Nüüd tahaks juba natuke kiusu pärast vastata nagu idioliitik - sellest on eespool korduvalt juttu olnud.
Alustame kasvõi sellest, et kui mingil hetkel piirati kaupluste lahtioleku aegasid, siis sellega sunniti sama hulk inimesi samasse ruumi oluliselt lühema aja jooksul. Ei ole vaja olla tagantjärgi- ega tähetark, et mõista sellise normi mõju viiruse levikule.
Inimlikke nõrkusi hinnata püüdes saab ilmselt isegi printsess aru, et kui sa sunnid inimesed tegelema totrustega, siis see tekitab trotsi. Näitena siinkohal maskikohustus toitlustusasutusse (lennukisse) sisenemisel ...
Füüsikat õppinud inimene saab loomulikult aru, et osakeste kontsentratsioon pääslas vs bla-bla-bla. Kokkuvõttes jabur nõue, mis ilmselt põhjustas vastumeelsust maskide suhtes enam kui neid vastaseid muul juhul oleks üldse tekkinud.
Peamisteks rõvedusteks minu silmis on loomulikult kommunistlikule režiimile omaste võtete kasutamine - vaktsineerimata (ja läbipõdenud) inimeste diskrimineerimine, vallandamine (sõltumata juriidilisest terminist), sundvaktsineerimisega ähvardamine/hirmutamine. Ja seda kõike tehti mitte ainult tõendamata alustel, vaid küsitavatel alustel. Valetati rahvale näkku nii jälgilt, et ma sooviksin sõna otseses mõttes kere peale anda sellistele limukatele.
Ja endiselt saan ma aru, et masse on vaja ohjata. Aga valel on lühikesed jalad.
Ma nüüd küll ei vastanud otseselt küsimusele aga provokatsioonid pole ka minu teema. Selgesti oleks pidanud säilitama elementaarse lugupidamise oma rahva vastu ning mitte eeldama, et "intelligentne" valija teeb nii kui nii seda mis kästakse ja ülejäänud lollid surume raamidesse.
Meil piirati aegasid, Paljudes riikides öeldi ja öeldakse siiani,e t ära kodust nägu välja näita, poes käimiseks on kindlad ajad. Meil tehtigi poole persega, et ei väänatud täissundi selga.
Endiselt, kus oli diskrimineerimine? Anti valik, sa valisid teise tee. Ei ähvardatud, et varsti lendad kinnimajja, kui nõelda otsa ei lähe :D
Valel lühikesed jalad - mõtle nüüd katoliku kiriku peale...
Lollid tulebki raamesse suruda, siinne foorum pesuehtne näide, miks seda vaja teha on.
Kohtu otsust sa ei saa ka ametlikuks lugeda, kui riigikohus selle tühistab, siis see pole enam ametlik. Seepärast ma ütsingi, et vara veel hõisata. Ühel juhul saab amokki joosta ja paljundada nagu omal ajal HIV'i, teisel juhul võetakse ära vähimgi pääsetee, mis siiani veel arukatel inimestel olemas oli. Et noh, HAMBAD!
Ei ole provokatsioon!
Ennem olid kõik COVID-"spetsialistid", nüüd siis sõja.......
Tuleb meelde üks väga kõrgetasemeline kriisi/ katastroofi "mäng". kus tippesindajad igast eluvaldkonnast. Otsustele eriti ei jõutudki, sest enamus auru läks juriidikale, a'la " see on seadusega keelatud ja seda pole lubatud jne"
Aga reageerida tuleb KOHE!
Karma on rohkem tööd teinud ikka nende anarhistidega, nagu ajalugu ja praktika näitab, nad pole oma jamadega lihtsalt esilehele saanud. Mässumeelsus ja sotsiks olemine on noorusele omane nähtus ja normaalne. Mida vanemaks aga muutud, seda rohkem peaks mõistus kohale jõudma ehk konservatiiviks saama. Kui seda ei juhtu, siis on tegu juba hälbega...
Vanust juba omajagu ja elu jooksul neid konservatiive näinud küll, eriti neid, kes iga aastaga järjest enam konservsemaks jäävad ning selline kivistunud mõtlemisviis elu edasi ei vii. Ei vii ka sihitu mässamine lihtsalt mässamise pärast, viib aga selge mõistus ja ratsionaalne mõtlemine, see paraku hääbub järjekindlalt.
