Remont ja hooldus

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Audi A4 gearbox malfunction?

....
06:57 21.09.2017
Tahaks ka mõne usaldusväärse autoremontija kontakti saada. Siiani pole sellist õnnestunud leida. Isegi nn esinduse töid olen ise kodus üle teinud- ülejalamentaliteeti on igal pool, raha aga küsitakse küllaga.
kaevur mati
08:47 21.09.2017
Usaldusväärseid remontijaid ei ole olemas tuleb sõita tutika elektriautoga.
v_
09:11 21.09.2017
Oma 25 aastase autopidamise staaži juures olen jõudnud ka järele, et usaldusväärseid remondikohti ei ole. Isegi esinduses on huiatud.
janelyur
09:16 21.09.2017
Olen sama meelt, raske usaldada kedagi, ollakse ypris hoolatud..
Töökaaslane ykspäev rääkis (ka naine) et oli auto viinud kuskile paika remonti konkreetset asaja tegema ja järele minnes öeldi, et parandasime siis selle ja tolle ka veel ära, nagu missssaaja :D kui kokkulepet pole, kuidas keegi saab omavoliliselt nii teha yldse..
....
09:34 21.09.2017
Tegelikult on see väga hea, kui tehakse korda asjad, millest endal veel aimugi ei ole- see näitab head suhtumist nii autosse kui klienti. Mina eelistaksin selliseid kohti iga kell. Aga enne tuleks muidugi telefoni teel kokku leppida, sest kõik see maksab.
kaevur mati
09:36 21.09.2017
Isegi mina ei suuda oma tööülesandeid lahendada 100 prossa perfektselt. Kõigest inimene ainult. Öeldakse et eksimine on inimlik. Kas teie oma ametis olete 100 prossa eksimatu. Seiske korraks peegli ette ja küsige endalt.
Ma üks kord tahtsin juuksuris teha keemilised lokid aga juuksur pani puusse ja tegi füüsikalised lokid-

Aga mida väiksem ja nurga tagusem remo koht seda suurema võimalusega imetakse teie rahakott tühjaks nagu puuk. Sest kliente napib. Suured kohad aga tegelevad majandustegevusega mastaapsemalt. Neil ei ole aega raisata pisivigadega kust pappi ei teeni ning nad ei süvenegi. Parem on tehase taldu lakkuda ja neilt uus käimar tellida. Pluss punktid kirjas ja papp taskusse.
Aga kas teie hoolite oma klientidest. Või mõtlete kuidas saaks päeva õhtusse niru sissetuleku juures?

Naised peavad uute autodega sõitma siis nad ei saa neid remo kohtades lüpsta.

Võrdõiguslane,
kaevur mati
....
09:49 21.09.2017
Et siis kaevuri meelest võid lasta ülejala, sest oled inimene, aga kasseerid raha 100% töö eest? Inimene teeb vigu, see on loomulik, aga õige inimene tunnistab oma vigu ning parandab nad ära. Ja ei küsi vigade parandamise eest eraldi tasu ning tulevikus hoidub sarnaste vigade kordumise eest.
janelyur
09:56 21.09.2017
Kusjuures polnud tegu nurgataguse kohaga, vaid sellise maineka kohaga nagu Laakkonen..

Ja mis puudutab enda töö korralikkust.. teen iga kliendi suure pyhendumusega, tähtis on ju kliendi rahulolu ja ja enne kui ma lähen ta juustesse panema midagi mis maksab eraldi ma ikka kysin ja räägin läbi, et seda oleks vaja kuna..... seda nimetatakse professionaalseks klienditeeninduseks,kui klient läheb salongist nägu naerul ära, mina olen ka önnelik siis :)
Selge see, et me oleme köigest inimesed ja teeme vigu, aga teeme siis köik selle nimel, et neid vigu vöimalikult vähe oleks, inimestel jääb lihtsalt hoolekusest puudu, kui asi puudutab teiste asju mitte oma asju :)

Vahepeal vigu tegev,
Janely
aaa...
10:52 21.09.2017
Tere,

Isiklik kogemus.

