurem ajakulu. Oleksid küsinud nt Honolulu kohta, oleks olnud keerulisem vastata, kuigi mõned korrad ka seal käinud (erialast tööd tegemas!) :P Aga mitte sellest ei tahtnud praegu rääkida, kuna pandeemia tingimustes ei ole kütusekulu ja kohale jõudmise aeg mitte kõige olulisemad (vähemalt mitte enamike reisijate puhul).

Kuigi suure bussiga oleks kulu inimese kohta väiksemgi, siis mikrobussi (ka väikelennuki) kasuks räägivad just pandeemia olukorras mitu olulist asja: selle väikese seltskonna nakatumise riskid on võimalik viia eelnevalt minimaalseks ja kui nakkus ikkagi kusagilt saadakse, on väga lihtne ühte mikrobussitäit inimesi isoleerida kartmata, et nad enne terve lennujaama täie inimesi on suutnud nakatada. Mõtle sellele, kui palju inimesi istub korraga lennukis, milline on neist osade riskikäitumine, lennuki õhuvahetus ja risk vedada erinevaid tüvesid laiali ainuüksi kahe lennujaama külastamisega (juhul, kui pole ümberistumisi). Juba see peaks olema piisav nõuda inimeselt tõestust, et tema lend on ikkagi eluliselt hädavajalik.

Teine oluline asi ongi isikuvabadused - kui pandeemia olukorras on võetud ära vabadus külastada terviseasutusi (jõusaalid jm) tavatingimustel, mõnes riigis piiratakse isegi toidupoodide lahtiolekuaegasid (mis on kuulub kindlasti inimese esmavajaduste hulka) jpm, miks peab siis säilima vabadus lennata kuhuiganes lihtsalt "tahan ja meeldib" põhjusel? Puhkusereis ei ole esmavajadus ja on üldse ka vajadustest paljupalju tagapool võrreldes sellega, mis meil on juba piiratud ja mida ühiskond aktsepteerib. Kindlasti pole mõistlik keelata ära lennuliiklust täielikult, aga kui jätta alles vaid hädavajalik ning keelata ära puhkuselennud, poliitikute jokitamised (ja niisama jututoad, mida saaks teha ka "zoomi" vahendusel)... sel juhul ei oleks ka lennujaamad enam selline rahvaste paabel, jääks alles vaid murdosa VAJALIKKE lendusid (loe: viiruse levikuvõimalusi) ja Deusi jagatud artikli juurde tulles oleks see oluliselt lähemal normaalsele olukorrale, mida seal artiklis vaadatakse hirmuga, et kas peale pandeemiat jääbki nii või millises juriidilises raamistikus tuleb vabadusi hakata tagasi andma (või kas neid oli üldse õigus võtta). Parafraseerides artiklit, meil pole praegu mitte juriidiliselt eriolukord (mõnes riigis on) vaid erakorraline terviseolukord, mis eeldaks ka juhtides hoopis teistsugust lähenemist kui seadusesse kirjutatud eriolukord riigis.

# Keegi veel mäletab muinasjuttu, kuidas viirusepoisid pidid ajas küll nakkavamaks
# muutuma, aga samas vähem ohtlikumaks tervisele. Tundub, et oli järjekordne muinasjutt.

Sellele küsimusele vastamiseks pole vaja isegi eriharidust, google annab üsna kiirelt kätte enamike teadaolevate pandeemiate kestvuse. Näiteks hispaania gripil oli neli lainet. Mõni pandeemia on kestnud ka ligi kümmekond aastat. Sa ei oota ometi, et kellelgi on info, mille pealt ennustada, kui kaua selle koroonaga läheb? Ei maksa ka unustada, et varasemate pandeemiate puhul elasid inimesed hajutatult, kõige kiirem liiklusvahend oli hobune, aga samas barrikadeeriti ka terved linnad ja maakonnad, püsiti terved ja samal ajal sisemajandus õitses. Tänapäeva inimene nõuab vabadust levitada ega ole väga rahul sellega, kui ta ühiskondlikult kokkulepitud reeglite rikkumise eest kohapeal kohtuta maha lüüakse. Ka täiesti talutavate piirangutega oleks ka see pandeemia seljatatud tõenäoliselt juba esimese lainega (nagu ka eelmine koroonalaine 2002/2003 talvel), aga loogiliste piirangute ja nende täitmise nõudmise asemel otsustati hakata lõikama koera saba jupphaaval ja nii me seda kummi siin venitame... Ootame nüüd ära, mis omadusi o endast kannab, siis oleme jälle tiba targemad.

