Huvitav on see, et too Nautilus ei ole Peugeot´le vist aastaid rahu andnud, sest tulevane 508 ja selle concept 5 on 13 aastat hiljem üsna sama nägu :) http://www.autoblog.com/2010/02/15/geneva-preview-5-by-peuge
ot/
Viimane, muuseas, viiski üldse mõtted Peugeot´ suunas :)
Vist vihjete aeg...
Kokku on neid (tänavasõiduks mõelduid) tehtud 50 tükki. Mark on meile kõigile teada ja tuntud. Euroopas on hetkeseisuga neid järelturul müügis 2 tükki, summad on ulmelised.
Oota, kas ma jäin millestki ilma vä? Olin paar päeva ära... Milles nagu mind süüdistate? Et vastasin küsimusele, kus sooviti aastat ja kerestajat. Vastasin "1960 džovanni mikelotti"- seega ei saa aru, mis ära öeldud vastus ja targa panek? Erkki, su iroonia jäi ka mulle selgusetuks, kas keegi veel minu nime all on siin kommind?
Samas Moretti 750 all netis tuhnides leidsin kiirelt soovitava vastuse- seega vastuse autor ma pole, lihtsalt vastasin küsimusele.
Eks siin kord paari aasta jooksul lähe mölinaks kah :P Humoorikas meenutada, kui sai siin mängus debüüt tehtud (leheküljel 11), ja seepeale kostitas senjoor Võldas sapise märkusega :D Lõbus vähemalt, oleneb kuidas kellelgi huumorisoonega lood on :)
Eks Su fraas "no ja siis?" kellelegi saba peale astus vist :D :D :D
Ole hea ja pane palun uus pilt vähemasti :
"no ja siis?" - tundus nagu selline imelik, aga kes teab v-o hoopis mina olen "selline imelik".
:)
Jätkakas nüüd asjaga ja kommentaarid kustutan kohe kui järgmine pilt pandud.
Isand Udu poolt eepool mainit üheteistkümnendat lehekülge täna lugedes, jääb mulle eneselegi mõistetamatuks toonane sapine märkus. Väga kummaline ja ebameeldiv komm. Igal juhul- vabandan, Udu.
Annab siis veidi vihjeid.
Tehti neid masinaid paarkümmend tükki. Auto looja töötas aastakümneid ühe võistlussarja juures, kus tema loodud masinad saavutasid väga häid tulemusi. Üks tema loodud, kuid teise nime all toodetud masin on siit foorumist ka läbi käinud.
Kas jutt "Don Lee Coach And Body Work" firmast?
Auto enda välimuse järgi võiks arvata, et tegemist aastatega 52-57 (nii umbes täpselt)...
Frank Peter Kurtis-e looming äkki?
Miami Vice pidasin silmas jah.
Ma nüüd kohe ei teagi...
Speedf... ütles küll 365 ära, aga äkki järgmine kord paned ikka margi kah.
Seekord siis tegemist Ferrari 365 Shooting Break-iga.
Oleksin oodanud vähe täpsemat infot, aga las ta seekord jääb.
Ehk siis Speedf... pane siis järgmine pilt.
Kuna peale Speedfesti keegi oma arvamusega lahendusele ligi ei saanud, siis Speedfesti lahkel loal panen siia ühe universaali pildi veel.
Vihjeid hetkel rohkem ei annaks. Vot.
AGA see ei tohiks keeruline olla.
Aston Martin Lagonda kuut on see. Enda eelmise kommi Corvette-jutu kommentaariks ütlen: ei, onu Võldas ei ole end nädalavahetuse puhul lolliks joonud.:) Miami Vice edevauto, millega Crocett ja Tubbs paarutasid oli Corvettel baseeruv 365-e replika.
Seda see universaal on.
Ja replika too Miami Vice auto oli jah.
Kuigi päris esimeses(tes) osades oli kellegi Miami arsti originaal olnud, aga kuna sellega väga hästi ringi ei osatud käia, siis too enam oma autot ei laenanud. Valge Testarossa seal seriaalis oli aga juba õige Ferrari.
Kod. vuoeldas võib jäkata autoalase piltmõistatuse panekuga.
Vihjeks olgu öeldud, Maarjamaal on isegi seda marki autode klubi, kuigi tegu pole meil väga levinud autodega. Ja ükski seeriamudel pildilkujutatuga ei sarnane, kaugel sellest.:)
Hea küll, kaua siin venitada... Esimesel pilgul tundus kohe GM ja itaallase concept à la "Opel Admiral Frua". Seega tuli pisut nuhkida. Cadillac, täpsemalt NART ja Zagato. http://www.allcarcentral.com/Cadillac/Cadillac_NART_Zagato_1
970_Zagato_Media_Photo_2010.jpg
Sorry, et vastamisega aega läks, laiskusest ei viitsinud varem tuhnida, lootuses, et keegi teine vastab :)