Käin juba aastaid ühe ja sama mehhaaniku juures. Põhjus, tööd teeb korralikult ja ausalt.
Alati helistatakse ja öeldakse mida võiks vahetada ja kooskõlastatakse see.
Üks kord sai viidud auto tema juurde, vea põhjust ei tuvastatud, diagnostika näitas samuti, et kõik on korras ja raha ei võetud. Omalt poolt andsin ikka natukene raha, sest inimesed olid siiski viga otsinud ja oma aega kulutanud, öeldi, et kui probleem süveneb, siis tuleb uuesti läbi astuda. Katseeksitusmeetodil võib pool autot ära vahetada enne kui vigasele jupile jälile saab. Kuu aega hiljem kui probleem natukene süvenes, tehti kindlaks, et tegu süütepooliga.

Jällegi oma kogemus - temperatuuri andur andis otad. Ostsin oma autole uue temperatuuri anduri ja mõtlesin, et kuna tegu konkreetse asjaga siis lähen lähimasse kohta ja vahetan ära. Mehhaanik ütles, et mul on vale andur ning tellis ise "õige". Vahetas anduri ära ja ütles, et kõik on OK. Sain auto kätte ja selgus, et andur ikka ei tööta. Viisin tagasi, seal jälle tehti midagi(raha ei võetud) öeldi, et nüüd on kõik korras. Auto käes, aga andur ikka ei tööta. Kolmandat korda ma enam tagasi ei läinud.

Siit ka järeldused.

Tuleb leida pädev ja aus mehhaanik kes asjad korralikult ära teeb. Võib olla natukene kallima tunnihinnaga kui teised aga vähemalt ausalt.
janelyur
12:02 21.09.2017
Ma peaksin ka endale hea autoparandaja otsima pysisuhte eesmärgil, see mitme vahet jooksmine on täiesti mötetu köik räägivad eri juttu.
Eelmise autoga oli hea see oli natuke vanem ja lollikindlam, isa sai alati köik tehtud mis vaja
....
12:23 21.09.2017
Häid (töö)mehi on tänapäeval raske leida :)
Aga eks nii ongi- asjalik mees arendab ennast tööd tehes, vigade tegija otsib enda õigustamiseks igasugu põhjendusi.
janelyur
14:02 21.09.2017
Nyyd siis selline yllatus, vist päris kahte nädalat ei oota enam
....
14:30 21.09.2017
Vist paras aeg otsida välja pildialbum ja meenutada oma eelmist lihtsat autot...
Mis siis nüüd on- käivitub, sõidab või tõrgub miskit?
kaevur mati
14:37 21.09.2017
Vale raadiojaam mängib ei midagi ohtlikku :)

Kollane mootori tuluke. No nii kas kehv kütus , filter vaja vahetada , kõrgsurvepump või pihustid?
kaevur mati
14:40 21.09.2017
Mida vähem tulukesi armatuuris ja mida vähem auto rääkida oskab seda stressivabam elu.
Juku 123
14:45 21.09.2017
Põhiline,et need kurjad foorumlased, nüüd teemaalgatajta ära ei hirmuta ja parastamine on liigne ülbitsemine! Kokkuvõtteks võiks teemaalgataja oma ristikäigu lõpuni jutustada ja sellest teemast oleks ka mingit kasu, tulevastele põlvedele!
janelyur
14:48 21.09.2017
Noo ma ei tea, mitte midagi eriskummalist, söitsin kyll yhelt parkkipaigalt teisele lihtsalt, käivitus hästi, mingeid imelikke hääli ega liigutusi ei teinud.. lihtsalt see Mootorituli :(krt... oleks vaja et keegi targem kui mina sõidaks sellega natuke kes tunnetab äkki paremini seda autot
selgeltnägija valerka
14:51 21.09.2017
targemal inimesel peab ka arvuti kaasas olema mis ühendatud autoga, muud nõidumised ja arvamised ei vii kuhugi
....
14:51 21.09.2017
Tulevased põlved peavad juba isa käest teada saama, et vanu risusid pole mõtet osta. Asi pole parastamises, asi on kurva tõsiasja nentimises, et enne võidad lotoga kui autoturult midagi korralikku saad. Paraku on selle audikese ostuhind ka selline, et sarnased rikked meele mõruks ajaksid.
PS
14:56 21.09.2017
Parkkipaika - juba läheb..