Kellel on igav, võiks muinasjuttude välja mõtlemise asemel tutvuda nt Hiina koroonaolukorraga. Loodetavasti on julgustav info;)
Deus
01:23 30.11.2021
Kolmanda süsti saanud pole mingi eliit, lõunasöögi saamine kohtades, kus oled aastaid püsiklient olnud ja ülepäevane nägu, on raskem tänapäeval kui paki suitsu või pudeli viski ostmine poest. Koroonapass letti ja pildiga dokument lisaks, enne süüa ei saa, heal juhul natuke raha otsa ja saad kaasa söögi, millega tekitad paberi või plastiku rämpsu juurde. Arusaadav tegelt kuid tüütu, väga tüütu. Õnneks oskan ma ka ise kokakunsti natukene, elab üle.
Kärss
13:12 30.11.2021
Eliit pole mitte kolmas süst vaid need, kes neil kroonika linkidel poseerivad, sülitades avalikult igasugustele reeglitele ja piirangutele. Ega see keldrikohviku sulgemine ju otseselt vale ei ole, aga selle "eliidi" tegutsemise valguses ei näe ma enam Eestit õigusriigina vaid millegi Valgevene sarnase kaporatuuri juhitud korruptsioonipesana, kus erinevatele inimestele kehtivad erinevad seadused ja loodusseadusi lihtsalt eiratakse.

https://arileht.delfi.ee/artikkel/95267791/fotod-terviseamet
i-kasul-suletakse-elvis-braueri-mem-cafe
.
13:27 01.12.2021
Kumb on targem?
Moderna tegevjuht: vaktsiinid ei pruugi omikroni vastu piisavalt aidata
Härma: on ebatõenäoline, et vaktsiinid ei paku kaitset uue tüve vastu.
Marko
13:59 01.12.2021
Just nii toodetakse desinformatsiooni. Pfizeri juht jälle arvab, et kaitse on piisav. Samas ei tohi unustada, et nii nemad kui ka Härma kõik alles arvavad. Uut infot pole veel kellelgi, selle saamiseks läheb kaua-kaua.
vladimirslk
14:00 01.12.2021
Janssen, 1200 kella vaktsineeritud, nyyd taelik jama. Mul oli covid 8 kuud tagasi, antikehad veel naitasid. Covidiga oli 38,5 max... vpizdu sellised experemendid
Marko
14:03 01.12.2021
Veel üks tark...
Mida me hakkame peale teadmisega, et sinul on vaktsiini järel kehatemperatuur 0,4 kraadi kõrgem kui põdedes? Tühi vaht.
.
14:19 01.12.2021
inimese juures on 0,4 kraadi üsna määrav- terve inimene 36,6, palavik 37. ära unusta, et me ei ole kõigusoojased ja iga kehatemperatuuri muutus ei ole naljaasi.
Marko
14:33 01.12.2021
Punktike, ma juhtisin tähelepanu sinu postituse puudustele, tegeled ehk sellega? Vlad ehk oskab ise enda eest seista. Räägib näiteks, kes ta on ja mis tema argumendile kaalu ja usutavust peaks andma, et ma hakkaksin vaktsiini kartma.
.
14:40 01.12.2021
Mis puudustele? Pealkirjad meie ajakirjandusest on puudus?
Marko
14:44 01.12.2021
Artiklid tuleb läbi lugeda, aru saada, analüüsida ja alles siis saab väitlema asuda. Palja pealkirja seljas kaugele ei purjeta kahjuks.
Deus
15:03 01.12.2021
Mul Jansseniga keris aind 37,4 kellale paariks tunniks, liigesevalu tekkis juba poole tunniga peale süsti nagu oleks taaskord borellioosis olnud, õnneks läksin taksoga perearsti juurde seda süsti saama ettenägelikult. Paar päeva samas olin kurnatud küll aga ilma palavikuta. Pfizeriga polnud üldse midagi.
mati1222
17:19 01.12.2021
Kui mahti suures hoo, kuulake vikerraadios enne kl 14 kõned ära. Seal nii mõnigi rääkis sellest imesüsti headusest. Muidu jälle aetakse siin ainult näoraamatu tarkust.
ddig
19:29 01.12.2021
Siin nii mõnigi entusiastlikum kuugeldaja ja erinevate portaalide järgija. Märkasin, et uudistes kirjutab vaid, et palju haiglas on vaktsineerimata inimesi ning palju on täielikult lõpetatud vaktsineerimiskuuriga inimesi.
Kas see tähendab, et osaliselt vaktsineeritud inimesed ei satu haiglasse?

