Lima peaks olema jah Vauxhalli juppidest ja Kallista siis Fordi omadest. Samas pean tunnistama, et ega isegi Lima ja Kallista välimusel vahel tee. Kuna Panther Westwinds toodete spetsialist ma pole, seega ega ma ei teagi, kas Limal ja Kallistal välimuselt üldse mingeid erinevusi on, ning eks see pildil olev Kallista on vist nö välise tuuningu ohvriks langenud, seega õige mudeli eristamine minule põhimõtteliselt võimatu ülesanne :(
Aga siit siis uus pilt. Esimene pilt sisust minult vist mälumängu jooksul.
Seda on ennegi juhtunud, et esimesel pilgul paistab Monteverdi, tegelikult on hoopis Bitter :)
Bitter SC siis!
P.S. kuigi hämmastavalt sarnane Ferrari 412´ga, kui sellele tagauksed juurde vägistada :)
Et ei taha jälle hästi nagu tulla?
Vihjeks siis niipalju, et tegemist Inglismaal jalgrataste tootmisega alustanud firmaga.
Firma kadus kuskil 60ndatel-70ndatel, kui too täielikult ühe kohaliku hiiglase poolt alla neelati.
Ütleme, et üsna kindlalt on kõik siinsed seda marki autoga sõitnud. Pildilkujutatu on 5l. mootoriga concept seitsmekümnendate algusest, tänapäeval rõhutab see tootja igal sammul oma sõidukite säästlikkust. Pisut variserlikult, sest mudelivalikus on ka V-8 mootoriga hirmsuured kastid, Meerikamaal pakutavast ei maksa rääkidagi.
PS. Disaineri koha pealt ei oska miskit kosta, ühtegi viidet Itaalia rätsepate kohta pole, seega imselt tehase disainerite väikeste näppude vahel sündinud.
Kui mu mälu mind väga ei peta, siis pilt sellest autost oli ca.89a "Zaruljomis",
kus oli võrdluses erinevad kapitalistlikud igandid ja selleks hetkeks juba pea 15 aastat tootmises olnud novaatorlik Niva.
Aga vot nime kohapealt on hetkel täielik tühi auk.:)
Pildilkujutatu on kolm aastakümmet vana prototüüp, toona vorpis see tootja üsna usinalt suuri maastureid. Kaheksakümnendate alul maasturite tootmisest loobuti. Samas, viimase kümnendi keskel tekkis selle tootja mudelivalikusse asi, mida nad ise pick-up`iks nimetavad. Nüüd ei tohiks enam raske olla.:)
Aitäh, et nüüd ütlesid, aga ju kevadpäike mind nii pimestas, et ma seda ei näinud. See ei muuda asja, sest ma olen üldse suur "ponisõber".
Ammu pole siin paljurattalisi näidatud.:) Mis ämblik see on?
Äkki paned vihje või kaks.
Rahvas vist ei tea... :)
Värvi ja kuju järgi arvaks, et prantslane, aga kuna ennegi olen puusse pannud, siis tõe pähe seda ei kuuluta. :))
Värv on väga hea vihje :)
See värv, väiksed plastmassist Michelini mehikesed katuse küljes. Ainult väga tegijatel tüüpidel olid sellised autod. ahhh.. millised mälestused lapsepõlvest.