Kas tegemist on concept autoga? Klaasipuhastajaid arvesse vóttes pakuks válja et tegemist on idablokist párit autoga, ehkki arvan et olen vaadanud lábi kóik vóimalikud variandid, ei ole ma vastust leidnud.
uuel nädalal uue hooga, kuna infot on antud margi kohta megavähe (piltki kuuglis ainuke), siis ei jää muud üle, kui avalikustada antud kooriku all peituv pähkel, milleks on FIAT, nüüd siis ragistage edasi...
Nii, vaatsin siss seda üle-eelmist pilti ja sealt kumasid läbi hoopis Peugeot, Mitsubishi ja Volga isegi. Fiatist polnud juttugi. Fiatti ma kahtlustasin, kuid sinu "vihje" suunas mujale...
qp muidu oled küll terava taibuga ja oskad pilti vaadata, kuid vihjete lugemisega on sul küll raskusi, loe nüüd üleeelmise pildi kommentaarid veelkord läbi ehk leiad midagi, mis võiks viitada Fiatile
pm viimane vihje, kui 68 aastal näidati end torino (turin) autonäitusel 2 mudeliga, siis samal aastal loodi veel ka pildil kujutatud auto (1 liitrise mootoriga), kõik kolm kasutasid fiati tehnikat. 70-l aga mindi viimast korda välja porsche ümbertehtud kereversiooniga nö shooting brake- tehti kaks eksemplari kollane ja hall
Korduspildi kohta ei oska óelda (pole aega olnud kóike lábi vaadata), aga Lotusega tegemist ei ole (Lotusega on sarnane ainult disain). Pildil olev auto on prototúúp mis ei ole kunagi tootmisesse jóudnud.
Kui tegemist tóesti korduspildiga siis anna sellest mulle teada ja siis vaatame mis edasi teha annab.
Tsentelmänid ja targad ei torma, Speedfest.:) Konkreetse masina nimi laseb arvata, et mõningad härrad siiski kiirustavad, Duesenberg Gentlemen's Speedster peaks olema korrekto vastus.
kuna ma ise säänseid pilte (antud ürgaegset kategooriat) eriti ei fänna, siis sulgen veel pikka aega suud, mis mul pärast võldase vastust lahti vajus, niiet üllata uuega :)
Ma mõtlesin hetkeks, et näen viirastust! Või et mingi kole viirus lekitas mu arvutist selle pildi siia :) Lõpetasin just hetk tagasi TÄPSELT SAMA pildi töötlemise, tuleviku tarbeks :))))))) Tegin tühja tööd :P
Hj, tähelepanelik mängija kindlasti on märganud, et otsesed vihjed a`la logod, mudelinimed, foto allkirjad jmv piltidelt enamasti ka ära korjatakse. Mälumängus on teadmistega laiamisest eespool asja hariv moment. Mu meelest, parandage, kui eksin... Ega guugeldamine või raamatute lappamine saatanast pole. "Teadmiste näitamiseks" on olemas TinEye jne.:)
Oma viimase pildiga teemasolkimise pärast aga vabandan MadMan-i ees. Ei suutnud kiusatusele vastu panna, kaheksaliitriste mootoritega maasturite pildid ajavad Võldase kihevile.:) Ja kui tohib, karistan ennast ning otsin uue pildi.
ääremärkusena ja vääritimõistmise vältimiseks pean mainima, et isiklikult minu jaoks on selliste lihtsate vihjete abil pildi äraarvamine väiksemat kaalu omav kui nö tumma pilti põrnitsedes lahenduse otsimine.
tean ja näen väga hästi, et põhienamus pilte liigse inforikkuse all tõesti ei kannata ja minu märkus oli lihtsalt saamatu katse väikest muiet suunurgas väljendada :)
Hoolimat argisest välimusest (võiks vabalt olla miski pisikese tootja nt Bitteri väikeseeria) on tegu conceptiga. Ja küllaltki nimeka sportautode tootja conceptiga. Välimuse järgi ei seostu pildilkujutatu küll kuidagi mainitud tootja toonaste seeriamudelitega.
vot mina oleks pakkunud porsche, aga selle vihje juures on kahtlane sõnakõlks (küllaltki nimeka) ehk siis nagu nii nimekas veel pole ja teine osa vihjest kah väga ei klapi "tolle ajastu mudelid" 924,944 jne, nissan jooksis ja silme eest läbi :)