Sai üle paarisaja 3-rattalise läbi tuhnitud ning antud karpi ei silmanud, peale selle et inglased ja meerikamaa rahvas neid hullult on kokku klopsinud, mida sa ka vihjes oled ära märkinud
Paar pilti lisaks sellest eksootilisest masinast. Kuigi silindrite arvu ega muid mootoriandmeid pole kahjuks kusagil täpsustatud, võib arvata, et masinal kasutatud mootori ajalugu ulatub tagasi aastasse 1963 ja on sama skeemiga siiamaani tootmises.
No mis? Kõik puhkusel juba?
Veel siis mõned vihjed: praegu tegeleb lõvisüdamega mees põhiliselt virtuaalsete sõidukitega, mis tavaliselt liiguvad maa peal samuti kolmel rattal, kuid põhiolekus nood rattaid ei kasutagi.
Hirmsasti oleks tahtnud pakkuda Vortex-it, pagana sarnane peletis... ainult et tollel on ees kaks ratast ja taga üks... Niiet ei sobi mitte.
Teine pakkumine on Xotic X1F Endeavor. :)
Tšehhid on üks imelik rahvus, inimestena on nad samasugused tropid nagu Poolakas või Leedukad aga mis puudutab autode või õlle tootmist siis neile võrdväärset ei ole. Pildil peaks olema üks "uus mässaja" Dioss?
Puusalt lastes, L-Ameerika ja VW... Gofi või Polo baasil nelivedaja, nagu siinpool lompi Syncro? Samas, esivõre räägib nagu miskit muud keelt... VW kest näikse see siiski olevat... ehk on mõne tundmatu väiketootja SUV, mis volkaril põhineb?
plastiku kohta mul tegelikult info puudub, aga ringi ajas rattaid ikka bensiin. taheti teha üks kerge linnasõiduk ja 79a Tokyo Motor Show'l teda näidati, aga sinnapaika jäigi.
ja need punased-kollased-rohelised tulukesed seal kapotiribistikul tegid auto veel ägedamaks- näitasid, kas auto kiirendas, pidurdas või sõitis ühtlase kiirusega.
Panhardiga tõesti tegu ei ole. Vihjena võib ütelda, et Eestis seda marki sõiduautosid vist liikuvana enam ei ole ühtegi, küll aga võib leida seda marki veoautosid kusagilt põõsastest aegajalt.
Krt, küll ma mõtlesin, nii et pea paistes... Isegi uni läks ära, kui üks mõte koitma hakkas :D Filmis nimega "Võlg" pläristas üks Praga, kui ma õigesti mäletan. Põõsast võib mõne roostes Praga leida küll. Aga sõiduautod selle nime all... Infot polnud sugugi nii lihtne leida, aga kätte sain: http://dieselpunks.blogspot.com/2009/11/bohemian-baroque.htm
l
"...Eestis seda marki sõiduautosid vist liikuvana enam ei ole ühtegi..."
Naljamees oled, Riho :P
McCoy nagu Iiri nimega ameeriklane ja Dutton inglane. Kumma kaasmaalast sa mõtled?
Vaja vist veel vihjeid juurde, aeg juba tulevikkus, aga küsimus ikka minevikkus!
McCoy toodangut olen alati inglise päritoluks pidanud, kuid pean samas ausalt tunnistama, et pole nagu eriti süvenenud ka kust need McCoy toodetud masinad nüüd täpselt pärit on.
Seega pildiv olev auto on UK toodang. Tootmist alustati 1987, kestis kuni 1991 aastani, hiljem uue omaniku käes toodeti veel mõned autod.
Selle auto tootnud ettevõte tegeleb eeskätt autode tuunimisega ja on ka hetkel täiesti tegevuses. Kuid pildil olevat autot ei toodetud ettevõtte nime all, vaid loodi uus bränd.
Fiat Dino Coupe, üks vähestest seesugustest Spideri-näolistest kupeedest. Oli vist nii, et ilma katuseta Dino joonistas Pininfarina ja kupee Bertone... Ja see siin pildil on sihuke imelik katusega Spider-kupee. Ehh, segane jutt sai.
ja et asja huvitavamaks teha- Morettil oli kah olemas "väike Dino" ehk siis 125 peale ehitatud aparaat indeksiga GS1.6 (mida esialgu mõtlesin siia jälgede segamsieks riputada)
assamait. tegin otsingu küll, aga võib olla jäi otsingu alateemaks kogemata miski muu rubriik mälumängu asemel. aga vahet pole- kes ära vastas, võib õlut jooma minna :)
Jide on sarnase kontseptsiooniga, aga vale vastus [pealegi olen seda juba küsinud ;) ]
Toodeti 70ndate esimesel poolel üle veerandtuhande eksemplari. Pakutavate Renault´ mootorite töömaht jäi vahemikku 1,0-1,9 liitrit.
80ndate alguses väiksel arvul valmistatud teine põlvkond oli üsna futu disainiga.