eks ma reegleid ja kombeid tea jah, aga sry, hetkel tõesti sellesuunaline mõtlemine puudub :)
las keegi, kel sahtlipõhjas kibeleb, paneb enda üllatuse letti.
OK, minu ajud ja otsimis oskus ei suuda vastuseni jóuda. Olen eilsest saati otsinud ja otsinud. Auto esiklaasil on number 49 mis ilmselt táhendab et tegemist on autoga aastast 49. Muud nagu ei oska lisada. Esialgu tundus olevat prantsuspárase disainiga (tagant paistev Peugeot cabrio andis ka sellele arvamusele tóuke), kuid see oli vale arvamus, niiet praegu jáán vihjet ootama (asukoha maa vói kontingent tuleks kindlasti kasuks).
Kõvasti tuli esivõret töödelda, et iseloomulikud tunnused kaotada :P Eurooplane, nüüdseks kadunud mark, kuigi kasutatud logo on väga paljude, sh. Eestis sõitvade autode ninal siiamaani vastu vaatamas.
Munga kohta veel vihjeks, et üsna hiljuti seisis ligi aasta otsa ühe sellise kuulutus (Eesti registris!) siinsamas üleval, varem üritati müüa teiste portaalide kaudu, aga ei õnnestunud:)
ARO see ei ole, kuid vihjeks niipalju, et neid autosi näeb ka meie teedel, kuid teise nime all. Samas seda nime, mida antud auto kannab näeb vast meie teedel isegi tihedamini.
Nii, et mul oligi õigus?
Kuldar, sa vist veel noor ja kogemusteta siin teemas.... Annan sulle väikese koolituse ja täiesti tasuta;-) Vaata antud autot lähemalt ja sa näed, et raadio antenn asub miskipärast parempoolse A piilari küljes- seega see auto on sündinud parempoolse rooliga. Koreas ju vasakpoolse rooliga massinad on.
Jumal kúll, kust selline imelik móte et et autod millel antenn paremal pool asub on kindlasti ka parempoole rooliga? Nonsess, Jeep Cherokee (ilmselt sama aja auto) on ka antenn paremal pool! Veel on autosi nt. Mercedes G-klass, Opel Monterey jne. Aga kui tóesti Jaapani poole móelda siis kúsiks kas pildiloleva auto on vóibolla Nissani/Datsuni úhistoode? Ehk siis Datsun Patrol náiteks. Ei leidnud kúll 100% identset isendit, kuid vága sarnane tundub siiski olevat.
Ma nii vahemärkusena tuletan meelde, et "lux" zigulidel ja volgadel oli ka antenn paremal pool, olenematta sellest et nad Jaapanit isegi unes polnud näinud. Antenn on küll valdavalt seal pool kus juht aga siiski mitte alati.
( ja mu oma mõttekäigust tekkis mul küsimus ka vene autosid on üldse jaapanisse exporditud kunagi ? )
riho, ma olen kõik erinevad Žiguli mudelid ää pidanud ja tehase antenn asus vasakul poritiiva sees. Volgal oli ajamiga ja seda ei pidanud juht välja näpuga minema sikutama.
hj, sinu sarkasm on siin teemas täiesti kohatu. Tegemist autode äraarvamismänguga. Natuke peab teadma autoehitusest ja ajaloost midagi. Mõtle nüüd edasi oma piiratud...
Korrektne vastus oleks ka olnud Daihatsu, mida Bertone veidi kohendas ja lisas uue liignime.
See siis hj-le, kui ta arvab, et ma äkki polegi nii tark:-)
vaata qp, antud mängus ei ole vaja oma tarkust teistele vägisi pähe määrida või eputrillatseda ning sinu arust vähem targemaid noorteks ja kogenematuteks nimetada (sa nagunii ei tea, kes ja kui vana mingi pseudonüümi taga peitub), vaid lihtsalt kasutada oma teadmisi kõige konkreetsemal viisil. pole siin just eriti palju neid pilte, mida sina oleksid ära arvanud.
põhitegijad on hoopis teised...
Peate vist omavahel reaalselt kokku saama ja oma erimeelsused sõbraliku näopeksuga ära klaarima XD
Aga ootaks ikkagi uut pilti, mitte üksteise kallal naaksumist :P
Siuke rallikas.