NRJ on täitsa norm ..

Aga see mootorituluke - kas ise ära ei kustu enam järgmisel käivitamisel? Jääb pidevalt põlema? Nulliks kõik vead kõikides ajudes ära ja siis vaataks edasi..

kaevur mati
15:06 21.09.2017
Ei ole Audil häda midagi võitjate mark olümpiarõngad ka roolil :)
Kurb on see et ajudega diagnostikuid ei ole kuskilt võtta. Ära elamiseks tehakse kõiki marke aga ühte konkreetset nii läbi ja lõhki tundma ei õpi.
Võib olla peksab see automaatkast nüüd igale poole häiret või on hoopis sõltumatu viga. Kui ta sul üle 100km/h ei lasknud sõita ehk kast plokib ikkagi.
Nipiga värk
15:20 21.09.2017
Minu eelmine A4 sõitis selle kollase tulukesega edukalt 7 aastat ja sõidab vist kusagil siiani.
janelyur
16:38 21.09.2017
PS - kolm korda jätsin auto seisma ja uuesti käima ikka pöles edasi.

Mis ma pean nyyd uuesti diagnostikasse minema ja jälle see 20 maksma 5 minuti eest v?
Tglt ma olen mitu päeva juba möelnud, et kas iga korra eest kui näiteks autot näitan pean maksma kui mehaanik nn vaatab ja uurib mis viga vöib olla? Ilma et seal midagi parandaks.. Odavam tuleb varsti ise see programm endale muretseda
v_
16:46 21.09.2017
Mul oli kunagi ammu ammu selline 2009 aasta A4 . 2011 müüsin auto maha, sest hinna ja auto enda suhe ei olnud minuarust paigas. Panin natuke juurde ja sain parema aga võibolla välimuselt mitte nii edeva auto. Üldiselt väga korralik häving oli selle autoga mul hinnalangust mõeldes. Aga siiski tollel ajal sai selle eest veel mingit rahagi. Diiselmootor oli öko ja jõuline. Ainuke probleem selle autoga oli see, et garantii läbi ja kellade valgustus hakkas jebima. Kord olid kellad pimedad, siis jälle põles. 2011 oli veel see auto üsna kaasaegne ja siis võis ostjatest aru saada. Täna tundub juba väga iganenud. Ekraani reso alla igasugu arvestust, keskkonsooli nupust ekraanis surfamine on omaette töö ise. Sõiduomadused keskpärased. Aga vahel näen, et ikka mõned sõidavad sellistega ikka veel aga mured on tõenäoliselt suuremad. Sellega peab arvestama vana auto puhul. Midagi pole teha. Ostke täna uus Superb või Passat ja laduge sinna viimase sõna varustust. Viipetundlik ekraan, pimenurga andur, palju seadistamise võimalusi, häälkäsklused palju paremini toimivad jms. Ustel ja armatuuril led ribad mille värvi saad menüüst ise muuta. Siis tunnete kui eilne päev oli see A4. Aeg läheb elektrooniliselt nii kiiresti edasi, ei ole nime pärast aegunud vanarauda vaja kokku osta. Siis osta juba lihtne sõiduk. Mõni Avensis millel ainult rool ja pedaalid, polegi midagi katki minna. Pärast muidu ise hädas. Ega sa ei osta ju teise käest vana sülearvutit nime pärast mis on ajast ja arust. Ikka vaatad parameetreid ja jõudlust jms kui vingeid progesid saad peale panna... Aga noh kunagi olid ajad kui osteti kasutatud telefone ka. Täna ma ei tea kedagi kes ostaks. Ma arvan, et elatustaseme tõusuga ostetakse kasutatud autosid ka üha vähem. Juba vähe kaasaegsemate autode keerukus ja remondi hinnad teevad vana ja tehniliselt keerukama auto soetamise mõttetuks.
