Jaapanlastel ikka igasugu lahedaid masinaid kataloogis, milliseid ei oskaks uneski ette mitte kujutada. Ka eurolandis autonäitustele jõuab neist vaid piisk, sest tollide tõttu turg ei tasu toomist.
Kui kellelgi huvi Jaapani 2008a autokataloogi lehitseda, siis saan seda soovijatele võimaldada (quasimodo@solo.ee), ainult et hieroglüüfidest veidi raske aru on saada, hehh.
Niisiis... 124-ja p6histel autodel polnud kylgedel kroomliiste... 8 kaksikvenda, v6i kuipalju neid oligi. Kroomliistud tulid 2103-e p6histel autodel. Pakun et tegu on Seat 1430 Familiar´iga.
et siis tagant alfa, eest maseratti, veljed saabilt, see suur tabloo näidikutest võiks olla a´la scanialt v mõnelt muult rekkalt säänne autu siis minu vaatevinklist :)
ja kui mina Saabis töötaksin, siis paneksin sellele nimeks 900 aero speedster (ja liskas veel turbo vms kah)
aga kuna ma Saabi tehases ei tööta siis...
ei vaat rõhk on sõnal paber, et 1967 aastal see visandati ühe riigi inseneride instituudi poolt, kes nii mõnegi prototüübiga lagedale tuli, mõni neist leidis ka omale kere küll siis juba seeriatootmises olnud auto põhjale.
seeriatoodang-> väikeseeriad-> tuuning-> prototüübid ja nüüdseks siis disainisketšid :-)))
eniveis-> kirjelduse "visandati ühe riigi inseneride instituudi poolt" järgi pakuks, et tegu on mõne idabloki sotsialistliku riigi ( teistes kohtades ei olnud just riiklikud insenerintituudid eriti levinud) ideevälgatusega
vniite poolt on tehtud japp aga sapik on vale, kui sa veel nati seal lingil lappad siis leiad õige vastuse ka üles :)
nu kui nad ise reklaamivad seda, et see nende poolt tehtud siis ei ole mina küll see, kes kuskilt seda õigust taga läheb otsma.
ja see et mäng nii kaugele on läinud on paratamattus, saavad ju ka masstootmises olnud autud otsa ja siis ikka püüad olla originaalne ning miski käkerdise siia üles riputada ;)
Vihjeks olgu, et mark eksisteerib tänini, kuid maastureid juba ammu mudelivalikus pole. Küll aga on põhitoodangu kõrval konveieril üks väga veider pick-up.
paistab olevat justnagu kaetud kerega F1 90-date alusest... moodi tulevate komponentidega ning täisfunktsionaalne (ilma ühegi iluelemendita) seega Jaapanist-> vorm lubab mclaren F1 sarnast kiirust, midagi aga pole kuulda olnud-> seega prototüüp
oskaks vaid vastata-> hetkel tundub, et brauserile lihtsalt ei meeldi siitkandist laetavad pildid (Imageshack'i lubab laadida, siia mitte).
Connection lost pildi saan ette siis kui peaks tulema tekst-> pilt on moderaatorile ülevaatamiseks saadetud...
Võibolla ei meeldi lihtsalt see auto, mida siia postitada üritan :-)
Igatahes kui Skyline R33 loetakse õigeks vastuseks, siis minult uut pilti tehniliste probleemide tõttu ei tule :-D
vihje kah-> tegemist on ülimalt kuulsa seeriaauto põhjale kuulsa kerestaja (kes on selle ettevõtte töödega kursis näeb kohe kelle) poolt loodud 3 eksemplarise "seeriaga"