Vabandan kvaliteedi pärast, kuid see on skännitud ajakirjast ja pilt oli 3,5x2 cm. Igal juhul see on tuntud auto täissuuruses prototüüp ning auto läks tootmisesse kuid mitte sellisena. Aga vaatame, kes tunneb auto jooned ära.
Pildil puudub auto24 vesimärk, ehk siis ei ole siit võetud see pilt, lihtsalt sama fotot on järelikult kasutatud ka müügikuulutuses. Ausalt öeldes ma ei teadnudki, et see siin müügis on. Vastus on õige sellegipoolest:)
Kuna me keegi siin mingit raha ei teeni nende piltide näitamisega, siis minu moraalinormid lubavad südame rahus teile esitada järgmise interneti avarustel vedelenud pildi.
Kuni esituledeni on üks ühele vana Opel Rekord.
Rool vasakul- seega kas eurooplane (va Inglismaa) v ameeriklane. Pakuks ikkagi mingi Opel Rekord Concept vms.
Nu põhimõtteliselt võiks õigeks lugeda mõlemad vastused. Miski pärast ei suutnud Daewuu tollel ajal mingit kindlat nime väga pikalt kasutada ja see tõttu vahetati autode nimesid kiiremini kui sokke. Pildil oleva auto numbri plaadile on kirjutatud Royal Duke, ehk siis Royal XQ on 99% õige vastus. Samas varem ja hiljem on selle auto külge kinnitatud ka Prince nime.
Lebokas saab siis uue pildi õiguse/kohustuse.
Mõtlesin ja mõtlesin. Midagi niiiii tuttavat on selles autos. Just grill meenutab miskit massinat neljakümnendatest... Eeeeeeääääöööööö... ZIS kurask ju!!! Ja siis tippisin Google piltidesse "packard":)
Tundub, et küsimus rasken, kui arvasin. Vihjeks siis niipalju, et toda autot tehakse 90ndate esimesest poolest kuni tänapäevani välja, vahepeal muidugi mõned uuendused.
The first road car was produced in 1993, whereas the first racing car was registered by a private team in 1995.
Since then, 4 generations of race cars have participated in competitions on the world's most beautiful circuits.
Today, the company's 5 main activities are the following:
- the manufacturing of ......... cars;
- the preparation of racing cars;
- the restoration of collection cars;
- research and development, i.e. the use of automobile technology in various other market segments;
- the organization the incentives.
pigem kalduks arvama, et tegu on Shooting Brake'ga, kui prototüübiga (Shooting Brake'e on loodud kõigi võimalike ja võimatute sõidukite peale- Ferrarist Bentley'ni) :-)
Aga vot ei tule hetkel pilt ette, mille peale see tehtud on (esimese hooga oleks kah F330-t pakkunud aga sellel oli siiski veidi laiem pamper)
kui Ferrari on üsna lähedale, siis pakuks põhjaks Lambo Islerot (või vähemalt 350 või 400 GT versiooni)-> seda enam, et flying star oli ju "furgoonkerega" enamvähem olemas
kuigi voolavad suunatuled on veidi nihu (viitavad pininfarinale ... kuid pininfarina pole lambode ehitamises just eriti pädev...)
ehk siis otsime jah/ei vormis infokillukesi edasiliikumiseks ;-)
Pininfarina on õige. Ferrari soe, Lambo külm.:) Kaon nüüd paariks päevaks looduse rüppe, sest lisaks tehnikahaigusele põen ka raskekujulist kalastustõbe.
Vihjeks lisan juurde, et mina nägin seda autot 80-ndate lõpus Tartus natuke aega ringi sõitmas. Meelde jäi see mulle see tõttu, et tegu oli "Lääne-autoga" mille marki ma ei teadnud aga mõni aasta hiljem leidsin sellest autost pildi ja väikse artikkli ajakirjast "Sa Ruljom". Vihjest aru saamiseks tuleb siiski kursis olla Tartu eluga sellel ajal :)
Tegu jah Poola Tarpaniga, mis minu meelest hiljem sai nimeks Honker. Ja kaheksakümnendate teisel poolel sõitsid Tartus ringi sellega Poola restauraatorid kes toomkirikut toomel ehitasid.
Vist nüüd minu kord mõistatus välja vista. Kuna sooviks nii auto marki, kui mudelit, siis annan paar vihjet. Tegu Euroopas 1978 tootmisesse läinud autoga. Kasutati ühe teise tootja eeskujul tehtud 6-silindrilist mootorit.