Tühjust tabas see lask. Vihjeks olgu öeldud, et vanemad mängijad on kindlasti mingil eluetapil selle tehase masinatega kokku puutunud, kas ise rooli keeranud, autopäras istudes elu üle järele mõelnud või mainit auto peal oma meelsust näidanud...
Ei ole siin keegi veel asjale lähemal.
Ma ei tea kui palju järgnev info aitab aga võrreldes enamuse autodega mis pildimängust läbi käivad, on tegu täiesti massi autoga ja seda on toodetud päris pikkade aastate vältel. Ja kusjuures kui ma lisaksin siia pildi kupeekerest siis see kiirendaks äraarvamist oluliselt, ja mitte selle pärast, et kõik seda näinud oleks, vaid iseäralik kuju vihjab tema päritolule.
Just nimelt nii ta on ja kupeede kere kuju on selline lõuna-ameerika sport-kupeedele iseloomulikult natuke küüraka ja pontsaka tagaosaga nagu VW SP ja mõned muud veel.
Ja toodetud väikeste modifikatsioonidega pea 20 aasta vältel.
Alumise pildi reklaamiväärtuses julgen küll veidi kahelda (olin sunnitud seda siivsuse säilitamiseks veidi väiksemaks tegema)- kuid ühtki teist selle nurga alust pilti ei suutnud leida
suht kodukootud asjaga on tegu küll. Stratosest on kinldasti malli võetud aga mingit asjalikku disainerit ma küll ei julgeks sellele sõidukile külge pookida.
Põhimõttelsielt pidi sellest saama odav "supersport" auto ning numbreid ja keret vaadates peaks see ka üsna võimekas olema (auto kaaluks kirjutati 850kg).
Pisike mootor oli pärit laiatarbest (vihjeks siis niipalju, et seda paigaldati sellel ajal kahele sama tootja laiatabemasina sportversioonile) ning riik, kus autosid "toodeti" ei ole peale teist ilmasõda just eriti tuntud sõiduautode tootjana
Hmm, see ajab nüüd küll juhtme kokku. Riik, mis pärast II Maailmasõda ei ole tuntud oma sõiduautode poolest? Rõhk sõnal "sõidu-", veokaid justuki vorpisid edasi? Ja enne sõda tegid ka sõiduautosid... Jutt käib ilmselgelt Euroopa riigist, Tsehhi on Škodadega? Škodal miskid sarnased kiilukujulised protod olid. Või Ida-Saksa, veokaid tegid nad kah peale IIMS-i. Sel juhul Wartburg ja Melkus. Mis autodega hiilgasid poolakad enne sõda? Ei meenu. Pärast sõda tehti küll aga busse ja veokaid, Star jmv. FSO? Või otsin üldse valest otsast?
Sotsmaad tahaks nüüd vahele jätta, sest pole usutav, et neil nii vaba voli Granada tagatuledega mässata oli :) Ja tädisid sedaviisi pildile panna, kust lapsed kogemata seda näha võivad... no-nooo...
Üks riik Euroopas küll tootis ja toodab sõiduautosid, aga automaaks seda keegi eriti ei pea. Ja ainult selles riigis võib keegi sellise veidra reklaami peale tulla :P T.ssid-t.ssid välguvad isegi neil isegi telesarjas Komissar Rex, asi see siis autoreklaamis sellist tempu teha :D
Austria?
Kasutati mõnd Fiat 500 või 600 juurtega mootorit? Otsapidi Steyriga seotud? Või Neckariga?
Eks siin ole tegemist juhtumiga, kus italjaanode concept, mis ilmub mõne muu margi nime all, saab lõpuks "sitikaks" (à la Volvo Tundra versus Citroën BX).
Ehk siis "sitikaid" otsida ei tasuks.
Natuke tuhnimist, ja käes: Lancia Orca http://www.wheelsofitaly.com/wiki/index.php/Lancia_Orca
Sooviks saada nii marki kui mudelit, sest kui mark teada on mudeli nime teada saamine vága lihtne.
Soovitaks táhelepanu póórata pigem registreerimis numbrile kui juhi asukohale.
Aitab nüüd jamast! See pilt on siin juba nädal aega olnud. Ei mingeid vihjeid pole rohkem tulnud ega vastust pakutud. Pange keegi uus, ikkagi parem, kui selline paigaltammumine.
olen 2 päeva proovinud uut pilti panna, kuid iga kord olen saanud vastuseks "vale kontrollkood" koos ümbersuunamisega foorumi teise teemasse.
nii et kellel aga huvitavat pilti leidub, siis lasku aga ise käiku!