Juku 123
16:58 21.09.2017
To.....Üldjuhul isad, tütardega väga autode teemadele lasku. Või sulle ema õpetas millistest naistes, tulevikus eemale hoida või mis juuksevärviga on kõige parem juukseid toonida? Kui jah, siis sul oli imekena lapsepõlv!
Mersumeeeeees
18:31 21.09.2017
Vaat legend räägib et w220 s klass on üks kõikse parem auto maailmas, kui viga tekib ja mingi häire tuluke kompus särama lööb siis ära tee sellest välja, sest hommikul on see kadunud ja kõik jälle normaalne ehk siis esimene ja ainus auto mis ise parandab end aga vot audide puhul jääb see tuluke sind painama ka edaspidi ja tahab juba audi esinduse "spetsialistide" abi.
selgeltnägija valerka
18:45 21.09.2017
eraldi diagnostika on lollidelt raha võtmine, lähed remondikohta, tehakse diagnostika ja asutakse ka kohe probleemi lahendama, ükski remondimees ei hakka seda viga kõrvaldama ilma diagnoosi ise tegematta või omaniku visioonist vea üle
to v
19:38 21.09.2017
Imelik suhtumine,keegi peab ju vanema mudeliga ka liikuma,kuhu need vanad siis saavad,kui ainult uusi ostame? Uus on samuti 5aastasena juba vana ju.. mis see passat ja superb siis 5 aastasena oleks? Mis seda tilu-lilu elektroonikat ,ekraane sinna nii ihata,kodus nagunii 24h ekraanis. Audil see-keskkonsoolilt juhtimine on just super mugav.
selgeltnägija valerka
19:46 21.09.2017
to v (registreerimata) - ega ikke ole küll , eriti hull on navigeerida navi, raadio ja auto muude nuppude vahel, pilgu viid alati alla, kümme korda mugavam ja ohutum on puutetundlikul ekraanil seda toimingut teha, see on minu kogemus nende nuppudega ja sõitudel 1000+ km ots, lühike linnasõit pole neid tõesti väga vaja näppida, eriti hull on sõites on navis asja trükkimine sõidu ajal, keeruta kui loll tähtede otsimiseks rattakest
v_
09:48 22.09.2017
Selle navi asukoht vana B8 kerega A4 puhul mind ei häirinud aga näiteks uuema B9 A4 puhul või ka A6 puhul häirib kõrgel asuv naviseade. Pimedas sõidad isegi kui pimendad ekraani segab see minuarust vaatevälja. Passatil on just parajas kohas aga jah pead alla vaatama. Kuid valgusallikas ei sega öösel tee jälgimist. See probleem on viimasel ajal ka saksa meedias üles võetud. BMW-del sama probleem. Võimalik, et tulevikus sellised kõrgel asetsevad ekraanid kaovad ära turvalisuse kaalutlusel.

Eks see ole iga venna enda kogemus kuid ka mina saan ka siiski puuteka peal kordades kiiremini kõik ära toimetatud. Juba uue telefoninumbri sisse toksimine käib ahvikiirusel võrreldes nupust keerutades ja otsides õigeid numbreid mida klikkida. Lisaks kõige moodsamatel viipetundlikel ekraanidel piisab mõningate funktsioonide puhul kõigest käeviibutusest mis ei võta absoluutselt tähelepanu.