Hea ddig, kas Sa TEADSID märtsis 2020, et COVID-19 on eestlastele üsna väikese kahjuga viirushaigus? Või Sa lootsid seda?
Siin on päris suur vahe riigijuhtide seisukohast.
Liivlased ka kunagi lootsid, et koostöö ristirüütlitega võimaldab neil mugavalt ära elada. Paraku täna on neid järel vaid käputäis...
Kogu muu tagantjäreletarkus siin on pahn ja traksipaugutamine. Sest ka Viimane Pandeemia algab samamoodi: esmalt haigestuvad vaid mõned... Peamiseks erinevuseks lõppmängus on see, et siis enam tagantjärele tarkasid ei ole. Loodame, et sinna läheb veel aega.
Samas on meil avalik foorum ja vabal maal kedagi enda avalikult teistest paremaks pidamise eest kinni ei panda, seega pead ka Sina saama oma arvamuse välja öelda aga teisest küljest pead suutma vastu võtta ka teistsugust arvamist;)
Kui nüüd jätta wingumine välja, siis MIDA oleks tulnud teha teisiti? Ära mulise mingist umbmäärasest "inimväärsest kohtlemisest" või "isiklikust vastutusest", vaid konkreetselt: kuidas teadmata ulatuse ja tagajärgedega tõvega oleks pidanud esimesest päevast peale toimima?
Ma ei väida, et vigu ei tehtud, aga praeguse teadmise järgi oleme üsna hästi sellest jamast läbi tulnud. Kui nüüd saame kuidagi ka haiglate kasuminumbrid vähemräigeks ja selle arvelt rohkem raha tegelikku tervishoidu, siis on juba hästi.
Algatuseks võiks lõpetada RKAS-nimelise rahakantimisprojeti! Nende oskamatus projekteerida ja korraldada ehitust vastavalt erinõuetele koos TA lapsametnikest tellijatega selle kalli õppetunni meile korraldasid.
Mati leitud artikkel on selles mõttes hea näide suurepärasest sisuturundusest, et kui asendada seal sõna "vaktsiin" suvalise muu inimese elu pikendamiseks/kaitsmiseks loodud seadmega (kiiver, turvavöö, katusevaljad), siis see jääb endiselt kehtivaks ja äärmiselt asjakohaseks.
Ahvirõuged pidid levima ju "tihke nahalise kontakti" teel. Igaüks saab aru mis sorti inimese tunneb ära ahvirõugete armide järgi. Aga kasutu krooonavaktsiini pooldajatel soovitaks korra mõelda selle peale kuidas meie idanaaber oma kodanike ajusi siledaks peseb ja äkki saabub äratundmine.
"Tihke nahaline kontakt" on ka käepigistus... Aga kes millest puudust tunneb:)
Tiit_ ole hea ja selgita, millise objektiivse näitaja alusel Sa väidad, et vaktsiinidest kasu pole?
Sellega olen ma nõus, et vaktsiinimüüjate turundusosakonnad ja poliitikute eluvõõrus võimaldasid süüdimatult välja reklaamida võimatuid tõhususnumbreid, mida ükski elukogemusega inimene täielise tõe pähe võtta ei saanud.
22. nädalal jagunesid haigestunud järgmiselt: vaktsineerimata isikuid 225, pooleli oleva
kuuriga isikuid 37 ning lõpetatud kuuriga isikuid 525.
22. nädalal jagunesid COVID-19 tõttu hospitaliseeritud järgmiselt: vaktsineerimata isikuid 9,
pooleli oleva kuuriga isikuid 0 ning lõpetatud kuuriga isikuid 13.
---
Kasutegur nõrk, väga nõrk. Eks näe, mis edasi saab...
Mnjah, kui sul ikka kellegi arvamuse peale tervis (ja ka elu) persse on keeratud, siis isegi see 100k tundub mõnitamisena. Mõni võiks ikka oma "ekspertarvamuse" eest ka reaalset pikka vabgistust saada. Muidu jääbki mulje, et maksad makse, keegi keerab su elu tuksi ja siis makstakse sulle osa maksudest tagasi.
