Krt. need lülitid olid nii tuttavad. Mitu aastat isegi 245-l samasuguseid näppinud:)
Volvo 66 1975-80.
Automaadi valits jäi kohe silma, aga kuna nähtavalt väiksema autoga tegemist ja ühtki 66-t pole elusana näinud, siis...............
Pakuksin Wartburg Camping Limousine. Mõned detailid ajavad natukene segadusse, kuna mõnikord oli neil taga numbrikombinatsioon 1000 ja mõnikord kereseeria number 311, millele järgnes siis vastava modifiaktsiooni number. Konkreetse mudeli viimast numbrit küll peast ei tea. Ise olen istunud sellises, millel tagaaken ulatas ühe klaasina katusele välja ja ka küljetriibud erinesid natuke sellest mis pildil
Nii vähe või palju, kui ma ise asjast aru olen saanud, tähendab 311 umbes sama nagu "kolmanda seeria bemari", kuid universaalkere, kupee vms märkimiseks on veel mingi lisa selle nime juures. Sirvisin praegu natuke vanu ajakirju, selle Camping Limousine juurde kuulub tavaliselt tähis 311-5. Parandage mind kui eksin.
Thanks Legendile hea ungarikeelse lingi eest - vot selline artikkel on alles tase! Oleks hetkel aega rohkem, võiks sealt mõned osad kasvõi stiilimõttes siia ümber kirjutada...
Aga uus küsimus: mark ja mudel? Et asi liiga lihtne ei paistaks, panen pildid militaarses jm maskeeringus. Tsiviilversioonid ei ole midagi eriti haruldast.
Tont, ma hädaldasin õigesti , et olen amatöör. K kord nüüd. Aga väike aastaarvu ja mudeli vahe: AMC Pacer 1979 DL wagon . Maitse asi, minu arust kole auto ikkagi.
Tootmisaastad olid ikka ju alates 1975 jne?
No vihjeks siis ,et "sama nime" kandva autoga oleme sõitnud nii meie ,meie isad ja ka meie vanaisad. ja näiteks minu kogu elu eestis elanud vanaisal oli raha koos ,et osta "sama nime" kandev auto uuena poest aga ennem tuli riigivõimu vahetus.
natuke loogilist mõtlemist ja vastate lambist ära.
Mingi 24h jooksul võiks ikka täiendavaid vihjeid jagada kui ei ole õiget pakkumist tulnud. Muidu võibki ootama jääda kuni keegi "egiptusest" tagasi jõuab...Mosse või bemmi moodi see ei tundu olevat, mu arust. Vihjest ei oska ka aru saada...kas "sama nime" all mõeldakse vene margi nime, mis võiks ühtida mingi lääne margi nimega....a la Pobeda>Victory või Triumph...? Ise ei tea ma ühtegi autot millega oleksid sõitnud nii mu vanaisa, isa kui mina või mille kasutamine eesti rahvale oleks kuidagi väga iseloomulik, nii et terved dünastiad seda ostaksid...
Jeep Dallas tänu vihjele ja google-le.
Pole mahti süvenenult uurida, aga ühtki vähegi mõistetavas keeles täpsemalt seletajat ei leidnud. Samas neid Jeep ja Willise kloone tõesti arutult palju, et mõistlikult asjast aru saada.