janelyur
14:41 22.09.2017
Arvamus on nagu tagumik, igaühel oma :)
Sesamunegi
18:05 22.09.2017
isiklikult arvan et Audid kõik ilusad nii väljast kui seest. võrreldes kõige muuga. a egas uuematel preemiummarkidel ongi liiga palju eleltri lisasid juba. need võivad igakell mingit häiret anda. ja kui üks sajast andurist peeti peaks lennama. arvab masin kohe ise oma ajuga et lendab puhta õhku kohemaid voh. Ma usun et mootor ja kere kestab hästi Preemiumitel. aga jeh uuematel 1997+a masinatele poogitakse liiga palju vidinaid kõlge mis võivad rikki minna. võtke Dacia ütleb mõni, pole ühtegi lisa , laguneb vähem. sest küljes pole ka midagit. aga see pole auto. ja kui laguneb siis on kogu too krempel kilo hinna vääringus kah õige vott
2kivikas2
18:53 22.09.2017
Dacia pole ka enam nii lihtne midagi. Paigaldatakse veojõukontrolled, pidurdusassistendid, start-stop süsteemid külge :( Ja isegi ekraan on on sisse paigaltatud. Inimestele pole varsti üldse ruumi enam, kõik on tilu-lilu täis topitud. Õudne mõnitamine :((
janelyur
19:07 22.09.2017
2kivikas2- kas Dacia ongi see su salapärane kulgur, mida sa avalikustada ei tahtnud? ;)

Mu exi vanaema ostis kunagi tutika Dacia, myyja hakkas siis kysima, et mis lisasid soovite, et kindlasti roolivõimu võiks võtta jne... Mamma ytles et mitte yhtegi lisa pole vaja ega roolivõimu, tal on tugev mees kes rooli keerab!

LESS IS MORE!
2kivikas2
19:13 22.09.2017
:p Esimesed Daciad olid askeetlikud. Ei olnud roolivõimu ega ABS-i baasvarustuses. Noh ega vanaemad-vanaisad palju ei sõida ja talvel üldse ei sõida. Ma tean ühte 20 aastat vana Daewoo´t mis on sõitnud ainult 60 000km
Mina olen oma esindusauto Daewoo Tico-ga rahul ;) ja sõidan aastas 300 000km :)

janelyur, ära jama selliste ex-idega :D
janelyur
21:21 22.09.2017
2kivikas2- ära seleta, 300 000 km aastas? :D yle 1000 km päevas, korralik rekka sul siis, rekkamehega tegu vist :P
maakas5
21:30 22.09.2017
Rekkamees ei saa 1000km päevas sõita:(
janelyur
21:37 22.09.2017
Ma ei usu yldse, et ta mingi Daewoo Ticoga ringi vurab, levitab siin valeinfot ja teeb Audisid maha ainult :)
Guugeldasin mingipäev, see mingi eriti ränk pill, ei ole Eestis sellist näinudki kunagi :D
maakas5
22:43 22.09.2017
On nähtud seda seebikarpi
selgeltnägija valerka
22:48 22.09.2017
31.07.17 seisuga neid registris lausa 24 tk, mis muidugi ei tähenda et nad kõik ka alles veel on
Marko
23:24 22.09.2017
Kuulge sõbrad, me peaksime siin Audi käigukasti remontima, mitte külmikute registriandmeid uurima.
janelyur
23:36 22.09.2017
Haha :) hakkavad need asjalikud kommentaarid ka tulema :D