Aga nii see on, lepi või ära lepi aga sinu väärtus on 100k ehk julgelt odavam kui uus kahetoaline korter. Ja miks peaks keegi nii mõttetu summa kisa peale üldse ennast liigutama? Tõenäoliselt protsessijate palkade kokku löömisel saame suurema summa kokku, kui välja makstakse kokku. Nii käib julmalt numbrites mõtlemine, jättes inimlikkus kõrvale ja uskumata, et paduvaktsiinivastastel on ka õigus elada. Kui nüüd veel julmemalt võtta, siis püsiva tervisekahjustuse saanud mittevaktsineeritu ei saa isegi võimalust pappi küsida :)
Mis või kes sulle "persse keeras" @Ussrula?
Paljude, et mitte öelda enamusel siin teemas sõna võtvatel on probleemid vaimset laadi - need ei käiks niikuinii hüvitamise alla :-)
Ma ikka nägin, kuidas ülemus pressis alluvaid vaksima. Mõni läks vastu tahtmist. Mind igatahes ei survestanud, oleks muidugi pikalt p..sse kohe ka saatnud.
Hea Deus, palju oleks liigutamistvääriv hüvituse summa?
Arvestades seda, et praeguse teadmise järgi peaks läbipõdemine andma parema immuunsuse, kui vaktsineerimine, siis minu jaoks pole neis nakatumise numbrites midagi üllatavat. Ebameeldivat, seda küll.
Turgatas pähe, et Ussrula ja veel mõned propageerivad keskaegset ellusuhtumist: kui jumal ikka ei taha, siis sured maha. Õnnetuseks löödi maha ka need, eks julgesid jumala asemikust erinevalt mõelda...
Säärane ellusuhtumine aitab tõhusalt lahendada ülerahvastatuse probleemi ilma igasuguse "Big Pharma" osaluseta. Väga loodussõbralik!
"Hea Deus, palju oleks liigutamistvääriv hüvituse summa?"
Võimatu tõestada midagi, kogu aeg on kokkusattumus. Sellest kassast saab järjekordne rahapump oma jopedele. Meenutagem, kuidas kiirtestide ostuga omadele 5 milli tasku lükati. Samuti kuidas osteti kokku meeletu kogus vaktsiine, et saaks iga inimese 6x ära vaksida, mis reaalses elus pole isegi võimalik, kuna need vaksid lähevad juba hapuks kätte vahepeal. Jälle meeletud miljonid kuhugi läinud. Meedia muidugi sellest suurt numbrit ei tee, kuna tegemist ju "valgete jõududega".
Ei oska mina siia normaalset numbrit välja mõelda. Makroskoobi eestvedaja firma hinnakirja kohaselt ütleks 10 kilo kulda, siis on vanemlik kohus täidetud ja paarile lapsele tuleviku stardipakett soetatud.
Kässar, oled kindel, et testid saadi tegelikult tasuta ja et Eesti on ostnud 8 miljonit doosi vaktsiini? Mul kindlaid andmeid ei ole, jaga oma allikaid, palun.
Miskise lehe (https://vaktsineeri.ee/covid-19/vaktsiinid/) andmetel olla tehtud napp kaks miljonit doosi. Kus ülejäänud kuus siis mädanevad?
Ega ma normaalsuse kohta küsinudki, ma oleks hääl meelel lugenud, paljustmaalt isand Deus liigutama hakkaks:) Mulle oleks usutavasti tonn per vaevanägemise päev juba piisav motivaator (seda eeldusel, et "fond on vaid omade jopede tarbeks" müürist läbi murda tuleks) juriidikaga kurssiviimsieks. Tõsise tüsistuse korral ju tööl niikuinii käia ei suudaks ja mida aja tapmiseks ikka muud teha, kui ametnikke koolitada.
tonn päevas oleks 30k kuus, mis tähendab, et 340k aastas.
Mu point oli selles suhtes, et "kannatanu väärtus" on nii väike, et polegi mõtet ta peale oma aega kulutada ametnikel, sest tema peale kulutatud protsessimise aeg maksab rohkem, kui nad algselt väärt on, ei saa neid peale põdemist ootamatult maailmatasemel tuumafüüsikud ega vähiravi leiutajad.
Paralleeli saab tõmmata siin, kuidas ma ühe koosoleku ära lõpetasin - marssisin tuppa sisse ja tegu oli koosolekuga, kus hakati arutama, kuidas installatsioonikulu vähendada. Kuulasin korraks ja küsisin siis raamatupidamiselt, et palju me kuus maksame neid keskmiselt? 70 Euri oli vastus. Toas oli palju inimesi, koosolek jätkunud tunnikene või kaks isegi. Panin kaane kinni sõnadega, et läheme laiali, meie kõikide tunnitasud kokku raiskavad juba ühe kvartali jagu raha, pole mõtet rohkem kahjumit tekitada.