OK, sain aru mida sa mótlesid et kui útlesid et Rex R10 páris óige ei ole. Alguses oli selle nimeks Vilgas vói kohati ka RX Vilgas ja hiljem autoregistrisse regati see kui REX R-10. See konkreetne auto mis pildil on REX R10-4 Cabrio http://www.rex.ee/?Kus_on_k%F5ik_Rex%27id%3F:Rex_R10-4_Cabri
o
Asi siin kuidagi kinni jáánud. Kuna ikka veel ootame kuni alfa13 pildi úles riputab, panen siia úhe mitte niivága raske pildi áraarvamiseks. Loodan et keegi ei pahanda.
lisaks mone vihje ka siis. Tegemist on prototúúbiga mis teatud asjaoludel kunagi tootmisesse ei jóudnud. Autol on boxer engine. Ainuke valminud eksemplaar hávitati 70ndante alguses.
Ei ole VW boxer mootor. See pildil oleva auto boxer mootor on kokku pandud úhe inimese poolt ja ta mani selle kokku vóttes aluseks úhe prantsuse auto mootori ja úhildades selle mootorratta omaga.
Tóómaht oli 750cc ja tootis 25 hobujóudu.
Nii mannetut boksermootorit prantslased ei kasutanud. Nad võtsid Citroen 2CV 602cc mootorist 28hj. Muidu oleks kahtlustanud midagi Panhardi või DB prototüüpide valikust. Howard Darrin katsetas Panhardiga, kuid see auto näeb hoopis teistsugune välja.
Ma ei óelnudki et tegemist prantsuse autoga. Tegelt on sul veidi óigus ka kui mainid Panhardi aga selle auto mootorist vóeti úle ainult plokk ja silindrid. Muud mis neid úhendab, ei ole.
Annan veel váikese vihje. Tegemist on autoga mis projekteeriti úhes idabloki riigis.
ka prantsusmaa ei ole óige vastus. Vihjeks niipalju et tootmist alustati 1906 aastal ja kokku ehitati 62 autot. Tánapáeval ei ole see automark tuntud kuid peale nime muutust on see selles riigis siiani tuntud tegija.
Siis jääb järgi kas šveits või austria aga sellel ajal oli seal miljon selliseid ettevõteid kellel oli väike autotootmine ja nende hulgast päris raske leida.
Võldas soovib mängijatele kena jõulu! Lisaks annab Võldas teada, et trotsib talvest tingitud kehvi teeolusid nelivedajaga, mis viimasel pildil kujutatud massina noor sugulane on. Või noh, vähemasti on see nelivedaja sündinud Kuldari mainitud "selles riigis tuntud tegija" tehases. Küsitava margi nimi on vist siiani ettevõtte täisnimes sees?
Kui Ma õigesti mäletan siis Võldas kunagi nii vihjamisi pildiga mainis, et sõidab ringi 5,9 liitrise Jeep grand Cherokeega, ehk siis antud auto peab olema Austria töökate lehmakarjatajate kokku pandud Styeri tehases.
Ja ühinen eelkõneleja pühade soovidega.
To gp: hakkab soojemaks minema. Laurin & Klementi ei ole selle auto tootjaks, ega ka kuidagi seotud viimase pildil oleva autoga. Úks suur asi on siiski úhine neil. Rohkem vihjeid hetkel ei annaks sest GP-l hakkab asi óige vastuse poole kiskuma.
Ilusaid jóule kóigile.
Sa Võldas tõmbasid mind täiega haneks! Ja ma veel uskusin sinusse... Kui poleks uskunud, oleks piilunud Tatra toodangut... Sest Tatra ei tooda nagu neliveolist sõiduautot ja kaheksarattalisega sa vaevalt siin liiguksid....:-S
Pakuks et tegemist on autoga kuskilt aastast. Disaini poolest vóiks tegemist olla Daihatsuga, aga vaatasin kóik mudelid lábi ja Daihatsu see ei ole. Samas peab ka táhele panema et tegemist on saksasse viidud autoga, mis táhendab seda et sellel peaks kóik EU táhised kúljes olema, ehk siis Euroopa teedele kólblik.
Eks hiinakas ole õige jah. Et siin peale hiinlase ka muud kahtlustati, näitab seda, et kaasati kuulus disainifirma, mitte ei tehtud plagiaati, nagu kombeks. Tundub ka üldiselt enam-vähem asjaliku sõidukiga tegu olema.
Antud mark on ka Eestit väisanud, ja sai kõvasti hurjutada, nagu tavaliselt. :)