Mulle tuleb ette miskine Jaguari concept. ???
Samas on disain kuidagi ameerikalik- Callaway?
Jaguari peale mõtlesin ise kah, isegi tuhnisin veits neetikumis, a miskit sellist ei leidnud.
Mul on miski päras tunne, et tegu on ühe saksa tootja autoga, mis on siit mängust korra läbi juba käinud aga mitte ei tule nimi meelde. Profiililt meenutas veel Lister Stormi see.
Aga selle pildi kohta ei ole mul enam ideid. Ilmselt tegu miskise euroopa autoga, aga tuntud tootjate seeriatoodangust ei usu seda küll pärinevat olevat.
Vihjeks siis niipalju, et suurima mandri maismaal paikneb selle tootja kodu, seega Jaguar ega Callaway see ei ole.
Tegu ei ole mingi eksootilise margiga, seda marki autosi näeb ka meil igapäev sõitmas.
Vihjeid võiks heameelega anda, aga ei oskagi nagu midagi lisada.
Aasias (mitte Jaapan) toodetud, 1997 aasta, mark ka meil täiesti esindatud.
Hea oleks, kui ise keegi midagi välja pakkuks, siis oskaks nagu suunata.
antud kerestaja on samal perioodil Astoneid ning Jaguare kah ehitanud - aga ei ole vignale (kuigi Vignale on samuti seda mudelit "joonistanud"- tegelikult on vist enamik kerestajaid seda mudelit torkinud)
AGA ärgem laskem end rooli asukohast eksitada (tegemist on mandrieuroopa margiga)
Alfa Romeo 6c2500 ning Ghia ongi (see on muuseas üks üliväheseid AR-e, millele ei jäetud ette klassikalist iluvõret- kogu selle satsi 15-st autost varustati võrega 9)
Willyse ja Renaultiga seost ei tea. Küll aga on olemas seos Volkariga, inspiratsiooni olevat saadud Karman Ghiast ja edasi vedas pildilkujutatut VW 1,6l mootor.
esimese hooga meenutab inglismaad ... lähemalt vaadates on kuidagi oluliselt robustsem?
Äkki on miski idaploki ettevõte (Tatra ?) suurmeistri nõusse saanud ja sellise asja kokku keeranud :-)
Noh, Polonez-il midagi taolist, ISO-l midagi taolist, aga ma vist otsin natu valest kohast, sest "sõber" interneti otsing ei ole mind veel täistabamuseni juhtinud...
Giugiaro on VW ja Audit disaininud küll, aga too ei lähe küll kummagi alla. Ja välimus on tal rohkem inglaslik kui muu.
Küljejoon on sihuke Morris Marina + esiots British Leyland.
Aga ma ei tea, et Giugiaro oleks oma nime alt (kas ta on kellegi teise firmas enne oma büroo avamist töötanud?) sellist asja nagu need inglased teinud...