Üldiselt on see miski USA lähenemine üldse, kui mul keegi perest ära sureb tüsistuste kätte, mida seal enam nõuda on, see 100k annab mulle nii suure meelerahu, et unustan hoobilt venna või õepoja matused?
Kui nüüd invaliidistunud on sellel tagajärjel, siis meil on ju olemas täitsa tasuta hooldajad ja põetajad, mis selle 100k lisarahaga veel teha? Palkad ilusama põetaja 5'ks aastaks?
Veel hullem ongi see ju, et see ühekordne tasu. Saaks elu lõpuni lukskorteris hooldaja käe all tasuta söögi ja joogiga vedeleda, siis võiks ju mõelda selle peale, nii kui nii suurest igavusest jood surnuks ennast, sest muud teha pole, kui tina panna ja auto24's kaevelda, kui halb elu nüüd on peale vaktsiini.
Enne kui mõni tarkpea hakkab rääkima, et järgmine kvartal oleks nullis ja järgmine aasta suisa plussis, siis need tasud muutuvad ajas nagu ka mille eest makstakse. Pole mõtet mõelda järgmise aasta peale, kui asi täitsa ära kaotatakse konkurentsi tõttu (mis ka tegelt juhtus, kuid ülejärgmine aasta)
"Inimväärikuse põhimõttega pole kooskõlas inimese (keha) kasutamine vahendinaühiskondliku eesmärgi saavutamiseks - antud juhultervishoiusüsteemi toimepidevusetagamiseks, täpsemalt vältimaks hospidaliseerimistest tulenevat haiglate ülekoormust. Selmet korraldada ümber haiglate töö (vajadusel kogu tervishoiusüsteem), nägi avalik võim lahendustüksnes elanikkonna ulatuslikus vaktsineerimises (= instrumentaliseerimises). Nii nagu õigusriigile pole kohane kasutada kellegi elu päästmiseks kedagi tema tahte vastaselt elundi-, luuüdi- või veredoonorina, pole õigusriigile ka kohane kasutada kedagi tervishoiusüsteemi päästmiseks tema tahtevastase immuniseerimise kaudu (inimese kehasse süstitakse substantsi, mis vallandab seal füsioloogilise reaktsiooni). Mõlemal kirjeldatud juhul kasutab riik inimest vahendina. Samal põhjusel pole inimväärikuse põhimõttega kooskõlas ka vaktsineerimiskohustus nn karjaimmuunsuse saavutamiseks, mis oli elanikkonna ulatusliku vaktsineerimise varasemalt defineeritud eesmärk. Argument, et tervishoiusüsteemi keskse tähtsusega ressursi – arstide ja õdede – hulka kiiresti tõsta pole võimalik, pole esiteks, inimväärikuse kaitse
kontekstis asjakohane; teiseks – ka mitte veenev (vt käesoleva otsuse p 122). Kaebajaid puudutavalt on siinkohal oluline märkida, et COVID-19 haiguse läbipõdenud Terviseameti andmetel haiglate koormust ei tõsta.
127"
"172.2 Inimväärikuse põhimõttega pole kooskõlas riigi poolt inimese seadmine sellisesse olukorda, kus tal tuleb valida eluliselt olulise hüve (nt töökoht) ja vaktsineerimise vahel. Selliselt asetab riik inimese sisuliselt möödapääsmatusse olukorda, kus inimene on sunnitud eluliselt olulise hüve säilitamiseks nõustuma meditsiinilise sekkumisega, millega ta muidu einõustuks."