Ja 2kivikas2 tglt nothing personal, sa ise norisid minu ja Audi kallal kohe alguses, peaasi et sõidab ja viib punktist A punkti B - vahet pole mis märk seal auto ees ilutseb :))
looder23
23:45 22.09.2017
Ega jah, vahet pole mis märk seal ninal ilutseb, aga peaasi, et oleks neli rõngast.
Sesamunegi
09:36 23.09.2017
mõtlen et lada ons hea ja soodne masin pidad. jupid soodsad. iseloomu ja välimust on nagu. dacia selle kõrval teisejärguline juba. inime naljalt marki ei vaheta. koora võttis dacia siis eluaeg putitab. ja odav ikkagi ju. üks vanamees sõidab siiani samaraga. usub et parim. paremat pole ju näind. üks kole mees ostis Audi omale. kaheksakümne alul. pidas parimasti vastu ja ei roostetanud kusagilt, tanklas pidi käima. sis se samunegi mees tegi õige ostu . parima elus. soetas omale 96a Audi diisli akuue. nüüd tanklat kord või kaks kuus nagu ikka. vahe ons näha naabriga kes pidand samal ajal 6 või 7 jaapani hiina imet millel metali asemel on pruunikas hõrk mass. roostene ta eluke. bensiini lambda janukk/vänt andur jupsib- vahetab . pensu võtab vähe taarust 8,5 no poole paha. Audi diesel omanik siinkohal pihku itsitab. vanemad Audid pommikindlad isalt-pojale masinad. uuematel raudvara kõva valehäireid viskab ikke ette. muus osas laitmatud masinad. kui ons elektrit ja palju siis ikke nussi kah, isegi majas ja elektrikapis
2kivikas2
12:39 23.09.2017
Presidendi Audi on pommikindel.
Kodu lähedale poodi võib selle vana A kuuega sõita aga euroopa tripile ei julgeks minna, kuoleb ära.
Vanasõna ütleb: Parem olgu naine l*ts, kui autopede :P
janelyur
14:43 23.09.2017
Ise mõtlesid välja selle v ;)

Uhhh, õnneks ma pole kumbagi:D
Sesamunegi
19:16 23.09.2017
Käisin kaheksakümnega Pariisis . ei jätnud hätta. se mind ei üllatand põrmugist! 1.9 Tdi voh. egas ma mõtlen et tavainime ostab masina rahakoti järgi. Preemiumit kõik osta ei kannata. siis peab leppima odava tojota, kia õmblemismasinaga. autod tulevad Saksamaalt. se selgelt juba selge maütlen. ja kuidagi peab end ju välja elama kui oled nn daevuu omanik. internetis rumalat juttu ajama Preemium markide kohta. ja samas oma õnnetut ostu õigustama! tõde ja tulised jalad voh! sushi ja spageti masinaid ei soeta isiklikult mite kunagi. maitse möla
2kivikas2
18:40 24.09.2017
Kuidas mu lemmik automargi käigukastil läheb siis ka :) On midagi uut või vana?
Millal diagnostika uudiseid kuulda saab.
2kivikas2
18:51 24.09.2017
Mu lemmik margist palju laule loodud :) Remonti minekuni meeleolu loomiseks mõned mu lemmiklood
https://www.youtube.com/watch?v=lqJDuZIcQ34
https://www.youtube.com/watch?v=44wit09p-oM
https://www.youtube.com/watch?v=1dvTJJvEFL8

Dj 2kivikas2
janelyur
18:52 24.09.2017
Uudiseid siinpool maad pole, sõidab endiselt ja lööb nurru ;)-Kuusakoski pole veel pidanud viima.. ma usun (minu loogika taaskord), et oktoobri esimese nädalavahetuseni peab vastu kyll, siis Tartusse sellega :)
janelyur
19:07 24.09.2017
Hahah täitsa totu :D :D

Hakkas Audi meeldima jah, võime oma klubi teha nyyd ;))) :D
2kivikas2
16:31 13.10.2017
janelyurrist pole jupp aega midagi kuulda olnud. Küllap istub kuskil perifeerias tee peal, käigukast laiali ja mobla aku tühi ning söögi ja joogivarud lõppemas :(
Või teine variant on et leidis rikka mehe kes talle uue Audi ostis :p
janelyur
08:16 14.10.2017
Pole tykk aega kuulda jah olnud.. ei noh :D Audi käis vahepeal Soomes paranduses Mootorituli läks pölema ja peale seda järgmine päev katalysaatori vms.. ja no siis kadus mootorist jöud ja viisin parandusse, tahmafiltri sundpöletamisse. Siia lubasin enam mitte kirjutada 2kivikas2 sinu öeluse pärast, seega ma guugeldasin oma muresid :D

Paranduse käigus tuli välja, et autoga on olnud avarii, mingi pistik oli ausöna peal kuskil ja alguses arvati et peab ka mingi möödik vahetama (ma ei mäleta mis täpsemalt) aga önneks oligi probleem juhtmetes ja pistikus