Ning, et hoida väitlust elavana :) siis expordiks( canada, belgia, prantsusmaa, saksamaa) tehtavatel Ladadel paigutati antenne parempoolsele poritiivale, ilmselt oli tegu ajamiga antenniga ja sai seda tellida lisavarustusena.
ja niimuuseas kutsun inimesi üles üldisele viisakusele, päris mõnus on õhtul silma looja lastes mõeld, et näeh täna ei ütelnudki kellelegi ****sti.
Vaata, hj, olen algusest saadik ikka üksjagu pilte arvanud ja pannud.... kui olen õigel ajal jaole saanud:-) Tol ajal mul lihtsalt nimi pikem oli.
Ja nüüd ta tuleb kuna arvan vastuse õige olevat;-)
OK, ilmselt on aeg vihjeteks. Úks vihje on kohe pildi paremal all nurgas olemas (pildi allikas). Veel vóiks niipalju óelda, et seda autot ei ole eksporditud kuid tegijamad importijad Venemaalt on neid páris palju sisse toonud ja olemas on isegi pildil oleva auto klubi. Toodeti neid aastatel 2000 - 2005.
Mihuke iroonia... just täna ommuku 2000 aasta AutoBildi sirvides vaatas mulle vastu täpselt sama vanaisa tagumik:-) ja kavatsesin seda siin ka edaspidi "eksponeerida".
Parempoolne rool? Nissan Maxima Hardtop?
Ilmselt on mõni hull on selle Eestisse vedanud ja ARK´is mitukümmend juhmi ametnikku maha koksanud selle arvele saamiseks...
Huvitav, sinilinnu kontseptsioon on alati teistsugune olnud. Kas mõnes riigis pidi Maximat hoopis Bluebirdi nime all müüdama? Või on kellegi naljavenna käsi mängus embleemidega mängimisel ehk isegi registritunnistuse saamiseks?
Maxima'l ja Bluebird'il on siiski váike erinevus. Kui Bluebirdil kasutati 1.6, 1.8 ja 2.0 mootorit siis Maximal oli 3.0 V6. Váliselt saab vahet teha Maxima veidi pikendatud esiosa vaadates vói siis tagaluugil olevaid kirju lugedes (pean silmas just seda kirjutatud V6'te).
Rool pole ainus, mis sellel aparaadil VAZilt pärit on :P
Ei osutunudki liiga suureks pähkliks, kuigi siinmail on tegu suhteliselt tundmatu riistapuuga. Aga mitte liialt tundmatu, sest lõdvalt tolknevad pika varrega käigukang ja pedaalid ning vaatevälja segavad kojamehed tekitavad assotsiatsiooni - üllatus-üllatus - vana mossega :) Ehk sellega, millel too rõve peletis IŽ Oda baseerub :)
Uus pilt, palun!
Pedaale ei pannud tähelegi, enne kui udu sellele tähelepanu juhtis. 412 jah, isegi sihukesi lapatseid mõnda aega tallatud.:) Mis peletisse puutub, siis Oda kahvatab 2126-e viimase feisslifti (õnneks vist siiski ainult nägemuseks jäänud) kõrval.
Ma pakuksin uste käetugede ja linkide järgi, et tegu peugeoti interjööriga, aga mis mudel sellist evida võiks pole aimugi. Järsku omab sellist sisu lausa mingi mingi Pakistanis või Hiinas tehtud peukar?
Riho ja Võldas, te teete nalja ve? Ma lootsin suusoojenduseks selle pildi panna... ehk siis oodanuks teilt enamat:-)
See siis ehtne näide prantsuse disaini globaliseerumisest. Pole siiski pistmist konjakimaaga. Küll aga on väike koostöö selle riigi tootjatega- noh nagu tänapäeval ikka... Väga tuntud ja prestiižne mark maailmas;-) On detaile, mis reedavad tootjamaad.
Nii, reetis ára kellade úmbrus, sest sarnane oli see viimasel Euroopas múúdud Galandil. Siis vaatasin kellasi ja avastasin et neid numbreid liiga váhe et olla km, niisiis see miilides. Siis panin kaks asja kokku ja vastuseks saigi Galant. See peaks olema viimase pólvkonna ameerika Galant.
Jep, Galant on see. Küljepeeglid, uksetasku, esiistme kinnitus ja käetugi keskel näiteks kõnelevad Jaapani keelt... oops, mai tahtnud oma firmasaladusi reeta;-P