"172.3 Inimväärikuse põhimõttega pole kooskõlas riigi poolt inimese survestamine allutama end meditsiinilisele sekkumisele, mille tagajärjeks võib olla surm, eluohtlikud reaktsioonid, püsivadtervisehäired (sh invaliidsus) ja haiglaravi vajadus.135 Raviameti poolt kohtule esitatud andmete
kohaselt on ajavahemikul 27.12.2020 kuni 17.04.2022 tõsiste kõrvaltoimete teatisi Ravimiametile esitatud 359,136 mis teeb keskmiselt ca 23 võimalikku tõsiste kõrvaltoimete juhtumit ühes kuus. Kohtu hinnangul pole eeltoodud numbrid Eesti kontekstis väikesed. Õigusriigile pole ka kohane survestada inimest ravile, mille pikaajalised mõjud on teadmata. Kuna vaktsiinitootjale pole pikaajalised mõjud teada,137 ei ole muude isikute ja institutsioonide
kinnitused COVID-vaktsiinide ohutusest veenvad. Puudub vaidlus, et kõnealuste vaktsiinide ohutusuuringud pole lõppenud (vt käesoleva otsuse p 168). Kohus palus vastustajal tõendada oma väidet vaktsiinide ohutuse kohta.138 Vastustaja vastuses kohtunõudele viidatud asjaolud -
vaktsiinidele antud tingimuslikud müügiload ja järgnev järelevalve,139 ei tõenda kohtu hinnangul vaktsiinide ohutust olukorras, kus riigisisesed andmed näitavad siiski vaktsineerimise järgset surma ja tervisekahjustuse reaalset riski ning vaktsineerimise pikemaajalised mõjud pole tootjale teada (vt käesoleva otsuse p 126). Arusaamatuks jääb, millisel viisil tõendab vaktsiinide ohutust vastustaja viidatud asjaolu, et loodud on riiklik
vaktsiinikindlustuse süsteem,140 mille eesmärgiks on toetada vaktsineerimise tõttu rasket tervisekahju saanud inimesi.141 Väide, et ravimitel ongi kõrvaltoimed, pole käesoleval juhul asjakohane, sest üldjuhul saab inimene enda ravi üle ise otsustada, st ise otsustada, kas ravimi
võimalike kõrvaltoimetega seotud risk võtta või mitte. Antud juhul selline vabadus sisuliselt puudub (vt mh käesoleva otsuse p 172.2). Inimväärikuse põhimõttest tulenevalt peab õigusriigis inimesel olema tegelik vabadus enda ravi üle ise otsustamisel. "
"172.4 Inimväärikuse põhimõttega pole kooskõlas ka riigi poolt inimese kui sotsiaalse olendiulatuslik väljaarvamine ühiskonnast. Vaktsineerimata inimeste sportimise, treenimise, noorsootöö, huvitegevuse, huvihariduse, täienduskoolituse ja täiendõppe, spordivõistluste, spordi- ja liikumisürituste, avalikuks kasutamiseks mõeldud saunades, spaades, basseinides, veekeskustes ja ujulates viibimise ja liikumise, avalikel koosolekutel, avalikel üritustel, konverentsidel, teatrietendustel, kontserditel ja kinoseanssidel viibimise, muuseumides ja näituseasutustes viibimise ja liikumise ning toitlustusettevõtte müügi- või teenindusalal viibimise keeld, samuti
karantiiniga kaasnev liikumisvabaduse täielik piiramine (vt VV 28.05.2021 korralduse nr 212 p 3 ja 23.08.2021 korralduse nr 305 p 10), seda just teinud ongi. Inimeseks olemise juurde eikuulu mitte isoleeritus, vaid seotus kogukonnaga selle võrdõigusliku liikmena."
"173. Kaebajad on eraldi käsitlenud laste testimisnõude mõõdukust, pidades seda ebaproportsionaalseks põhjusel, et testimisega seotud kulud tuleb tegevustes osalemise tingimusena kanda lastel, kusjuures testimise kulu on samaväärne või suurem tegevuses osalemise kuluga. Kohus nõustub, et selliselt ei ole testimiskohustuse kehtestamine mõõdukas.
Vastustaja on seejuures põhjendanud kulude osalejate kanda jätmise vaid rahvatervise huviga ja tegevuses osalemise riski maandamisega, kuid on võimaldanud samal ajal vaktsineerimise kulude katmise riigieelarveliste vahendite kaudu. Siinkohal viitab kohus taaskord ENPA õigusküsimuste ja inimõiguste komitee 07.06.2021 raportile, kus liikmesriike on kutsutud üles
mh tagama, et negatiivse testiproovi alusel väljastatud COVID-passid ei oleks kättesaadavad üksnes neile, kes on nende eest võimelised maksma, arvestades testide põhjendamatult kallist hinda (raporti p 13.3.3).143 Kaebajad viitavad põhjendatult seejuures ka ÜRO teadus- ja
tehnoloogiaeetika maailmakomisjoni ja ÜRO rahvusvahelise bioeetika komitee ühisavaldusele, mille kohaselt peaks koroonatõendiga seonduv testimine diskrimineerimise vältimiseks olema tasuta või kättesaadava hinnaga.144 Käesoleval juhul see nii ei ole."