Teine küsimus on, et kui asi ikkagi lõplikult ära keerab, siis kuhu üldse veel minna oleks sellel kaunil vigastatud planeedil? Meediast selle kohta väga lugemist ei leia, et millistes maailma riikides veel hiljuti mõistuspärasena tundunud suhtumist säilinud on.
Deus
19:36 01.12.2021
Poolikult vaktsineeritud on selle järgi siiski vaktsineerimata. See pass ei hakka ka kehtima enne ju, kui kaks süsti käes või Janssen.

Rootsi, mujal on pekkis. Pead küll LGBT ja muu homonduse ning võõrriigi kodanike usukuulutusi taluma aga vähemalt on riik lahti ja keegi ei küsi mingit koroonapassi su käest.
mati1222
22:24 01.12.2021
Kas on raske aru saada kuna on kell vahetult 14 saamas, ja kuna on enne seda. Jälle süstid oma töö teinud.
qp
22:35 01.12.2021
Olete kindlad, et saite just õige kaitsesüsti? Tootjad pole ise ka kindlad kui suurel määral sellest kasu on. Lisame veel füsioloogilise lahuse faktori. Aga tunnistuse saad ikkagi. Ametliku kusjuures. Ja iga uue tüve tulekuga uus süst just sellele tüvele mõeldud. Miks pole läbipõdenud uuesti haigeks jäänud? Esmalt pean silmas oma, nii venna ja naise õe perekonda. Oleme kõik nn klienditeenindajad ja nö otse lahinguväljal. Jääks ometi kord veel, saaks passi uuendatud. Aga ei, mitu korda test tehtud. ikka negatiivne. Kui mina tõve ühes ettevõttes külge sain, kandsin igal pool maski, peale tervenemist enam ei kanna. Kas siit annab miskit edasi mõelda?
Deus
22:37 01.12.2021
Enne 14 on 13:00:01 kuni 13:59:59
On raske nüüd viidata, millist saateosa sa seal nüüd viitad, ei viitsi tund aega kuulata saadet, mille vastu huvi puudub.

qp, loe teema läbi ja su küsimustele on juba vastatud. Koduvalt. Väga korduvalt.

Muudetud 01.12.21 22:38

möödaminnes
23:42 01.12.2021
Isiklik statistika.
Suht väike eesti firma.
Koroonalaine selleks korraks läks üle. Vist...
Nii u. 23 inimest, kellega suhlen pea iga päev.

Vaksimata nendest viis. Üks oli haige, palavikuga, positiivne. Teine paras simulant, ühtelugu "haige". Täpselt ei tea, aga oletame, et ka simulandil oli koroona.
Tuleb 2/5.
Süsti saanud 18. Nendest kuus inimest põdenud palavikuga. Kodus, haigusleht, positiivne, kõik jutud.
Üks härra nii 60 vana, kolme süstiga, lebas haiglas mõni päev. Palaviku enam ei ole, saadeti koduravile. Kurdab, et jube nõrkus ja pea on uimane.
Et siis 6/18.
Matemaatikaga mul on pahasti, aga tundub suht võrdne.

