Et kas mitte iraanlastel ei olnud vähe tihedamad suhted prantslastega autotööstuse vallas?
Iran Khodro ja Saipa on seal need põhilised tootjad ja Khodrol on vist Renault-ga soojad suhted, AGA nüüd hakkasin ise ka kahtlema, sest Renault on päris palju sealkandis suhteid (ja sinna kanti võib lugeda nii Egiptuse kui ka India :)).
Ei ole seal hullu ja hirmsat midagi aga vaadates selle Sinaidi pilti kus neid plastikust katmiku paneele ei ole siis on küll tunne, et tegu on ratastel kirstuga. Elusana sellest välja ei saa tulla.
Võldas palun!
Kas too pole mitte mingi võidusõiduks kohandatud MG või muu taoline Inglismaa toodang.
Ma olen kindel, et ma olen kuskil isegi korra või kaks seda sarja näinud, aga ei suuda meenutada millega nad seal sõitsid.
Äki oli üks sellina à la "taskukohasem" võidusõitmise sari...
Kes kunagi Ginettasid on näinud, teab, et temal on oma stiil tagatulede osas(kaks ümmargust)ja kindlasti mitte ei kasutata Fordi tulesid. Samuti välistaks teised G-d: Gutbrod, Giannini, Gilbern jms.
"...kindlasti mitte ei kasutata Fordi tulesid..."
Palun, siin on Ginetta G32: http://www.g32.co.uk/images/g32_ph.JPG
MILLE tuled need siis on, ma tahaks teada?!
Paistab, et lahendust nuputajate poolt ei tule.
Mingit nuputamist lihtsamaks tegevat vihjet vaja, sest muidu jääb see asi siin toppama veel pikaks ajaks.
Sest isegi G spetsialist qp ei ole suutnud vastust leida.
Ehk siis kod. B_E_N, lihtsusta palun asja.
Lõunasse jah, Fiatiga seost ei tea olevat, aga eks koopia ole pigem, vot koguse kohta ei oska öelda eks ta jah kuskile sinna mõnesaja kanti jääb, liikumisvõimalisi peaks kirjandusandmete järgi olema 100 kandis tänapäeval.
Tegelikult jään koguse üldse võlgu, aga võin seda öelda, et auto nimi muutus aegade jooksul autotööstuse uue omaniku vahetusega seoses, mille tingis väike kokkulangevus.
Ega ikka ei tule keegi millegi heaga lagedale, olgu räägin veel natuke, auto kasutas siis Fordi ja ühe inglase mootoreid, ning nime kokkulangevus oli auto mudeli ja uue omaniku perenime vahel, antud nime kannab ka üks mägi seal riigis, mille järgi see mudeli nimi pandigi.
See oli nüüd põlvekõrgusel lastud lastud, ehk väga mööda. Firma tegutses erinevate mööndustega 50-te keskpaigust kuni 80-te alguseni, on toodetud nii sportautosid, sedaane, universaale ja mingit laadi 4x4 sõidukeid. Kogu eksisteerimise aja oldi väga tugevalt seotud inglastega.
Kui asi jälle niimoodi seisma jäänud, siis äkki lisa vihjed (tea kas siinsed nupumehed tegelevad muude asjadega, et vaikus majas?).
Fiat 124 too vist ei ole, sest seest kellad ja taga C piilar on teistsugused (kuigi mingi litsentsi alusel toodetuna ta võib ju olla ka).
Et siis äkki tegemist mingi 70ndate (alguse poole pakuks mina) toodanguga ja kui Vahemere äärest käsid otsida...
Kas Hispaanias ja Jugoslaavias sellel ajal mingit arvesse võetavat autotööstust oli?
Ja siis (Prantsusmaale ja Itaaliale lisaks) äkki võivad arvesse minna veel Egiptus ja Türgi.
Ega neid tollal väga palju polnud ju.
Ehk arendab siit keegi edasi...
Antud sõiduk on siis firma eelviimane mudeliuuendus, seda siis juba uue omaniku all olles, aastaks jah 70-date keskpaik, mõni maa on veel ümber Vahemere (pole euroopariik).