No yhesänaga selle yhe remondiga jäin pea 500 eur vaesemaks, aga auto nyyd korras :)

kohapealt minek on peale parandust kuidagi kahtlane......
....
10:01 14.10.2017
500 on isegi vähe.
2kivikas2
16:16 14.10.2017
Mina ja õel? :o Kuidas ma saan olla õel kui jutt käib minu lemmikust automargist ;) Veendumaks, vaatasin korraks peeglisse, oreooliks ehk aupaisteks neli rõngast pea kohal :D
janelyurr ole ikka tugev ja kasvata paks nahk sest Audi on tugevate auto :) Peame vastu! Üks kord me võidame nagu nii! :)

Aga hea et tagasisidet annad. Näed see auto uueks ehitamine on ju päris lõbus. See on ju kõigest raha mis kulub. Raha läheb, raha tuleb aga audi jääb ;)
Anna ikka teada kuidas selle minekuga kohapealt on ja remondi tulemus.
Ma ise pakuks et mõni päkapikk pidurite vahele kinni kiilunud :DD aga ma ei ole remondiproff.

Lõppude lõpuks me ju siin foorumis kõik hoolime (eriti mina) :P
janelyur
18:25 14.10.2017
Aga minu loogika taaskord arvab, et see kohapealt edasiminek on spst natuke kahtlane, et teed märjad ja seepärast lööb veojöu kontrolli peale.. aga ikka suht örna vajutusega

Vöi on rehvides äkki asi.. mötteid on palju peas...
td
20:30 14.10.2017
Lulita siis veokont valja ja vaata mis erinevused on?
sass12345635
02:06 17.10.2017
Marko, palun tee omale Multitronic selgeks, tegu ei ole siduritega kastiga, vaid variaatoriga. Su nõuanded koormustestist, turbiini sidurist ei ole siin kohased.

selgertnägija valerka
08:10 17.10.2017
sass12345635 (registreerimata) - äkki valgustad kuidas lahutatakse mootori pöörded ratastest kui puudub sidur?
....
09:30 17.10.2017
kas atv-del või lumesaanidel või mopeedidel või kasvõi muruniidukitel on klassikaline sidur? kõik nad variaatoriga.
sass12345635
10:33 17.10.2017
Jutt käis siduritest mitmuses. Ja selles kontekstis, et sel kulub veorihm ja variaatori rattad.
janelyur
14:48 17.10.2017
Mingi sidur mul ikka on, ei oska ainult öelda kas yks vöi mitu :D
To yanepur
11:09 05.11.2017
Vea tegid sa juba sellega,et ostsid vana Saksa rondi.Nende ongi ainult üks vaev ja häda.Seal hakkavad ükshaaval kõik vähegi liikuvad osad üles ütlema mingi aja pärast.Kahjuks on VAG grupi autode kvaliteet kõvasti langenud võrreldes nt.90-te autodega.Ma nägin ühte dokumentaalfilmi kus näitas,et arvutiprogramm arvutab välja täpse eluea igale liikuvdetailile,et peale 5aastat saaksid hakata autosse raha taguma.
eelmisele
11:51 05.11.2017
Asi saab ikka alguse kilometraasist ja hooldusest,mitte sellest mis marki auto on.
2kivikas2
12:01 05.11.2017
No "tarkpead" ütlevad et läbisõit ei ole oluline vaid tuleb osta auto hetke seisukorda, mõtlemata sellele et auto agregaadid on suure läbisõidu juures juba õhukeseks sõidetud, olenemata hooldustest. Kõik mis liigub, see kulub.

Kuuldavasti aga ostis janelyurr uue käigukasti :)
janelyur
12:10 05.11.2017
Ei ole ostnud uut käigukasti :D auto toimib hästi, ei kurda hetkel millegi muu kui kehva ilma yle :)
2kivikas2
12:35 05.11.2017
Tohohh :O , siis mul vale informatsioon. No siis rõõm kuulda et kõik korras ja mees ning lapsed terved :) Halb ilm, see läheb üle :P