Selline anomaalia.

Muide, mõni veel peale mind, on märkanud, et haigena oli äge janu.
mati1222
23:49 01.12.2021
Kui on vaja kedagi maha teha, on aega lahata võõrkeelsed artiklid ja videod peensusteni. Pidev endale vasturääkiv jutt käib. ja kui polda nõus selle ajuvaba propaga, oled nagu rahvavaenlane. Minu jaoks on asjad selle looga siin selged. Ei viisti sel teemal aega ja energiat raisata. Sellekohta meenuvad lood energia vampiiridest.
möödaminnes
00:22 02.12.2021
To: mati1222
Kui ma ei eksi, see on Deus-i "tuba". Lähtudest sellest, peab mainima, et tema on suht kannatlik nende suhtes, kes postitab asju, mis ei klapi tema enda arvamusega.
Jatame propaganda meediale, see on nende leib. Usaldust propa-le vähe, seega pole mõtet ka siin seda sodi massiliselt postitada. Ja Deus-i ärritus selle üle on arusaadav.
Kärss
00:26 02.12.2021
Siin qp räägib, et ta kass põdes koroonat. Meil pole terves külas ükski kass koroonat põdenud (kindel, sest keegi neist, kes mulle lauda uksel hiir hambus vastu on tulnud, pole kurtnud palaviku ega maitsemeele kadumise pärast). Järelikult on lõplikult tõestatud, et qp väide ei saa õige olla ja kassid koroonat ei põe... kui selline argumenteerimise kvaliteet on parim, milleks siin osalejad võimelised on, võime teema ka kinni panna ja leiate omale muu keskkonna oma obsessioonide levitamiseks.
möödaminnes
00:47 02.12.2021
"Siin qp räägib, et ta kass põdes koroonat."

Test on tehtud?
Siin on nõnda, et kas test on tehtud, või siis tegu on eraisiku propa-ga.
Kui tema teab, et kass oli koroonas, see on teadus.
Kui tema usub, et kass oli koroonas ... no las siis usub, see on vabatahtlik.
Kärss
13:20 03.12.2021
Kõigepealt kaporatuur, nüüd tegelevad juba kõik kohtud seaduste asemel poliitikaga?? Mitte ükski kolmest välja toodud argumendist pole ju seotud ei lahendamist vajava probleemiga, avaliku statistikaga ega ka teaduslike põhjendustega!

https://www.delfi.ee/artikkel/95302709/ringkonnakohus-koroon
aviiruse-labipodenu-ei-pea-saama-samu-oigusi-mis-on-vaktsine
eritul
Deus
13:58 03.12.2021
TÄHELEPANU!
Ma kuulsin ühe usaldusväärse allika käest, kes töötab piimakombinaadis,et suviseks perioodiks on aretatud vaktsiinisääsed kes levitavad vaktsiini. Vaktsiinisääske eristab tavalisest sääsest vasakule jalale tätoveeritud seerianumber.
maaks
16:34 03.12.2021
Sealsamas, kust Deus luges nende sääskede kohta, oli all uudisnupp, et sääskede liikumise jälgimiseks on terviseamet tellinud äpi "vaksik" (demo hetkel beetatestimises), et inimesed neid kogemata tavaliste sääskede pähe maha ei lööks. Beetatestimine on aga madalate temperatuuride tõttu komplitseeritud, sest siseruumis puudub sääskedel ühendus GPS-iga ja 5G täpsus on ebapiisav.
Marko
20:14 03.12.2021
Pildikesi antivakserite tööpõllult.
Oli artikkel mingi suurärimehe poja seotusest salasuitsuga. Artikkel pole tähtis, kiikasin vahelduseks kommentaare. Üsna seotud arutelu miskipärast seekord, ma ei saanudki aru kuidas on võimalik, et esimese 20 posti sees ainult 2 korda Siimu kümmet miljonit mainiti :)
See selleks, liigun edasi, jutt ikka veel klapib ja siis täiesti tühjalt kohalt - jajah arutage aga, kohe tuleb Ursula (Angela?) ja teeb teile süsti...
Liigun edasi, ikka veel seotud jutt, paarkend posti vaatasin
korra mainita ka sillamäe sadama varastamist, arusaadav, kõik ärimehed on ju vargad
ja siis, jälle täiesti plõksuga suvalises kohas sisse - Iisrael on nii kena tühi riik praegu, hea ringi käia, nad hakkasid kohe vaktsineerima ja kõik süsti saanud on ära surnud juba

