Vastus õige, järgmine palun. Selle "koopiaautoga" Avia olen mõned ajad ringi sõitnud. Siis oli päris uhke tunne. praegu mõtlen jubedusega ajale, mil tema lagunes eest rohkem ära, kui mina tagant remontida jõudsin.
nujahh,tegelt ju ka avia õige vastus, olgugi ta siis taevoo nime all :)
kui aus olla,on välja paistvad atribuudid kõik aviale omased- ukselink, suunatuli,peegel,uksehingede katted, klaasid jne..
Isuzu Impulse, Holden Piazza, Isuzu Piazza, Isuzu Piazza Nero, Asüna Sunfire, Geo Storm - heal lapsel mitu nime. Konkreetne auto pildil peaks siiski Isuzu Impulse´i nime kandma. Pildi panemise õiguse annan speedf...-le ja kui tema loobub, kuulub õigus Võldasele.
Hakkasin just vihjet kirjutama, kuid juba vastus olemas. Tegu siis jah tootjaga, mis kannab nime Farus ja pärit Brasiiliast. Tubli r.i.h.o - väga kõva tase. Kui saladus ei ole, et kust auto tuttav? Ise tean toda masinat tänu Revue Automobile 1988 aasta kataloogile.
Selle Farusega oli see, et see meenutas mulle väga ühte Puma kabriot millele oleks justkui teine nina külge pandud. Mõtlesin juba, et panid väikse trikiga pildi ja siis hakkasin aga netist otsima kellega puma koostööd teinud on ja siis jõudsin Faruseni. Mingit otsest viidet nende kahe firma omavahelisele seotusele ma ei leidnud aga kahtlaselt sernaseid jooni on nende autodel.
Uus pilt ei tohiks väga raske olla ja ma ei ole ka kindel kas see siit juba läbi pole käinud.
Wikilt tuli õige vastus ja nagu pildilt näha siis pole midagi imestada, et Norras oma autotööstust pole. Nad teeksid nii koledaid autosid, mida keegi ei ostaks.
Wikilt ootame uut pilti.
Miski pole see, mis esmapildul tundub. Muidugi võib olla, et kellelegi tundub ka esmapilgul õieti. Vähemalt üks selline masin on eestiski müügis olnud.
"Saviem" veoki kohta: salongi pilt on erinev "Avia"st, mitte väga palju, kuid Avia rooli keeranud saavad aru.
"Trollist": minu norra keele oskus on alla nulli, aga mitmeski artiklis räägiti Trolli konsruktorist ja selle jutu sees olid sõnad "USA" ja "Cevrolet Corvette". Mulle jäi mulje, et see konstrutor võttis osa ka esimese Corvette klaasplastikust kere konstrueerimisel. Sarnast stiili võiks aimata. On keegi teadlik?
Täiesti õigus- Alfa Romeo Arna. Datsuni kere, Alfa tehnika, toodeti kolme aasta jooksul. Ju läks plaan lörri. Eestvaates oleks Alfa korraga ära tundnud, küljeltvaates on ukselingid teised, kui datsunil. Kodanik ts võib uue pildi panna.
nu mina ei usu, et see Austin on (Austinile meeldisid väga laugjad langevad jooned) kuna paistab nõnna MG moodi :-)
dateeriks selle varasemasse perioodi 1950-1960 ning pakuks, et see on mingi eriversioon MG T seeriast (tõenäoliselt itaalia päritolu... Zagato? Bertone?)
Dodge sidewinder 1997 aastast ja kui ma õieti mäletan siis Viperi mootoriga concept millest oli juttu ajakirjas Auto Revüü või oli sel ajal juba Auto+ .
on Viperi mootoriga Dakota põhjale ehitatud monstrum on jah...
35 osas-> sry, my bad... on jah skyline vaste -> 350 ja eelmise skyline'i tippversioon kasutavad samu mootoreid, sama platvormi jne ning G35 on olemas vaid 3,5L mootoriga (mitmes eri versioonis k.a. 350Z pealt pärit) siis lihtsalt läks segamini :-)
nii, et õige vastus on leitud, proovitud ka ennast natuke välja vabandada ning r.i.h.o lisab uue pildi ;-)
Aga kui teeks niimoodi, et kui l-co on "mütsikugistamise" lõpetanud, siis paneb tema uue pildi (boonusena või nii, kuna mul praegu midagi head lisada pole) :-D
Kolmandaks võib öelda, et siin on pilte olnud nii veoautodest kui ka mõnest militaarotstarbelisest masinast. Autoregistrikeskuses on nagunii neist valdav enamus arvel. :)
Valitud sai selline isend just sõiduautoliku välimuse pärast!
Volvo see ei ole, kuid pärit Euroopast küll.