Lamborghini on soojem vastus kui Volvo, aga mitte õige. vihje:Mulle endale tulevad need näidikud näiteks tuttavad ette Iveco kaubikust, aga võimalik, et on ka lihtsalt sarnased.
Mõtlesin küll, et ei vasta, kuna pole enda poolt huvitavat piltküsimust pakkuda, kuid nüüd vastatud ja pildi kohustus tuleb täita. Uurisin, järsku leidub veel enda arvutist midagi huvitavat ja sai leitud siiski veel midagi sellist, vaatame, mis rahvas selle peale kostab...
Väga hea, juba asi soojeneb. Bitteri käsi on siin mängus küll, nagu ka Opeli. Erich Bitter oli ka selle margi edasimüüjaks Saksamaal. Legendi kohaselt lõpetas GM järsku väga kahtlastel põhjustel mootorite ja muude osade tarnimise ja Erich Bitter tõi turule oma masina Bitter CD, mis nagu pildilt näha on väga väga sarnane, kahtlane eksole?
Kuna ma seda otsingut ei suuda mõistlikult kasutada,siis pead ei anna, et see masin siist varem läbi poleks käinud. tootja on võrdlemisi tuntud ikkagi.
Miks te arvate, et tegu on Toyotaga. Selle auto jooni vaadates koidab mulle esimesena selline nimi nagu Lotus...aga vaevalt ta see on.
r.i.h.o. viska pisike vihje ehk?
Veljel olev kollakas-roheline logo vihjaks nagu tõesti Lotusele, ja Lotus on juba väga-väga lähedal õigele vastusele. Tegu ikkagi pikaaegsete rivaalidega.
Seda mudelit tehtud ca 120 autot millest paar isegi väikse "fööniga" kapoti all.
ja väikse hilinemisega ette ja taha Häid Pühi! ka siinsetele auto fanaatikutele.
Tervitustega Riho
Nu kõik pakutud: Lotus, MG, AC, TVR, on peaegu õigesse auku aga keegi on sellest nimekirjast puudu. Aga Lotus on ehk oma olemuselt kõige lähem sellele margile mida otsime. Märksõnad on mitte ülemäära võimas mootor ja seda väga kerges keres.
No see on alles pähkel! Kohe tundus väga tuttav. Tegemist siis 1996a. Niva põhjale ehitatud Lada Nadeždaga. Omas 4x4 rattavalemit. Ehk siis lootus, mis nagu ei täitunudki...
Seda ta on! Täpsemalt veel VAZ2120. Ehitatud 5-ukselise Niva 2131 põhjale.
Lootus (nadežda) siiski mingil moel täitus, tehti ISEGI üle 8000 masina 8a. jooksul!
Nimelt õigem oleks 1998-2006 vene andmed, -2005 inglaste andmed.
Ega vist. Noh, vihjeks see, et ta pole mingi kloon. Iseseisev mudel. Maailmajagu ei maini. Samuti seda, kummal pool rool asub.
Mul on veel pilte vajadusel.
Sul mõte liigub vist õiges suunas, sest nii inetu saab olla vaid see nagu sa ütlesid... Samas paistab esitulede vahelt juba viimastelt Volgadelt tuntav õhuvõtuvõre.
Ilmselt hiinast ja kindlasti Beijing poolt (loodetavasti vahelduseks litsensi alusel) valmistatav Wrangler
Mudelinime ei hakka arvama, kuid vanasti nimetasid nad oma sõidukeid BJ ja siis mingi hulk peaagumittemidagiütlevaid numbreid (nimede väljamõtlemisel ei ole sealne rahvas eriti osav)