Cord on iseenesest kaudne vihje.
See mark/mudel oli mõeldud konkureerima ühe teise samal ajal hoo sisse saanud margi/mudeliga.
Aga asja sellest ei saanud, kahjuks...
No punnitage natuke veel :)
Auto disainis Cord-i insener ja konkurendiks oli Corvette.
mõni aasta hiljem tuli see autotootja välja natuke teistsuguse Corvette-i konkurendiga ja antud mudel jäi sinnapaika (mootor oli lahjake, väga lahjake võrreldes teiste taoliste sportautodega)
Vaata vihjed on väga kaudsed ja ümber nurga, räägi midagi konkreetset, kuugliga välja raalida antud auto marki oleks iseenesest lihtne, kuid see nõuab suts aega ja vaeva, vaevalt kõigil seda varnast võtta oleks. Ei välista ka seda, et riho või võldas seda marki teavad, aga vaikivad kuna pole midagi asjalikku vastu lisada, säänne väike resümee :)
Disaineriks siis väga mitmes firmas kuulsust kogunud mees (Studebaker, Ford, Budd ja Auburn Automobile Company).
Mootori pildi järgi peaks olema võimalik ka tootja välja nuputada (ja nagu enne mainisin oli too väga lahja mootor).
Ega selle auto kohta väga palju rohkem miskit polegi.
Vaata erkki 2001, hiljuti just tunti sul üks Shelby ära, aga et ta oli hoopis repliika, siis sa pidanuks sellele faktile vihjama. Kummalises suunas edenevad su vihjed a la- no kas te siis ei tea, kelle juuksuris autolooja abikaasa käis... Saada vihje auto kohta, millest me teda tunda võiksime, mis on tema saavutused, tehnilised uuendused, eriomadused, piirkond jne
OFFTOPIC - väike ettepanek AUTO24`le - kas oleks võimalik sättida kõik foorumite kommentaarid nii, et nendele klikkides oleks esimene lehekülg see kus tegelikult kommenteeritakse mitte vastupidi. Näiteks mälumäng võiks avaneda leheküljega 58 mitte leheküljega 1. Ma olen vägagi kindel, et see meeldiks paljudele kasutajatele.
To qp
Tolle replikaga oli natuke teine teema. Seal toodeti autot litsensi alusel, mitte replikana ja mina too hetk ei teadnud, et sellist ka replikana tehti. Täpsustuseks siis.
Mingist juuksurist või kes kellega tolle aja Kroonikas esikaanel pole siin ju juttu.
Ma ei osanudki arvata, et minu poolt esitatud vihjed (mis kõik tõesed) selliselt siin osalejaid erutavad (ja seda kahjuks mitte positiivselt).
Kui selle auto kohta ei ole nii ehk naa väga palju infot ja midagi lisades võib "äkki" liiga kerge see ära arvamine olla, siis sama hästi ju võiks kohe nime ja aasta ja muu taolise kirjutada...
To vuoeldas
Ideeliselt õige asjale lähenemine, ma küll mõtlesin rohkem mootori kuju/silindrite arvu, aga ka nimi seal annab vihjeid.
Kopisin ettepaneku erkki2001 soovitatud it-keskkonda. Vältimaks mõttetuid postitusi ja vaidlusi ei hakka ma mälumängu külalise viimast postitust kommenteerima ...
Nagu näha on võimalik lahendus leida nende "kaudsete" vihjete abil... :))
Mootoriks oli 136 CID Flathead V8 (2.2 liitrit) ja hobuseid sammus (mitte ei kapanud selles V8s) ainult 60 seal kaane all.
Kodanik q võiks nüüd uue pildi panna.
Just. AMC pole kunagi Lerma nimelist mudelit tootnud vaid mehhiklased võtsid AMC erinevate mudelite esi- ja taguotsa ning keevitasid kokku ja saidki uue auto.
Mingil põhjusel lööb mulle silme ette kas Caddy või Buick-i...
Tagatule kohta ei oska ma miskit öelda, sest sellist varianti erinevas lahenduses tagatule puhul on ennegi ja pealegi kasutatud.