Isiklikult ei ole antud pildil detailide varjamisega tegelenud, Tagumine Opel koos Saksa numbriga on jäetud tahtlikult näha, lisaks ka ´´ müüa´´ kiri autol. Tõesti Pajero on aluseks võetud.
Eks nende piltidega ole nii jah, et kunagi ei tea milline neist huvitavaks osutub. Näiteks sellele eelnev pilt Suzuki Constellation 1989 concept sai vastuse paari tunni jooksul, kuid eeldasin, et nuputamist ikka kauemaks jagub. Eks kui mõni hea pilt jälle meelde tuleb siis kindlasti jõuab see ka siia, kuid praeguseks on küll pildisahtel tühi, kolm viimast pilti (AK Magnum, Constellation ja Bertone Freeclimber) olid juba jah eelnevalt valmis ja ootasid oma aega.
Rool on paremal, kodarrattad viitavad aristokraatsusele, kere stiilindus jääb 48-53 aasta vahele. Võiks olla näiteks Humber Hawk, aga kodarad jääks siis üle.
Külmavõitu.:) Aeg vihjeteks? Tegemist küllaltki ürgse margiga. Toimetatada jõudis see tootja pea kuuskümmend aastat, enne, kui viiekümnendatel pood kinni pandi. Usun, et kaheukselisi seda marki autosid tuvastaks enamik siinsetest mängijatest une pealt.
Kuradi-kurat :( Veerandtunni mõttepausi järel jõudsin ka Delahayeni, sel ajal jõudis kodanik ts ette :P Täpsemalt poleks niikuinii vastanud, sest ainsa mulle teadaoleva neljaukselise indeksit poleks ma välja mõelnud, liiatigi erines too mõningate detailide-liistude poolest...
teinekord joppab internetiotsingutega..
aga udu esimene pakkumine vale.
vaatasin, et praegu pole vähemalt auto 24 portaalis ühtegi selle firma autot müügis, kuigi 90ndate algul oli see levinud liikur.
tea kas kääs on pildipõud või peetakse väikest pausi aga hääküll, autoks siis Bogdan Wozowiczc´i kätetööna valminud fso oberek mis nö päitseid pähe ei saanudki
näeb välja nagu oleks 2 ilmasõja algul ehitatud pisividinate veoks teab kus. Ilmselt ei ole sellel eraldi kruvisid ning tegemist on sisuliselt paadiga, mida veavad edasi rattad... ning see näeb piisavalt ntotter välja selleks, et ka tootmises olla
Brittide poolt seega panustaks Humberile, kes ehitas sel ajal terve hulga soomusmasinaid :-) ja kindlasti on mudelinimi scout või naut lõpuga ning sisaldab kuidagipidi viidet numbrile 6
Midagi on siin tugevalt abjuusitud... Mis see algselt on olnud, Hyundai, Chevrolet? Kuidagi vääga tuttav, kui tagatiiba selle eeee... asja asemele tagatuli istutada, mis auto see siis oleks? Olen ma õigel teel?
***Dai ega Chevy see pole. Selle toorikut, s.t. seeriamudelit, müüakse USAs teise marginime all kui koduturul. Küljesiluett neil kõigil suhteliselt samasugune, armatuurlaud kah enam-vähem.
Rohkem vihjeid selle, siin varem esinenud margi, kohta esialgu ei annaks.