Keep going!
Willem0
23:20 03.12.2021
Deus ja maaks oma Sääskede ja Vaksikutega. Mati1222 võtab seda asja jälle selliselt , et hakkab sitikaid kaitsma sest need on Covid immuunsed nagu kass kes tuleb lauda ukselt vastu Covidi- sse haigestunud hiirega. Oleks minul selline Kannatus, selgitada asju puupeadele ,nagu Deusil. Ah jaa, autotööstus on raskustes,kuna kõik kiibid mida autotööstus vajab on pandud Corona vaktsiinidesse. :)
Kärss
00:43 04.12.2021
Putukate abil viirusvektoriga mingi geenijupi inimesse viimine pole tehniliselt midagi keerulist. Kõige keerulisem oleks "sääse" jalatätoveeringute seerianumbrite järgi arvet pidada, kes tegi oma töö ära ja kes käis niisama laborist puhkusel.

Aga veel kont vandenõuteoreetikutele, et meil on mitu tüve, mille ohvriteks on eelkõige vanemaealised. Senise info puhul hakkab tekkima mulje, et meil on uus tüvi, mis põhjustab väga rasket haigestumist just lastel (see info võib veel muutuda, aga valim kasvab iga päevaga). Sellisel juhul muutub kõigi sundvaktsineerimine juba palju reaalsemaks (me ei tea, millised ja mis päritoluga mutatsioonid veel lähitulevikus välja võivad ilmuda). Siis tekib juba vägagi põhjendatud küsimus, et kumb on rohkem vandenõu, kas viirus või vaktsiinid? Mõlemad? Mitte kumbki? Mõni kihlveokontor juba tegeleb sellega?
.
06:23 04.12.2021
Need vanad vaktsiinid ei toimi olemasolevategi tüvede peal ja nüüd tahetakse nendega veel mingist omikronist võitu saada ja lapsed nõela otsa ajada. Kui loll peab olema, et seda jama mitte läbi näha?
Ehk keegi selgitab ka seda, miks on tüvede nimed võetud nii erinevatest kreeka tähestiku kohtadest ja mis seos on tähel tüvega?
Kärss
10:18 04.12.2021
Punktike oleks huvi korral võinud ka ise lugeda oma küsimusele google pakutud esimest vastust:

Maailma terviseorganisatsioon andis uuele murettekitavale (VOC) koroonaviiruse tüvele nimeks omikron, kuigi kreeka tähestikus oleks seniste nimede järel pidanud järgnema nüü (nu) või ksii (xi). Selgus, et need kaks tähte ametnikele lihtsalt ei meeldinud või ei tahetud pahandada suurt Hiinat. https://forte.delfi.ee/artikkel/95250823/pohjus-selge-miks-e
i-meeldinud-whole-uuele-koroonatuvele-nime-valides-nuu-ja-ks
ii