Tüüpiline juristide mögga! Kuna minu klient on mulle maksnud, siis tal on järelikult õigus eirata kehtestatud norme! Et selle käigus on üsna kõrge oht teisi kahjustada, ei koti kedagi.
Huvitav, kas sama juttu saaks neilt osta ka siis, kui ma käiks 20" latiga mootorsaega poes vrõnn-vrõnnimas? Ega ma ju tahtlikult kedagi pooleks saeks, niisama mõuraks - nii kihvt ja ikkagi inimvabadus ja vaba maa ja eneseteostus ja häppening... Mis ma teha saan, kui keegi otsa kukub ja pooleks läheb:(
Kas järgmiseks läheb keegi kohtusse piirkiiruste vastu protsessima? Põhjust nagu oleks: mis mõttes mingil sapikavennal on lubatud samamoodi 90, nagu minu djuunitud iksviiel?
Kässar, kust ma vaktsiinide ostu lepingut näeks? Sul on mingi allikas, mille alusel väidad, jaga seda.
Tundub, et haiglad on hakanud Covidit lõdvalt võtma või neil on patsientidest pohlad.
"Koroonahaigega ühte palatisse paigutatud tartlane: valvearst käis ja pakkus kompromissi.
Peavaluhoogudega haiglasse sattunud Ingvarit tabas pühapäeva hommikul ehmatus, kui selgus, et tema palatisse eelmisel õhtul toodud mees on koroonahaige. Haigla vea tõttu peab nüüd ka Ingvar haiglasse karantiini jääma või haiglast lahkudes lükkama edasi homseks kokku lepitud uuringud. "
Ei ole vaktsiinivastane vaid igaüks näeb, et üleelmisele tüvele loodud variant on olematu kasuga. Samas eelmine nödal oli vist üle tuhande uue vaktsineeritu.
mati1222, varemalt olid külalollid omaette või kahekesi oma tarkust jagamas teineteisele. Tänapäeval nad arvavad, et neil on võimalik oma nn teadmisi laialt levitada. Paraku (sinu vaatevinklist) on see ainult osaliselt õige :D
Seega - pudrumulk kinni! Vastasel korral lähed harjunud režiimile tagasi.
Lõpp kõva ütleja-pudrumulk. Mis sa selle postimehe loo kohta kokutad? Tundub aina enam valikuline värk olema. Ega peale teisitimõtlejate vaigistamise muuks võimeline polegi.
mati1222, loe mu neljanda Juuni postitust uuesti, siis mõtle ja süvene mõistesse "teisitimõtleja" kui suudad, siis tee ehk järgmine post! See peaks olema sisukas. Lihtsalt niisama varrode ja elviste juttu korrata pole mingit mõtet. Dr Laane teab, millest räägib, tark inimene.
Mul kolmanda doosi aeg alles novembris. Lähen ja teen ära. Põhjus on lihtne. Ei ole aega põdeda, pere tahab toitmist ja raha teenimist. Tiidu suguseid uhhuusid, Ekreraste ja naftasõltlasi ei salli.
M40 õigus- miks lasta end haigusel tappa kui seda võib teha ka tööd rügades.
Aga kas meie lugupeetud kärss on vaktsiini- või viiruseohver? Kuidagi vaikseks teine jäänud.
Kärss pani ka äkki õla alla, nagu paljud kadunud kuulsused ja sportlased. Aga tõenäolisem on see, et suvel pole lihtsalt nii palju aega igasugu foorumeid mööda seigelda.
Copitud jutt lamemaalaselt, tahaks näha kuidas seda pöörama siin hakatakse: Mina küll ei lase enam endale ühtegi vaktsiini süsti teha. Lasin vaktsineerida kahe süstiga ja see sandistas mind täiega ära. Nüüd ei oska ükski arst öelda kuidas tervis tagasi saada või ravida. Kõik liigesed valutavad, jalgades mõõdukas närvijuurte kahjustus jne. Vasak jalg tundetu, tuim, valutab, pidev torkiv tunne ja nõrk ning kark abiks liikumisel. Parem jalg veel nii hull õnneks ei ole. Määrigu endale pähe need vaktsiinid ja ärgu rohkem sandistagu inimesi!
mati1222 on ikka eriline kivipea. Mitte mingit seost eelnevate juttudega, lihtsalt tühi tekst kusagilt. Aitab naljast, paneme sellele mulgule punni jälle ette.
