Vihjeks olgu öeldud, et pildilkujutatud conceptiga täpselt sama margi- ja mudelinime kandvaid autosid võib meil tänaval igapäevaselt näha ning soovi korral ka esindusest osta.
Hea küll, jätke ainult need Saabi-jutud:)! Concept pildil pidi andma ettekujutust täna müüdava auto eelmisest põvkonnast. Baseerus see küll mudelil, mida võiks tinglikult üle-eelmiseks põlveks pidada, muudatused olid... eeee... kosmeetilised ja kummalised (vt. pilti:)). Olgu öeldud, et tootja on sama mudelinime kasutanud ka nt viiekümnendatel.
Hm, kasutab praegu sama nime, mis 50ndatel...
Sel juhul pemmid, mersud, opelid, fiatid, pežood, renood, siis ka saabid, laadad, audid, mased, rollsid, volvod, volksud välistaks. Mis jääb, on vaid Škoda Octavia. Kui ikka autodest ja Euroopast jutt...
Mul on selline jumalavallatu mõte, et tegu võiks ju olla siis Chrysler 300 conceptiga. Vastaks see ju kõigil etteantud vihjetele: toodeti 50ndatel sama nimega ja saab ka praegu osta, teatavate reservatsioonidega on olemas nii eelmine- kui üleeelmine põlvkond, mis küll sama nime ei kandnud ja toodetakse seda nii euroopas kui ka hiinas.
Ning teatavat sarnast disaini joont on isegi tuledes aimata.
Muud autod, mis enamvähem kirjeldusele vastasid oleks Citroen C5, Mazda 6, Ford Focus, Cadillac CTS. Muidugi nende puhul ei ole arvestatud seda varasemat nime kasutust, kuid järsku kuskil maailma nurgas siiski kasutati.
Aaa ja muidugi, mis täielikult vastab oleks veel Jaguar XK, kuid noh come on, see ei saa ju lihtsalt nii olla kuna XK8-ga väga sarnane concept oli juba 80ndatel olemas, seega sellist jama teha...
Ma tean, et tegelikult ei tohi siin ostu-müügi tehinguid vahendada, kuid reaalselt ei ole see ju ostu-müügi vahendamine, vaid info jagamine.
Asi selles, et üks selline valge Ford V6-ga (seega siis vist 280i) TVR seisab mu ühe tuttava vanemate kodu garaazis vist alates mingi 98ndast aastast. Elu viis omaniku välismaale elama ja töötama, seega auto jäi siia seisma. Ka mulle seda paar korda pakkunud, kuid kuna ise autosi ma ei ehita ja seega tuleks kõik asjad sisseosta, läheks see vähemalt mulle kalliks maksma.
Kuid kui keegi arvab, et asja vastu huvi, siis võib oma kontakti siia jätta, edastan siis omanikule.
Loodan mõistvale suhtumisele, et ei rikkunud foorumi reegleid.
Vihjeks olgu öeldud, et seda marki sõidukid on Eestis müügiedetabeli üsna tipus.
PS. Kummalisel kombel on jälle peegelpilt sattunud. MINA POLE MIDAGI TEIND, arvuti jamab!:)
Kui lähemalt uurima hakata, pole see mitte lihtsalt odav, vaid ka väga kodutööndusliku mekiga. Vt rattakoopad, küljekarp ja stanged.
Pagana tuttav pilt, kuidagi ei tule meelde, kus seda näinud olen...
PS. Kas need on Mersu ilukilbid?
Hea küll, panen siis kõik nimed korraga ritta, las siis hr. Võldas selekteerib: Standard Ten Pennant Companion Estate :D
Kui just vastuseks Vanguard Juniori ei soovi. Viimane on küll kahtlane, sest sellise välimuse juures pole seda paralleelnime minu teada kasutatud.