Olukord on selles osas uus, et kui varem oli ainus (õigemini peamine) põhjus laste vaktsineerimiseks see, et nad viirust koju vanematele inimestele ei tooks ega levitaks, siis omokron põhjustab (esialgsetel andmetel) rasket haigestumist eelkõige lastel. Isegi, kui ei sure, on nende ravi nö iga arve peal kallis, kuid kallis on see ühiskonnale just kaugtagajärgede tõttu. Ma pole siiani mõelnud sekunditki sellele, et oma lapsi vaktsineerida, aga kui esialgne info kinnitust leiab või ilmub kusagilt veel uus tüvi, mis just laste kopsusid (või teisi siseelundeid) hävitab, hakkan küll arvutama riske, mida on võimalik teha, et nad ei nakatuks ja kas see saab olla üldse piisav, nagu on seni olnud varasemate tüvedega täiskasvanute puhul.
...............
10:46 04.12.2021
Korra juba olen siin sõna võtnud ja kordan veel korra.
Terve pere vaktsineerimata. Kõik põdesime läbi. 3 päeva pendeldas 36,3-37.3 ja kõik. Teinekord tatitõbi on toonud endaga olulselthalvema enesetunde, külmetusest ei räägigi. 4 päeval oli juba väga hea olla (Mitte et kordagi oleks halb olnud) ja siis kadusid maitsed ja lõhnad. Õlut oli vastik juua.
Diagnoostitud südame arütmia ja kõrge vererõhk ülemine 150, alumine 100, igapäev tarbin vererõhu ravimeid. Seega peaks olema riskigrupp, töötan õues ja ei ela "eeskujuliku elu".
Kärss
11:52 04.12.2021
Punktirida, see et Sina ja Su pere... ei välista, et terve teine pere sellesse ei sure ja neid näiteid on käinud läbi mitmeid ka ajakirjandusest. Tõenäoliselt näeme suuremaid tagasilööke alles 10+ aasta pärast, kus märkamatuks jäänud erinevate siseorganite kahjustused kombineeruvad erinevate krooniliste haigustega ja terve ühiskond peab solidaarselt maksma kinni nii nende ravi kui ka töövõimetust. Sa võtad sõna teemal, mida Sa pole õppinud ega mõista. Sinu projekteeritud ja ehitatud sild või kõrghoone võib näha hea välja ja püsida enne kokku varisemist isegi mitu aastat, aga see pole turvaline ka enne lagunemist ja illusioon enda arhitektioskustest ei hoia ära katastroofi, milles kannatavad ja hukkuvad hoopis teised inimesed. Ka mina ei käi foorumites rääkimas, kuidas tuleks projekteerida sildu või kõrghooneid, sest ma olen sellisel teemal lugenud uudishimust ja enda silmaringi avardamiseks läbi vaid mõned raamatud, aga pole seda kunagi õppinud ega halda teemat.

PS: ka pahaloomulisi kasvajaid ja süsteemsete haiguste riskifaktoriks olevaid viirusi põetakse enamjaolt kerge lühiajalise palavikuga või üldse märkamatult ning peale põdemist on kõigi arvates elu lill. Ignorance is bliss!
hlm
11:52 04.12.2021
Nujasiis? Mul esimese klassi laps sai koroona(esmaspäeval oli pos. test), põeb ka kergelt. Mulle ja abikaasale pole viirus veel külge hakanud ja last keldris ka ei hoia, kas pean veel ootama? Naine kahe, mina kolmekordselt vaktsineeritud.
to kärss
13:31 04.12.2021
Miks pagana päralt peaks mul 10+ aasta pärast mingite siseorganite kahjustus tekkima kui nad praegu töötavad suurepäraselt? Oleks kahjustus tekkinud, hakkaks see juba praegu märku andma, sest logisevat lauajalga märkad kohe, mitte 10a pärast. Aga mitte keegi ei taha arvata, et 10+ aasta pärast võime hoopis vaktsiinikahjusid loendama hakata. Kuidagi krdi kindlad on kõik nende kõikide tüvede vastu aitavate vaktsiinide osas kuigi tagasilööke on olnud juba piisavalt. Sellest hoolimata kaagutatakse jätkuvalt nende kasulikkusest ja süstimise vajalikkusest kuni sundsüstimiseni välja. See ei ole enam läbinähtav. Seda võimalust, kas keegi praegu oma süstiportsuga oleks haigestunud ka ilma süstimata, ei saa me iial enam teada, aga seda, et süstitud haigestuvad ja surevad, oleme juba korduvalt tõestanud. Ja tõestatud on ka seda, et süstimata inimesed ei haigestu või siis põevad väga kergelt. Kui möödas on kaks aastat ja inimene pole veel karoovat külge saanud, siis ei ole enam mõtet pasundada kohutavast tõvest ja teda hirmutada, et kui ei süsti, siis sured voolikute küljes. Ja ärgem hakakem nüüd näiteks tooma neid vanureid, kes positiivse prooviga oma päevad haiglas lõpetanud- me ei tea mitte halligi nende tegeliku tervisliku seisukorra kohta ja mis protsessid on viiruse tõttu aset leidnud. Samamoodi ei sure ka keegi AIDSi, vaid tema mõjul tekkinud haigustesse.
Kässar
13:40 04.12.2021
https://e.vnexpress.net/news/news/120-children-hospitalized-
province-suspends-pfizer-vaccine-batch-4397748.html?fbclid=I
wAR2BY1BQ4Vp4hdgmr01VfJijPreaB2TZwZ3nBIAKRATdcFdVRGlFnqBbQXg