Ma väldin selle teema lugemist aga sattusin kogemata ja lihtsalt tahtsin öelda, et olen õlga 3 pauku saanud ja isegi läbi põdenud varakevadel. Tervis on parem kui kunagi varem! Kaal on hakanud langema, jõudu on rohkem ning vaimne tervis samuti super!
Eks peast soojad ekstremistid ole vaxi pooldajad kui ka vastased. Siinsed adminid tunduvad olevat pooldajad(propageerijad) ja kipuvad vastaste juttu blokeerima. See ei ole ka päris ok.
Mina pooldan vaba valikut, sest siiani pole keegi suutnud ära tõestada, et neist kasu on ja pole ka saja protsendiliselt ära tõestatud, et just vakstiin kahjustab tervist.
Hetkel ma siiski riskin haigeks jäämisega kui mõne "arsti" või "teadlase" inimlikust eksimisest tekitatud tervisekahjustusega.
Ise olen omad surakad last vaid töö pärast teha ja töö ei ole mul selline, et töötan surnuks (krt, ma olen ikka nii laisk, et võimalikult vähesega, võimalikult palju saada). Läbi tegin tolle tõve eelmise aasta okt.
Esimene surakas oli eelmise aasta juunis ja teine selle aasta aprillis. Kummalgi juhul ei muutunud olemine v tervis mingisse suunda. Selle aasta oma tegingi otseselt seepärast, et EU välist piiride ülest siiberdamist oli omajagu ning nõuti kas vax-serti v testi, siis valisin serdi, kui igakord lasta sorki v mingit muud testi teha.
Enamasti vaadatakse suht juhmilt seda pdf-i ja ongi kõik.A kord küsis Argentiina piiril üks naisametnik (ah küll oli kaunis naine... kuid too jutt mõni teinekord), et kus kohas siuke dokument väljastatud on ja kas ta tohib seda koodi skanneerida? No siis nägin reaalselt esimest korda, kui dokumendi audentsust kontrollitakse.... A üldjuhul on küll, et... ahahh, olemas jah, kena.
Lugeda oskad? Ilmselt ei, nagu kogu teie kamp. Siia on kümneid kordi kirjutatud, et vaxid ei anna täielikku kaitset, et nende mõju väheneb aja kulgedes ja see ka, et vaxitud põevad oluliselt kergemini.
Tõenäoliselt on jutt Bideni koroonast paras jamps. Tal reiting on suht mudas ja vaja vanapapit natuke avalikkuse eest eemal hoida. Sama trikki kasutas ka KaKa, kui puges peitu, et mitte anda vastuseid riigikogus.
Veel üks huvitav asi selgus hiljuti - Kersna ostetud testid olid hapuks läinud, kuid maksti 3x hind:) Vot sedapsi käib raha kühveldamine ja ma ise teeks seda ka, kui pumba juures oleks.
Ei olnud hapuks läinud. Vaid probleem oli selles, et lastele ostetud testid olid tegelikult ettenähtud profesionaalseks kasutamiseks ja eraisikutele neid müüja ei tohtinud.
Professionaalseks kasutamiseks mõeldud, seega ka täpsemad. Lühidalt, suurema raha eest saadi parem asi. Muidugi tekkis mul üks küsimus. Et kui pakkumine küsiti ühelt firmalt, siis kuidas sai laual olla mitu pakkumist? Mille alusel need teised pakkumised tehti? Ok oli 2 küsimust.
Kuna keegi meist ei ole näinud mitte ühtegi pakkumist, mida see sisaldab, siis pole ka nagu mõtet kraaksuda mingist 3x rohkem maksmisest. Kui üks sisaldas põhimõtteliselt professionaalseid teste koos kooli kohale viimisega vs teise pakkumisega, kus saad testi mille täpsuse/tulemuse võid lahendada ka kulli-kirja visates ja järgi pead lattu minema. Seega ongi vajalik uurimine.
Testimine oli vajalik, vältimaks koolide sulgemisi ja avastada positiivseid.
Vanamees piiden ise lubas, et tehke oma surakad ära ja olete nakatumise eest kaitstud. Sama kisa käis meil. Tegelikkuses polnud mingit vahet süstitute ja mittesüstitute vahel. Ja see kergemalt põdemine... täiesti subjektiivne hinnang.
