Kuna pilti pole (s.t. on aga nii keeruline, et ma ei tea isegi mis pildil on) siis ei vasta- see on siit muuseas juba sama pildiga siit mängust läbi käinud
Kuskil seal mängu alguspoolel ma juba kekutasin, et mul on sama firma masin garaazis. Pildil "Piaggio Porter", mitte minu oma ja üldse mitte sarnanegi.
Nojah, mitte Sinu oma ja mitte sarnanegi on ta seetõttu, et Porter pole päris õige vastus :) Võid küll uue pildi panna, aga täpsusta seda va mudelinime ka :P
Võin ka Quargo deck nime välja pakkuda, muid nimesid ei tea. Aga kunapildiõigus juba anti, tuleb siit üks kodarratastega peaaegu aristokraatse välimusega masin.
Pildil oleva auto mark kirjutatakse liitsõnaga, number ka lisaks. Tegelikult peaks seal liitsõnas olema veelgi rohkem nimesid/sõnu, aga miskipärast neid kirja ei panda. Kõik on nad rohkemal/vähemal määral varem/hiljem autondusega tegelenud. Mersut ja Zagatot nende hulgas ei ole. Ametliku nimetuse ühe sõna esindajaid pikas liitsõnanimes vurab meie teedel vägagi palju. Teist sõna ei liigu autona üldse, küll aga kohtab neid sõnamänguliselt tihti.
Aeg vihjeteks? Kauge mere tagant seda tootjat otsima ei pea, väikese mere taga toimetavad. Sportautosid ehitavad aastast 1992. Pildil olevas kollases koores peitub suur Alfa Romeo mootor.
Auto kannab sama nime, mis tema populaarne eelkäia 80ndatest. Appi, seda oli vist palju?:-) See auto on praegu kusagil täiesti müügis ja muideks väga kena värvigammaga...
Mopari kahtlustus polnud iseeneset mingi ulme, sest Plymouth "seljakott"-concept aastast 1995 kannab sarnaseid jooni küll pisut...
Aga samast aastast on ka see siin: Hyundai HCD.
Neetikumi avarustest jääb silma ka mudelinimi Royal. Mnjah. Pildil kujutatud masin kuninglikkusest just ei pakata, küll aga lõhnab taust aristokraatia järele. Vahest oligi sihtgrupiks madala profiiliga kröösused ja bojaarid.:) Ütleme siis- Royal.
Aeg vihjeteks? Toodeti neid aastatel `57-`60 u 1700tk. Turgu oleks ilmselgelt olnud palju enamatele, kuna suuruselt järgmine auto, mida samas riigis toodeti, maksis kaks ja pool korda rohkem. Nüüd peaks enamvähem selge olema, kust otsida.:)
Parempoolse rooliga Mirkuse olemasolust ei tea tõepoolest midagi. Ei pannud rooli pildil tähelegi. Saba tundus lihtsalt tuttav. On siis vastus õige või mitte, jäi arusaamatuks? (ei viitsi netis tuhnima/aega raiskama hakata)