Over the past week, three children have died following their vaccination with the Pfizer Covid-19 vaccine in Bac Giang, Hanoi and Binh Phuoc. The cause of death has been determined as "overreaction to the vaccine."

Last week, four workers in Thanh Hoa's Kim Viet Shoe factory died following their Vero Cell Covid-19 vaccination, also due to "overreaction."

Vaktsiin pidi ju ikka "safe and sound" olema ja mitte keegi ei pidanud ju ära surema. Õigus, muidugi kokkusattumus, ei muud.
hlm
16:09 04.12.2021
Vietnam...no tundub, et see vax on lihtsalt hapuks neil läind.
Deus
16:11 04.12.2021
Tore on näha, kuidas Kässar META's otsib kõike, mis vaktsiine ja viirust halvustab, ja siis siia pasteb ilma suuremat pilti aru saamata.
hlm
16:13 04.12.2021
Kirjutavad ju veel, et peatasid selle kahtlase partii manustamise, aga vaximist ei katkestata, jätkavad teise sama tootja partiiga.
To deus
18:23 04.12.2021
"Tore on näha, kuidas Kässar META's otsib kõike, mis vaktsiine ja viirust halvustab" Ega sa ei sega siia foorumisse äkki poliitikat? Väga sarnane sinu viimastele sõnavõttudele. A-La Kaja.K? Kui oled oma süstid saanud, siis rahu sellega. Arvasin sust mõni aasta tagasi enamat.
Kas sa ikka saad aru, et läbipõdenud enam ei haigestu ja sissepääsuks teatritesse ja kohvikutesse maksab vaid paber värskete kuupäevadega?
Deus
19:07 04.12.2021
Kus see poliitika siin on, kui nendin lihtsalt fakti, mida see mees teeb?
Mis selle Kallasega on? Mulle ei meeldi, kui lihtsalt mustatakse inimest kleepides talle külge miskit tramaeiteamisnime, olgu Kallas või Ratas
Kohviku kohta kirjutasin juba.
Teatrist ei hooli, teatri toob tuppa suur ekraan.
Vaktsiinide kõrvalmõjusid olen ka siin enda pealt reklaaminud, st et mul on ilmselgelt saadud need asjad.
eelmisele
21:26 04.12.2021
Se on väärt info- tervelt ÜKS inimene kogu ameerika peale on selle haigusega tõsiselt kimpus. Kaastunne talle, et ta organism selline on...

Uuring põhineb USA-s koroonaga teistkordselt nakatunud mehe juhtumil. Nevada osariigis elav 25-aastane mees haigestus koroonahaigusse COVID-19 mitu korda 48 päeva jooksul.