Viirus on muutunud. Selle pärast põetaksegi kergemini, sõltumata kas oled kolm versiooni tagasi viirusetüübile tehtud vaksiga süstitud või mitte. Aga katsu lameda maa pooldjatele seda selgeks teha. Need jauravad ikka oma joru.
"Vähe sellest, et haridus- ja teadusministeerium ostis möödunud aastal miljonite eurode eest koolide tarvis kiirteste riigihangete normide vastu räigelt eksides – nüüd on ilmnenud, et suure kiirustamise tagajärjel saadi oma teadmata asjaoludel väljavalitud ettevõttelt testid, mis olid tegelikult saanud külge märke „müügilt kõrvaldatud“."
Loe nüüd ilusti artikkel läbi. Testi peal ei ole märget. Märge tehti meditsiiniseadmete andmebaasi. Leping sõlmiti 28.10.2021. Märge tehti 05.11.2021. 9 päeva hiljem. Millal testid kooli jõudsid? Minu mäletamist mööda lõppes koolivaheaeg varem. Kõrvaldamise põhjus oli, ootame tootjalt vastust. Ei ole hapuks läinud. Ootame nüüd uurimise ärs, eks.
Mis seal enam uurida, ämma kapid on sulli täis, Kersna läks rahva tungival nõudmisel allavett ja kõik on häppid. Mind küll ei huvita, mis täpselt nende testidega seal oli, paras kräpp nagunii kõik.
Soomlaste viimased jutud uutest versioonidest. Kes on sunnitud tõlki kasutama, neil soovitan valida inglise keele, saab parem tulemus!
Kes lugeda ei viitsi, siis peamine info on kahjuks selline, et peaaegu märkamatult kulgeb ja põdemine või vaktsiin kaitseb üsna vähe.
"Nakatumist soodustab asjaolu, et haigestumine ja värske vaktsiin kaitsevad uue nakatumise eest vaid lühiajaliselt. Kaitse kestab 1–3 kuud ja ka siis on see vaid ca 50%."
Kiirabiautod- kasum suurfirmadele, kellegil näpud rasvased!
Tuletõrjeautod- jälle big company, vaheltkasud jne.
Mänguasjad- räme vaheltkasu!
Kirstuvabrikud ja matusebürood- kasumlik värk!
Neist asjadest, mida jeekim nimetas, on ka palja silmaga tuvastatav kasu. Paxlovid seevastu järjekorde "uuringud näitavad , et kasu on suurem kui kahju" kiirelt kokku segatud gemüüse.
Kas on ikka kiirelt? Ravimit hakati paralleelselt vaktsiiniga tegema ehk ravimil on kõvem ajalugu selja taga, kui vaktsiinidel.
"Pole midagi hullu täheldanud" lause tähendab seda, et oledki kuskil oma mikrokliimas seal ja ei liigu ringi nagu mõned miest töö tegemiseks peavad tegema, et sinusugused oma mikrokliimas saaks edasi passida ja foorumisse kirjutada.
Noh, see "mikrokliima" jutt nüüd küll ei päde. Ma puutun samuti inimestega palju kokku ja pole siiani saanud seda "surmavat tõve". Tipphooajal proovisin lausa meelega nakatuda, et saada tõend, aga ei miskit.
Kas kellelegi tundub ka veel kahtlane selline kokkusattumus, et kommentaator Kärss on siit foorumist kadunud kui tina tuhka. Ja see kadumine on langenud kokku justnimelt koroonapandeemia ajajärguga. Deus miskit mainis , et mees on elus ja terve ja tõi autojuppe jms, kuid siiski tundub vähemalt mulle kahtlane, et mees, kes aastakümneid kirjutas pikki kommentaare erinevates teemades, kaasaarvatud ka selles samas siin, on järsku kadunud ilma igasuguse seletuseta. Kas võib olla, et mõningad isiklikud sisemised paradigma nihked vajavad kohanemisaega, enne kui näpud uuesti klaveri külge lähevad?
Kõik on korras, tõi mulle teisipäeval veel väljamaa kohalikku õlut. Põhjused, miks ta siin ei kommenteeri pole mitte kuidagi seotud covidiga, pole mõtet siin mingit jama punuda. Samuti pole minu asi neid põhjuseid edasi rääkida, kui tahab, tuleb ütleb ise.